Vidim prozvan sam, bio sam daleko.
Uspijevao sam par puta pročitati šta se pisalo, propustih sva 3 meča sa Violama i meč sa Genovom.
Po isječcima, ali i pisanju, jasno je da smo u nešto slabijoj formi u ovom momentu, ali ništa strašno, ipak nakon nesretnog ispadanja iz LP smo igrali u strašnom kontinuitetu. Pobjede na mišiće su sastavni dio igre i takve pobjede velike ekipe moraju ostvarivati, to je stvar karaktera.
Povrede nas sustižu, a razlog je slabija rotacija, bar u vezi, nemamo rješenja, stoji ona moja da je Marrone morao ostati i sasvim bi korektno odrađivao svoje. Izgovor da ga se riješimo je bio da ostvari kontinuitet negdje drugo, a dešava se da ga u Sassuolou uništiše, ne igra nikako, onaj naš balvan Cibsah ispred njega u hijerarhijama.
Ali, navikli smo, ne znamo procijeniti gdje da šaljemo igrače, da ih pratimo, pa svi ti silni ugovori o saradnji i ništa.
Imaju taj dogovor sa Eintrachtom, zašto to ne forsiraju?
Nejse, imamo još par težih mečeva u ligi, probati održati prednost, skoncentrisati se na tu EL, iznervirala me izjava Contea i Gigia pred revanš s Violama, priča kako je LP Juventusov prirodni habitat.
Ok - jeste, ali kada ste u*enjali sve, onda se bar potrudite i idite do kraja, igramo kući i najjača smo ekipa.
Protivnik kao protivnik nebitan, već sam spominjao koliki smo mentalni midgeti nekada, sa neodgovarajućim pristupom bi ispali i od Ludogoreca ili kako već.
Jasno je da je Serie A i dalje apsolutni prioritet u klubu, ali imamo lijepu priliku da razbijemo taj evropski maler koji je kao duh godinama tu.
Vidim Isla se hvali, kao napredovao...balvan je i dalje, džaba.
@Bianco
G10 nikada bolji
Pirlo me nervira, šetkanje na terenu ne mogu da podnesem, ali kada uzme loptu i onako je smjesti, jbga...
Tevez i Nando još bez gola u EL, prvi nije dao gol u Evropi već 5 godina.
Moraju početi davati golove i neće biti problema, ono što generalno daju je ipak sasvim dobro, kao i kroz veći dio sezone.
I tako....
Btw, vidio sam ovo, koji genij braćo.
[youtube][/youtube]