FK Laktaši
Re: FK Laktaši
jarane kad citas da neko stigne iz ankaraspora u bosanskohercegovacki klub i kada im je trener nijemac to je ekipa koja zasluzuje respect pa cak i od najvece ekipe u bih a zna se koja je to a kad nas klub dovede stranca narocito crnce to je za slavlje tuzno al istinito svaka cast laktasima ne zasluzuju ispadanje pokazao je gajs kako jedna ekipa treba da radi u transfer sezoni i da bogdo hoce biti sve vise stranih trenera i stranih igraca bilo bi nam super
ps wizard ti si informisan momak de reci jel bilo sta o nigerijcima posto sutra putujete u antaliju?????
ps wizard ti si informisan momak de reci jel bilo sta o nigerijcima posto sutra putujete u antaliju?????
91.148.116.174:27028 udjite domaci server bez citera cs 1.6!!!!
MI SMO DIVOVI SVAKO NAM JE PLIJEN NAS JE CIJELI SVIJET U BORDO OBOJEN!!!!!
-
- Kontakt:
tako je da bar svi klubovi dovode strance liga bi bila jača
i da vise rade sa mladim igracima a ne da ih prodaju sa 18 godina za nikakve pare a drugi ih klub proda za milioneSteve Urkel je napisao/la:tako je da bar svi klubovi dovode strance liga bi bila jača
91.148.116.174:27028 udjite domaci server bez citera cs 1.6!!!!
Fudbaleri Laktaša večeras u 10 časova kreću na 14-dnevne pripreme u Antaliju. Za vrijeme boravka tamo u planu je i odigravanje nekoliko prijateljskih utakmica. Nadajmo se da će ih vrijeme poslužiti! MOMCI SRECNO VAM!!!
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
oni misle suprotno tj. nema ispadanjayork je napisao/la:ja sam mislio da su se laktasi pomirili sa ispadanjem kad ono dovode neke crnce, strance.....

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Moze li ko napisati nesto o Branislavu Pekezu?
Zanima me kakav je trener,kako su Laktasi igrali dok je on bio glavni,kakvu igru preferira...
Zanima me kakav je trener,kako su Laktasi igrali dok je on bio glavni,kakvu igru preferira...
Zola in, Zola passes, Zola scores !
Da budem iskren ja prvi put cujem za njega, on nije bio trener FK Laktasa koliko ja znam, ne znam odakle ti ova informacija da je on bio trener LaktasaJohnyx95 je napisao/la:Moze li ko napisati nesto o Branislavu Pekezu?

-
- Kontakt:
A de meni reci kako sam igro kod vas i sto ste me se onako lako rjesili kad sam top napadac 

http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
Bogami biće nešto od Laktaša. Bili ste pred raspadom, ali ide na bolje. Ne odgovara to Veležu jer idemo Laktašima sada, a dosad su vam se redovno kući uzimali bodovi.
nime_tm87 i antipolitika2. Imate kompleks dokazivanja i provociranja. Avatari su vam njasre.
nime_tm87 i antipolitika2. Imate kompleks dokazivanja i provociranja. Avatari su vam njasre.
Zbog istih razloga zbog cega ga se trenutno zele rjesiti i u Celiku...PLATAPhill Jackson je napisao/la:A de meni reci kako sam igro kod vas i sto ste me se onako lako rjesili kad sam top napadac
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
- Kontakt:
Dobro si,,suska se da ima izmedju 5 i 6 hiljada platupile87 je napisao/la:Zbog istih razloga zbog cega ga se trenutno zele rjesiti i u Celiku...PLATAPhill Jackson je napisao/la:A de meni reci kako sam igro kod vas i sto ste me se onako lako rjesili kad sam top napadac

Nikako ga se ne mogu sjetit dok je tamo igro iako redovno pratim ovu nasu ligu

http://liverpool.bosnianforum.com/
e bez zajebancije Phill Jackson je stvarno odlican napadac, bas mi je zao sto je otisao u celik, al sto jest- jestPhill Jackson je napisao/la:A de meni reci kako sam igro kod vas i sto ste me se onako lako rjesili kad sam top napadac
nije primio za jednu polusezonu ni dvije cijele plate pa smo ga zato i pustili da ode

Covjek postao trener Jedinstva.Kazu bivsi igrac Borca i BSK-a,bivsi trener Laktasa.wizard90 je napisao/la:Da budem iskren ja prvi put cujem za njega, on nije bio trener FK Laktasa koliko ja znam, ne znam odakle ti ova informacija da je on bio trener LaktasaJohnyx95 je napisao/la:Moze li ko napisati nesto o Branislavu Pekezu?

Zola in, Zola passes, Zola scores !
sad sam i malo cacko po netu i naisao sam na tu informaciju, ali to je potpuno netacno mozda jedino da je bio trener prije 10-ak godina 

Jovan Čučković imenovan je u Stručni štab Laktaša umesto Miodraga Petkovića koji će najverovatnije trenerski posao nastaviti u Potkozarju iz Aleksandrovca. Čučković je do sada radio u kulskom Hajduku, Železniku, Jedinstvu iz Uba, Alžiru, a bio je direktor Omladinske škole Obilića. Osim njega novi član je i Zdravko Đurić koji će raditi sa golmanima i on je taj posao ranije obavljao u Modriča Maksimi.
U FK Laktaše stigao još jedan novi igrač, vezista Sead Etemović, koji je stigao iz Teleoptika
U FK Laktaše stigao još jedan novi igrač, vezista Sead Etemović, koji je stigao iz Teleoptika

- FK Sarajevo
- Kontakt:
Pa imate 33 igraca zar vam nije dostawizard90 je napisao/la:Jovan Čučković imenovan je u Stručni štab Laktaša umesto Miodraga Petkovića koji će najverovatnije trenerski posao nastaviti u Potkozarju iz Aleksandrovca. Čučković je do sada radio u kulskom Hajduku, Železniku, Jedinstvu iz Uba, Alžiru, a bio je direktor Omladinske škole Obilića. Osim njega novi član je i Zdravko Đurić koji će raditi sa golmanima i on je taj posao ranije obavljao u Modriča Maksimi.

Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
FK Sarajevo je napisao/la:Pa imate 33 igraca zar vam nije dostawizard90 je napisao/la:Jovan Čučković imenovan je u Stručni štab Laktaša umesto Miodraga Petkovića koji će najverovatnije trenerski posao nastaviti u Potkozarju iz Aleksandrovca. Čučković je do sada radio u kulskom Hajduku, Železniku, Jedinstvu iz Uba, Alžiru, a bio je direktor Omladinske škole Obilića. Osim njega novi član je i Zdravko Đurić koji će raditi sa golmanima i on je taj posao ranije obavljao u Modriča Maksimi.
U FK Laktaše stigao još jedan novi igrač, vezista Sead Etemović, koji je stigao iz Teleoptika![]()
![]()
PA to u slucaju povreda da se obezbjede da se Svabo ne sikira i ne zaradi sjede

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
vidljivo je da su se laktasi u ovom prelaznom roku jako pojacali ali ipak mislim da ce biti jako grcevita borba za opstanak i jako tesko to ostvarivo..
Celik Zenica 15
Sloboda Tuzla 14
Laktasi 8
..ovo su tri tima koja su trenutno u jako nezavidnom polozaju ali mislim da ce u slucaju ispadanja slobodne ili celika vjerovatno savez povuci neke poteze da spasi iste..u svakom slucaju iskreno se nadam da ce se dolaskom tih pojacanja u laktase kvalitet lige popraviti..
Celik Zenica 15
Sloboda Tuzla 14
Laktasi 8
..ovo su tri tima koja su trenutno u jako nezavidnom polozaju ali mislim da ce u slucaju ispadanja slobodne ili celika vjerovatno savez povuci neke poteze da spasi iste..u svakom slucaju iskreno se nadam da ce se dolaskom tih pojacanja u laktase kvalitet lige popraviti..
-PAJA Fan Club!!
Hoce, FK Laktasi ce imati svoj sajt u skorije vrijeme, radi se na tomemarken je napisao/la:Hoce li uskoro imati sajt Laktasi ? Ekipa Laktasa sa ovim pojacanjima je prejaka.Nadam se ostanku u ligi i iskreno vjerujem.Molim vas neka mi neko odgovori.Pozdrav od Markena

Fudbaleri Laktaša pobijedili su u prvoj test utakmici na pripremama u Antaliji selekciju Arau iz Švajcarske (U-21) s ubjedljivih 5:0. Golove za izabranike trenera Tomasa Gajsa dali su, Zoran Novaković dva, te po jedan Duško Vranešević, Zlatko Matić i Jovica Jokić. Tokom svih 90 minuta premijerligaš je diktirao tempo i bio kudikamo bolji rival od nemoćnih Švajcaraca. Jos kada se izuzme neigranje nekoliko ponajboljih igraca kao sto su Ljubojevic, Mikic i Luboa Mukadikada ova pobjeda djeluje i vise nego ubjedljivo!!! 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.