RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

vfc1922
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la vfc1922 » 02 feb 2010, 11:59

Da, zimska pauza i recesija ne vrijedi samo za Rođone. On je bog i život moj!

Raspored prijateljskih utakmica u Ulcinju ide ovako: OFK Bar, OFK Petrovac( osvajač kupa Crne Gore ), Hajduk Kula ( Srbija ), Mornar ( prvoligaš iz Bara ), a protivnik za 11.02. se i dalje traži.

TNT
Kontakt:

Post Postao/la TNT » 02 feb 2010, 17:20

Asim ostaje i ovu polusezonu !

vfc1922
Kontakt:

Post Postao/la vfc1922 » 02 feb 2010, 17:26

I ja imam takve info. Ali nisam više siguran ni u šta.

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 02 feb 2010, 18:21

odlicna informacija- jos da se ispostavi tacnom.. ;)
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

stampy

Post Postao/la stampy » 02 feb 2010, 18:50

.
Zadnja izmjena: stampy, dana/u 20 feb 2017, 12:38, ukupno mijenjano 2 puta.

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 02 feb 2010, 19:22

Škaljić ostaje do kraja sezone
Utorak, 02 Februar 2010 16:43
slika
Nedoumica oko ostanka Asim Škaljića (29) u redovima Veleža, rješena je jutros na obostrano zadovoljstvo. Pouzdani stoper „Rođenih“ produžio je vjernost Veležu do kraja sezone i u narednih 15 prvenstvenih mečeva predvodit će Veležovu odbranu. Škaljić je već na putu za Ulcinj, gdje će se večeras staviti na raspolaganje treneru Abdulahu Ibrakoviću.
ROĐENI BRATO

Ipswich Town F.C.

hari_lela
Kontakt:

Post Postao/la hari_lela » 02 feb 2010, 20:10

Ja sam cuo da se prica da velez igra 20.02.2010 prijateljsku utakmicu sa Gradinom u Srebreniku !!
Plave boje jos me nose
Volim plavo to je sve
Eh da mi nije te GRADINE
sta bih jadan ja bez nje !!

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 03 feb 2010, 11:41

Prva pripremna utakmica sa OFK Bar zavrsena bez pobjednika 0-0 ..
Sutra u 1 -na rasporedu utakmica protiv OFK Petrovac ..
ROĐENI BRATO

Ipswich Town F.C.

Taso
Kontakt:

Post Postao/la Taso » 03 feb 2010, 15:06

Pa ja mislim da cemo mi biti vrh ove godine nismo oslabljeni odlascima, a dobili smo fine igrace u Kazazicu Tosunovicu Kodri.Moguce da dodje jos jedan ljevi bek to je to :D

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 03 feb 2010, 15:19

Pet sati se probijao neprohodnom cestom preko Karaule, da bi stigao na vrijeme u Mostar i potpisao ugovor sa Veležom. Trener Abdulah Ibraković očekivao je Elmira Kuduzovića na večernjem treningu u Ulcinju, gdje su Mostarci na pripremama. Ni od potpisa, ni od Ulcinja nije bilo ništa. Barem ne tokom dana, mada nije isključeno da se situacija normalizira. Bilo kako bilo Kuduzović se iz Mostara zaputio prema Tuzli.

“Ne znam u čemu je problem. Meni je menadžer kazao da idem za Mostar, gdje ću sve dogovoriti i potpisati. Čekao sam nekoliko sati, jer se nije mogla uspostaviti veza sa trenerom Ibrakovićem, koji je bio na treningu. Bio sam u kontaktu sa Sedinom Tanovićem iz Veleža. Osjetio sam da nešto nije uredu. Nakon višesatnog čekanja, u dogovoru sa menadžerom vratio sam se u Tuzlu. Ne shvatam kako je došlo do ovoga, jer imam čiste papire. Imao sam ponude još dva kluba, ali mi se učinilo da je Velež najbolja opcija. Očito je nastao negdje kratki spoj. Ja sam raspoložen za dogovor, ali mi ne pada na pamet više vozanje po ovom kijametu. Danas ili sutra ću odabrati pravu ponudu”, kazao nam je Elmir Kuduzović.
jos da je se ovo ostvarilo,imali bi ste dobrog odbrambenog ljevaka ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 03 feb 2010, 15:31

harry_90 je napisao/la:Pet sati se probijao neprohodnom cestom preko Karaule, da bi stigao na vrijeme u Mostar i potpisao ugovor sa Veležom. Trener Abdulah Ibraković očekivao je Elmira Kuduzovića na večernjem treningu u Ulcinju, gdje su Mostarci na pripremama. Ni od potpisa, ni od Ulcinja nije bilo ništa. Barem ne tokom dana, mada nije isključeno da se situacija normalizira. Bilo kako bilo Kuduzović se iz Mostara zaputio prema Tuzli.

“Ne znam u čemu je problem. Meni je menadžer kazao da idem za Mostar, gdje ću sve dogovoriti i potpisati. Čekao sam nekoliko sati, jer se nije mogla uspostaviti veza sa trenerom Ibrakovićem, koji je bio na treningu. Bio sam u kontaktu sa Sedinom Tanovićem iz Veleža. Osjetio sam da nešto nije uredu. Nakon višesatnog čekanja, u dogovoru sa menadžerom vratio sam se u Tuzlu. Ne shvatam kako je došlo do ovoga, jer imam čiste papire. Imao sam ponude još dva kluba, ali mi se učinilo da je Velež najbolja opcija. Očito je nastao negdje kratki spoj. Ja sam raspoložen za dogovor, ali mi ne pada na pamet više vozanje po ovom kijametu. Danas ili sutra ću odabrati pravu ponudu”, kazao nam je Elmir Kuduzović.
A i taj dobar odbranbeni ljevak bi imao dobar klub u kojem bi igrao da nije cekao do 5 do 12 da donese odluku. Ko je vidio zadnji dan cekati da potpises za klub u BiH - pa nismo Engleska.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

pokusni_kunic
Kontakt:

Post Postao/la pokusni_kunic » 03 feb 2010, 15:33

harry_90 je napisao/la:Pet sati se probijao neprohodnom cestom preko Karaule, da bi stigao na vrijeme u Mostar i potpisao ugovor sa Veležom. Trener Abdulah Ibraković očekivao je Elmira Kuduzovića na večernjem treningu u Ulcinju, gdje su Mostarci na pripremama. Ni od potpisa, ni od Ulcinja nije bilo ništa. Barem ne tokom dana, mada nije isključeno da se situacija normalizira. Bilo kako bilo Kuduzović se iz Mostara zaputio prema Tuzli.

Izvor?!

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 03 feb 2010, 15:35

COYB je napisao/la:Asimov ostanak puno znači za našu ekipu i sad sam potpuno siguran da Ibraka juriša na titulu.

8-) 8-) 8-)

Kao sto je rekao Meho Kodro nedavno "Ambicije su u redu, u smislu izlaska u Evropu, ali to nikako ne smije biti imperativ. Jer, koliko mi je poznato, Veležov je cilj bila stabilizacija kluba, a u tome upravo uspijeva“.

Ne treba sebi gurati u glavu da budemo sampioni ili da idemo u Evropu - na to treba jurisati ako se moze. Ali puno je bitnije stabilizirati klub i ne pumpati raji u mozak da Velez mora biti sampion - pa onda ako zavrsimo 4ti na tabeli, umjesto da to gledamo kao uspjesnu sezonu (s obzirom gdje smo bili prije 12 mjeseci) mi cemo to gledati kao katastrofu.

A to se ne smije desiti.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

TNT
Kontakt:

Post Postao/la TNT » 03 feb 2010, 17:17

Reci ti njemu da mi nismo Sloboda pa da nas moze ebati kako hoce i doci zadnji dan sa odlukom.
Sine sta si radio kad si bio pitan, a sad se vozaj po mecavi gore dole i trazi sebi klub.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 03 feb 2010, 17:36

Vjeruj mi ovaj Kuduzovic isti Kasapovic,ima ponudu prosle godine iz Belgije,ljudi ga ****,pa opet u Slobodi,i sad ce opet tako biti,al ovdje vjerujem da ga je uprava Veleza **** :)

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 03 feb 2010, 17:42

TNT je napisao/la:

Reci ti njemu da mi nismo Sloboda pa da nas moze ebati kako hoce i doci zadnji dan sa odlukom.
Sine sta si radio kad si bio pitan, a sad se vozaj po mecavi gore dole i trazi sebi klub.
Izvini bgti nije ni Sloboda vise sto je bila,da se lako moze snjom igrat,vec Kasapovica maknuli jer se zezo,a sto je to Velez u odnosu na Slobodu,iskreno nemam nista protiv RA i Veleza,jer je Velez drugi tim u BiH za koji navijam poslije Slobode

TNT
Kontakt:

Post Postao/la TNT » 03 feb 2010, 17:54

Ako se nevaram to je vas domaci igrac pa sigurno moze vise vec neki sa strane, a takvi imamo u svim klubovima pa i u Velezu.
Nigdje neode onda se vrati u grad malo se uslepa i opet obuce dres to su te lokalne zvijezde.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 03 feb 2010, 17:59

Doce on kod vas :lol: ionako je sad bio ko kanta na polusezoni,zato ga je Sloboda pustila,dovela Karadzu,Milosevic,ima tu jos Memisevic,Crnogorac.Al jbg ako ostane u Slobodi mozda proradi na proljece.

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 03 feb 2010, 19:46

Halo uprava!!!! Dosta vise igraca sa strane!!! Ne placate ih vi, nego mi. Kakav bola Kuduzovic. Neka ga u Slobodi jos. Mozda Sloboda proda jos koju tekmu kuci i, eto, bice para.
A u nasoj prvoj ljubavi, jos jedna dobra vijest, preneseno sa fkvelez.ba:

Srijeda, 03 Februar 2010 16:29

Od danas je Fudbalski klub Velež barem jednim detaljom još bliže porodici savremenih evropskih klubova. Naime, u cilju približavanja rada po evropskim standardima otvoren je internet fan - shop za prodaju sportskih rekvizita. Tako će od danas brojna armija Veležovih navijača biti u prilici da naruči određeni sportski rekvizit, te da mu se isti dostavi putem pošte na kućnu adresu.
Kupovinom rekvizita u web fan shopu kluba, na najdirektniji način pomaže te rad kluba. U ovom web fan shopu moći će te pronaći pored sportske opreme (dresovi, trenerke, šorcevi,lopte...) i druge rekvizite vezane za klub, a dio su asortimana i marketinške ponude Veleža.

Želimo istaći da narudžbe putem internet fan – shopa mogu trenutno poslati samo navijači na teritoriju Bosne i Hercegovine. Za nekoliko dana, nakon što se obave određena testiranja, opcija narudžbe biće omogućena i za cijeli svijet, kao i način plaćanja i dostave. Trenutno se u ponudi nalaze dva artikla, jer nismo željeli čekati isporuku opreme od službenog dobavljača Veleža za sezonu 2009/2010 firme NAAI, a koja će doći u narednih nekoliko dana. Jednostavno, pritisak javnosti za otvaranjem, a to svakako raduje, bio je veliki.

Ono što je također vrlo važno istaći. Cilj Veleža je povratak na one pozicije i značaj u regionu ali i šire kakav je imao prije 20-tak godina. Zbog toga, sa ponosom možemo istaći, da internet fan – shop i ovakav savremen način kupovine na području bivše Jugoslavije imaju još samo Crvena Zvezda i Partizan. Dakle, Fudbalski klub Velež je prvi i jedini koji je uveo ovu vrstu tehnologije u Bosni i Hercegovini.

Postanite i Vi dio Veležove porodice i sa ponosom odjenite Veležove boje i simbole u svakom dijelu ove planete. Biti dio kluba sa TRADICIJOM je neprocjenjiv osjećaj !!!

HEBO TE ZIVOT, WEB FAN SHOP:-) hehe...iduce godine, vazelin i kokain sa logoom kluba...

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 03 feb 2010, 20:03

MostaracVelezovac je napisao/la:
COYB je napisao/la:Asimov ostanak puno znači za našu ekipu i sad sam potpuno siguran da Ibraka juriša na titulu.

8-) 8-) 8-)

Kao sto je rekao Meho Kodro nedavno "Ambicije su u redu, u smislu izlaska u Evropu, ali to nikako ne smije biti imperativ. Jer, koliko mi je poznato, Veležov je cilj bila stabilizacija kluba, a u tome upravo uspijeva“.

Ne treba sebi gurati u glavu da budemo sampioni ili da idemo u Evropu - na to treba jurisati ako se moze. Ali puno je bitnije stabilizirati klub i ne pumpati raji u mozak da Velez mora biti sampion - pa onda ako zavrsimo 4ti na tabeli, umjesto da to gledamo kao uspjesnu sezonu (s obzirom gdje smo bili prije 12 mjeseci) mi cemo to gledati kao katastrofu.

A to se ne smije desiti.
UPRAVO- Kodrinho pametno zbori, nadam se da ljudi iz uprave razmisljaju slicno ili makar priblizno.. klub se gradi duzi period a ne preko jedne sezone.. Ovo sto sada se radi treba da budu jaki temelji za buducnost, nesto sto ce trajati duze od jedne sezone!!!
Zadnja izmjena: nem73, dana/u 03 feb 2010, 21:19, ukupno mijenjano 1 put.
ROĐENI BRATO

Ipswich Town F.C.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []