FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

studeni
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la studeni » 23 mar 2014, 19:47

fukara1919 je napisao/la:Pravi komsijski derbi, bez ozbiljnije prilike i jedni i drugi, ocigledno je i jednim i drugim bilo bolje sacuvati svoju mrezu. Po meni vrlo lose sudjenje bilo i po jedne i po druge, ocigledne stvari ne svira pa onda kompenzira na necemu drugom- to mu nije trebalo ali ajde. Fukare "covjek na covjeku" , morala se ona ograda uklonit al sta ces. Siuxi kako sam ja vidio nisu napunili kavez do kraja, al dobro izdanje. Utakmicu odlucila prevaga pojedinca- Redzepi. I samo dal' ima gdje snimak ponistenog gola, sumnjiva mi je situacija izgledala al opet dok ne vidim video nista ne govorim.
Mislim da je bio ofsajd od barem metar, tako je izgledalo sa zapada. Ali biće snimak cijele tekme sutra u toku dana na TVL (mojaTV)

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 23 mar 2014, 19:48

nesvrstani je napisao/la:
staragarda je napisao/la:
baltazar1 je napisao/la:jbg ako treba animirat tuzlake da dođu i pogledaju vjerovatno najbitniju utakmicu kluba u zadnje 2-3 sezone, onda **** sve

tu bez bilo kakvog animiranja MORA da bude 5000+ ljudi na tribinama, a to i očekujem
pa ljudi animiraju utakmice lige prvaka a da se ne animira utakmica ove smijurije od lige :? :? ....a ja ti garantujem da ce na Tusnju i ovako i onako bit preko 7000 ljudi...mozes me citirat slobodno

pod hitno izljepit cijeli grad i gdje se smije i gdje se ne smije, da me ujutro budi poziv na utakmicu a ne "kupujem staro zeljezo, stare ves masine" :mrgreen: ne bi bilo lose i neki stand postaviti u centru grada dok je lijepo vrijeme, pustati himnu i usput prodavati artikle i karte...
zavrseno ce to bit...ne beri brige :D
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 23 mar 2014, 19:50

staragarda je napisao/la:
baltazar1 je napisao/la:jbg ako treba animirat tuzlake da dođu i pogledaju vjerovatno najbitniju utakmicu kluba u zadnje 2-3 sezone, onda **** sve

tu bez bilo kakvog animiranja MORA da bude 5000+ ljudi na tribinama, a to i očekujem
pa ljudi animiraju utakmice lige prvaka a da se ne animira utakmica ove smijurije od lige :? :? ....a ja ti garantujem da ce na Tusnju i ovako i onako bit preko 7000 ljudi...mozes me citirat slobodno
tako i očekujem ;)

a kad smo kod tekme, bila je jedna situacija u prvom poluvremenu kad je neko jednom napadaču Slobode poturio jednu lijepu loptu u prostor, ovaj je krenuo sam prema golu sa jedno 30-ak metara a pomoćni diže ofsajd...a bilo je sumjivo :roll:

pa onda na samom kraju prvog poluvremena, Sloboda po prvi put drži loptu pred golom Radničkog, nešto kombinuju, čeka se šut a sudija mrtav-hladan svira kraj - nasmijala se cijela tribina gdje sam bio :o
Undici stelle - ACM 1899

Minimum
Kontakt:

Post Postao/la Minimum » 23 mar 2014, 20:13

Mićo je odigro 20 min bolje nego taj kapić sve ove ostale utaknice.Nas je prošle sezone uVisokom onim golom na kraju utaknice 2 - 2 možda istjero iz lige. ali to je fudbal.Samo naprijed mićo :D

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 23 mar 2014, 20:14

Dobro cojk rece nije poklon, poklon je kad nesto dzaba dobijes

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 23 mar 2014, 20:19

https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hph ... 9183_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

tuga,jad i čemer!
Pobjeda je bolja od orgazma!

fukara1919
Kontakt:

Post Postao/la fukara1919 » 23 mar 2014, 20:20

Tkanton je napisao/la:
Dobro cojk rece nije poklon, poklon je kad nesto dzaba dobijes
Jbg. ocigledno vam bolje nasi 6000 neg 15000 od Jedinstva. :D

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 23 mar 2014, 20:22

Gorki je napisao/la:https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hph ... 9183_n.jpg

tuga,jad i čemer!
kakav seljakljuk. pa šta im je Ćiro loše uradio ili rekao. Čovjek čista pozitiva, voli i poštuje svakog.
Baš jad i čemer :( :(

nusmir
Kontakt:

Post Postao/la nusmir » 23 mar 2014, 20:22

tuga,jad i čemer!
ovo smo mi profurali prije 5-6 godina ..... kakav grad takav festival za sarajevo...... KOPIJA LOSA :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=dpZbCTwXnNc

haver
Kontakt:

Post Postao/la haver » 23 mar 2014, 20:24

tuga,jad i čemer!
Zašto?
kakav grad takav festival, svako ko iole prati navijačku scenu u BiH zna ko je dig'o ovu parolu kome ;) znači da je ovo kopija.Ne postaje se navijač tako što obučeš crnu majicu i bijele patike,doduše neki se smatraju navijačima jer nose crne majice i bijele patike i u zadnjih 15 god su imali 2 koreografije i to obje protiv jednog kluba :D
Što se tiče Fkr danas dobra brojnost al navijanje slabo,međutim nije se ni moglo bolje s obzirom na to ko je sve bio na tribini.
Kako god aBd slijedeće godine nas i Radnički dijele 2 ranga :)

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 23 mar 2014, 20:24

Kopija naseg, kakav grad takav festival..

Prvi je nidje veze za covjeka koji je trenirao BIH :roll:

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 23 mar 2014, 20:31

tuga,jad i čemer!
Ne znam šta reći za tih 300-400 nesudjenih abortusa... prvo što se šaka jada našla da "proziva" jednu takvu veličinu, drugo što je plagijat... :roll:

Mislim bravo, svaka čast, jako domišljato.
075

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 23 mar 2014, 20:35

gluposti, a svi su svršavali na Ćiru kad je vodio repku, kad nas je u baraž odveo, itd .. baš se pitam koji to klub ne bi volio Ćiru za trenera? ;) samo da je omalovažiti i popljuvati Slobodu i njene navijače, te trenera koji nikakve veze s njima nema, ali eto, smeta im jer vodi Slobodu :lol:

HerLutwoII
Kontakt:

Post Postao/la HerLutwoII » 23 mar 2014, 20:36

Ja mislim da to Ciro nije u zivotu dozivio,ali uvjek ima prvi put .
Osjetio je cari nase lige i komsiluka.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 23 mar 2014, 20:37

Chinaglia je napisao/la:gluposti, a svi su svršavali na Ćiru kad je vodio repku, kad nas je u baraž odveo, itd .. baš se pitam koji to klub ne bi volio Ćiru za trenera? ;) samo da je omalovažiti i popljuvati Slobodu i njene navijače, te trenera koji nikakve veze s njima nema, ali eto, smeta im jer vodi Slobodu :lol:
Pa ovo je u navijackom svijetu normalno pa oni kazu da ste i vi vojvodu psovali pola utakmice i mesica. Ne znam sta je u ovome lose osim ako je plagijat kao sto kazete.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 23 mar 2014, 20:39

nusmir je napisao/la:

tuga,jad i čemer!
ovo smo mi profurali prije 5-6 godina ..... kakav grad takav festival za sarajevo...... KOPIJA LOSA :lol:

slika
Pobjeda je bolja od orgazma!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 23 mar 2014, 20:39

Drugi je ton kada kazes Ciri "Ciro ****", to je vise ono zafrkancija, a moze znaciti i da ga ne volis. A ovo kako ste se vi izrazili je previse ostro prema njemu jer mislim da nikad nije nista lose protiv Radnickog rekao, danas je rekao da je pozitivno iznenadjen i da je kvalitenija ekipa nego sto su mu rekli..

fukara1919
Kontakt:

Post Postao/la fukara1919 » 23 mar 2014, 20:41

Pa ovo je u navijackom svijetu normalno pa oni kazu da ste i vi vojvodu psovali pola utakmice i mesica. Ne znam sta je u ovome lose osim ako je plagijat kao sto kazete.[/quote]
Malo proguglaj pa vidi kakve veze imaju Mesic i Vojvoda sa Slobodom, i malo proguglaj kakve veze ima Ciro sa Radnickim. Ista fora kao kad bi mi protiv Jedinstva digli nesto protiv njihovog trenera, a da nema interneta nikad nismo ni vidjeli covjeka, kao i oni za Ciru sto su uradili.

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 23 mar 2014, 20:41

Ma pustite seljake, slijedece sezone ce im Premijer Liga biti nikad blize, samo par kilometara od Lukavca.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça

haver
Kontakt:

Post Postao/la haver » 23 mar 2014, 20:43

terabajt je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:gluposti, a svi su svršavali na Ćiru kad je vodio repku, kad nas je u baraž odveo, itd .. baš se pitam koji to klub ne bi volio Ćiru za trenera? ;) samo da je omalovažiti i popljuvati Slobodu i njene navijače, te trenera koji nikakve veze s njima nema, ali eto, smeta im jer vodi Slobodu :lol:
Pa ovo je u navijackom svijetu normalno pa oni kazu da ste i vi vojvodu psovali pola utakmice i mesica. Ne znam sta je u ovome lose osim ako je plagijat kao sto kazete.
Vojvoda je bio kapiten Fk Sloboda a Mešić je dugo godina igrao za Slobodu, normalno da će im se psovat sve jbm,posebno Vojvodiću koji stalno laje na Slobodu i Fukare.Ali kakve veze ima Ćiro sa Radničkim? Smijem se kladit da dok nije došao u Slobodu je znao samo za Radnički iz Kragujevca, nikako za ovaj iz Lukavca pored Tuzle :D
A to "kakav grad takav festival" su Fkr digle Hordama prije 5-6 godina ;)
Edit: Eno i foto iznad kao dokaz :)
Zadnja izmjena: haver, dana/u 23 mar 2014, 20:45, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Tzhc075 i 10 gostiju.