evo nekih parova koje smatram da valja probati :
MURRAY - LOPEZ (+4,5) - h2 (1,85)
Iako mi je Lopez jedan od igraca koje nastojim zaobici u sirokom luku, smatram da danas moze parirati Murrayu koji ove sezone igra jako lose, a jos uz to izgubio je i trenera, tako da ocekujem da u ovaj mec uđe nesto oslabljeniji nego inace.Lopez nije tipicni spanjolac.Primarna podloga mu je hard ili trava, dok se na zemlji ne snalazi najbolje sto nije tipicno za nekoga sa Pirenejskog poluotoka.Ima solidan servis i ocekujem da parira Škotu i po mogucnosti da uzme jedan set...
FERRER - SEPPI - zs(9,5) - MANJE (1,80)
Ferrer je trenutno puno kvalitetniji igrac od Seppija, Talijana koji se najbolje snalazi na zemlji a na tvrdoj podlozi tesko da moze parirati iskusnom Spanjolcu.Ocekujem da Ferrer lagano uzme ovaj mec, s obzirom da Seppi ima jako los servis a igra sa osnovne linije se ipak nemoze usporediti sa onom Ferrera.Zasada su igrali 5 meceva, svaki je pobijedio Ferrer i svaki je u prvom setu imao manje gemova...
WASHINGTON (107,5) - VISE
Washington ide u goste Denveru i ocekujem jako puno poena u ovoj utakmici, ugalvnom od strane Čarobnjaka.Poznato je da je Denver, defanzivno gledajuci, trenutno jedna od najlosijih ekipa lige (u rangu sa Lakersima i 76-ersima), dok s druge strane Washington u posljednje vrijeme pruza solidne partije i ocekujem jednu gustu utakmicu s obzirom da je Denver kao domacin uvijek nezgodan protivnik.Denver prima 106 PPG kroz sezonu, no kroz zadnjih 10 utakmica cak 110 PPG, dok Washington zadnjih 10 utakmica ubacuju oko 104 PPG...
B.BEAL (17,5) - VISE
Samim time sto sam spomenuo da ocekujem jako puno poena na utakmici odigrao sam i Beala, jer je on drugi scorer Washingtona a nerijetko uzima i vise suteva od Walla.Ocekujem veliki njegov doprinos, s obzirom da uzima dosta suteva, trojki a ponekad i slobodnih bacanja.Zadnjih 10 utakmica ubacuje prosjecno 19 poena, a ocekujem da svoj prosjek ispostuje i veceras...
K.ANDERSON - GASQUET - 1s(9,5) - VISE (1,50)
Anderson igra najbolji tenis svoga zivota, dok je Gasquet standarno dobar sto i prilici jednom top10 igracu (9).Anderson je prije svega poznat kao dobar serviser i ocekujem da on uspjesno cuva svoj servis kao i njegov protivnik.Mislim da valja probati i pobjedu Andersona (1,90) s obzirom da je u velikom naletu a pobijedio je i zadnji međusobni mec ovih dvaju igraca 2012. u Parisu...
kladionica : PREMIER
PUNO SREĆE