Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 23 mar 2014, 20:10

Ajax je napisao/la:[quote="MaksuzBaksuz"

Sorry ljevo ga pravite a desno ga imamo!!
Ma ja. Maaaaajstorski komentar. Citajte i ucite se ljudi.
Ko zna zna. :lol: :lol: ( ove ostale "bravure" mi je mrsko i citat, tu sam prestao )
Austria ( Osim Osimovog Sturma i Salzburga zadnje dvije godine je **** od lige ). Al da je standard visok. I da se zna fina lova namlatit cak i od sociale. To stoji. Tamo da je Varupa preso bio bi im glavni igrac. Osim u Osimov Sturm i sadasnji Salzburg. Ti/Vi "gospodine" osim ako si/ste igrao, trenirao, trener bio, nadgledao treninge u Osimovom Sturmu ili zadnje dvije godine u Salzburgu i nisi neki "strucko". Cuj igrice :lol: :lol:[/quote]

Ma ja Ajax, vazno je da ti imas sto vise komentara, kvalitet nije vazan. Ljudi te vec na Papetovoj temi provalili!

Dobar si ti, sigurno si uspjesan trener u ligi petice samo si ko Pape pa se neznas artikulirati

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 23 mar 2014, 20:44

MaksuzBaksuz je napisao/la:
Ma ja Ajax, vazno je da ti imas sto vise komentara, kvalitet nije vazan. Ljudi te vec na Papetovoj temi provalili!

Dobar si ti, sigurno si uspjesan trener u ligi petice samo si ko Pape pa se neznas artikulirati
Moji komenatri su moja stvar. Naravno da ne mislim da kolicina komentara ima veze sa strucnoscu komentatora. Niko mene nije provalio. Imao sam nesuglasice sa nekim ljudima i ti si uletio ko pichkica iza ledja. Sto govori dovoljno o tebi. Pa nesto ko pametan on salje neke uvrede nekom. Da si bar sacekao neko vrijeme. i formirao kakvo god misljenje o meni. Ja bi te postovao ovako ne. Nisam uspjesan trener liga petice ali nisam ni neznalica. Imam vise nego dovoljno znanja da komentarisem po forumima. I nije problem da si me prozvao. nego kako si me prozvao i to dva puta. Ali eto ja sam gospodin covjek, pa necu sad da pljujem.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 23 mar 2014, 20:47

Rios je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:
Rios je napisao/la:Zavrnu je Spaha majstorski..
Više grle Spahića nego Kießlinga koji je dao go :lol:
Pa kad je uputio skolski centarsut,sto ne bi :)
Inace odigrao dobro Spaha,po meni u ovoj odbrani Bajera danas bio najbolji..
SPAHA ostaje kapiten Bayera jos 2 sezone. Zivi bili pa vidili.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 mar 2014, 20:51

Kakav crni kapiten Bayera...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 23 mar 2014, 21:00

Virtu4l je napisao/la:Kakav crni kapiten Bayera...
Dobro mislio sam glavni igrac. Glavni obrambeni igrac, stub obrane. Na srecu/nesrecu pojedinaca. Kako za koga, jos bar dvije godine u jakom bundesligasu. Bravo Spaha.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 mar 2014, 21:02

Hoće, k'o što je ostao u klubovima prije Bayera.
Voli te tvoje Sarajevo.

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 23 mar 2014, 21:20

Ajax je napisao/la:

Moji komenatri su moja stvar. Naravno da ne mislim da kolicina komentara ima veze sa strucnoscu komentatora. Niko mene nije provalio. Imao sam nesuglasice sa nekim ljudima i ti si uletio ko pichkica iza ledja. Sto govori dovoljno o tebi. Pa nesto ko pametan on salje neke uvrede nekom. Da si bar sacekao neko vrijeme. i formirao kakvo god misljenje o meni. Ja bi te postovao ovako ne. Nisam uspjesan trener liga petice ali nisam ni neznalica. Imam vise nego dovoljno znanja da komentarisem po forumima. I nije problem da si me prozvao. nego kako si me prozvao i to dva puta. Ali eto ja sam gospodin covjek, pa necu sad da pljujem.
Dobro znaci primio si me sa pozada :)
Tvoje komentare sam pratio ovdje i znamo svi da ti je ovo vec minimum 5ti nick. Nisam imo namjeru uopste replicirati tebi - ti si samo bio slucajno tu, kolateralna greska takoreci!

Ps: u forumu ti netreba nikakvo fudbalsko znanje, mozes pisati sta hoces. Kritikovati takodjer mozes, ali ipak ostajes samo mala riba u nekom beze forumu kao i ja uostalom (zato nenerviraj se). Meni negodi pljuvanje igraca i selektora od bilo koga, jer su oni izmislili fudbal za min 99% forumasa (pa cak i Tino i Avdija su fudbalski kilometre ispred nas - jedino ako je neko od nas stvarno igro ili treniro ozbiljan fudbal duze vrjeme)

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 23 mar 2014, 21:31

Ma ja Ajax
Ne zanosi se sa tim nikovima previse. Nikad ja nisam nista primio. A ti kao baustelac ili igrac osrednjih Austrijskih pasnjaka mozda jesi. Inace kulturno si mi odgovorio vidis da mozes. Osim prve recenice. Koja izdaje neke komplekse da cak ni na **** forumu. Na kojem si ti probao da nekog uvrjedis prvi. Ne podvuces crtu na moju puno manju uvredu.I ne trebas ti meni nista objasnjavat pravila foruma. Ti svoju brigu vodi. Fura se covica po Becu. Misli da je vidio svjeta. Pa pricera neku 2,3 godine staru limuzinicu u nazalost siromasnu Bosnu. Pa misli da je glavni Baja. E nisi sinko. Onaj s kim sam imao svadju ( kad si slucajno uletio ) mozda jest. A ti si jedan obicni prosjek. A za meni ni prosjek ne zanosi se. I bez ikakvih problema bi ti to rekao u lice.

Je je Avdija je fudbalski gigant za 99% nas ko sto kazes. Dobra ti ta. Ti i tvoj najdrazi fudbaler Avdija :lol: :lol:

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 23 mar 2014, 21:56

Ajax je napisao/la:

Ma ja Ajax
Ne zanosi se sa tim nikovima previse. Nikad ja nisam nista primio. A ti kao baustelac ili igrac osrednjih Austrijskih pasnjaka mozda jesi. Inace kulturno si mi odgovorio vidis da mozes. Osim prve recenice. Koja izdaje neke komplekse da cak ni na **** forumu. Na kojem si ti probao da nekog uvrjedis prvi. Ne podvuces crtu na moju puno manju uvredu.I ne trebas ti meni nista objasnjavat pravila foruma. Ti svoju brigu vodi. Fura se covica po Becu. Misli da je vidio svjeta. Pa pricera neku 2,3 godine staru limuzinicu u nazalost siromasnu Bosnu. Pa misli da je glavni Baja. E nisi sinko. Onaj s kim sam imao svadju ( kad si slucajno uletio ) mozda jest. A ti si jedan obicni prosjek. A za meni ni prosjek ne zanosi se. I bez ikakvih problema bi ti to rekao u lice.

Je je Avdija je fudbalski gigant za 99% nas ko sto kazes. Dobra ti ta. Ti i tvoj najdrazi fudbaler Avdija :lol: :lol:

Da je tebi para koje dobijaju baustelci, nebi bio tolikih frustracija!!! :)

Palis se nesto na Austriju i Bec a nekontas da sam tu mogo napisati i Tokijo!!!

Avdija igra orifesionalni fudbal, zaradjuje dobre pare na tome, igra za repku i najvjerovatnije ce na SP ....ako to nije uspjeh i u poredjenju prema tebi gigant onda si ti sigurno uspio puno vise uraditi sa fudbalom. Sad ti stani pred ogledalo i vidi gdje se nalazis ti u svom cemernom zivotu!!!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 23 mar 2014, 22:21

Ajax je napisao/la:

Ma ja Ajax

Da je tebi para koje dobijaju baustelci, nebi bio tolikih frustracija!!! :)

Palis se nesto na Austriju i Bec a nekontas da sam tu mogo napisati i Tokijo!!!

Avdija igra orifesionalni fudbal, zaradjuje dobre pare na tome, igra za repku i najvjerovatnije ce na SP ....ako to nije uspjeh i u poredjenju prema tebi gigant onda si ti sigurno uspio puno vise uraditi sa fudbalom. Sad ti stani pred ogledalo i vidi gdje se nalazis ti u svom cemernom zivotu!!!
Pa ti si stvarno pacenik bez konkurencije. Matorac kolko 35,36 godina. Svadja se mladom generacijom. Ako ti se svidja Avdija vodi si ga kuci. Meni je on nebitan. Cak mi ga bude zao, kad citam ove komentare. Samo da se ti supruga ( ako uposto imas nesto tako ) ne prepane kad ga zagleda. Ne boj se nije meni Bec nesto nedosanjano, zato sam ti to rekao. Beclijo, daleko od toga. Da si musko presao bi preko moje puno manje uvrede, sve bi se zavrsilo. Ali ti si morao da ujedes, Jadnice jadni. Ne brini se ti kako ja izgledam, hehe. Da ne volis muskarce mozda ??

Prvo me pljujes trecoj osobi na forumu koja veze sa vezom nema. Jadno. sta ce sad poslat pp nekom frendu da ti pomogne pljuvat po forumu, hehe E jado.

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 23 mar 2014, 22:26

Ajax procitaj jos koji put pa ces mozda skontati sta sam ti predlozio ...

Ako hoces da se scadjas de preko PP da nezamaramo druge, diskutirati o fudbalu sa tobom nema smisla (vidio sam da neznas ni sta Avdija igra kod nas u repki, eto koliko pratis nasu repku)!

Budi pozdravljen

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 23 mar 2014, 22:28

MaksuzBaksuz je napisao/la:Ajax procitaj jos koji put pa ces mozda skontati sta sam ti predlozio ...

Ako hoces da se scadjas de preko PP da nezamaramo druge, diskutirati o fudbalu sa tobom nema smisla (vidio sam da neznas ni sta Avdija igra kod nas u repki, eto koliko pratis nasu repku)!

Budi pozdravljen
OK upravu si bar za to. Steta da se prije nisam sjetio.
Saljem ti PP

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 23 mar 2014, 22:29

------------------ Begovic --------------------
Mujdza -- Vranjes -- Bicakcic -- Kolasinac
------- Spahic ---------- Salihovic ----------
--- Pjanic ----- Misimovic ------ Lulic -----
------------------- Dzeko ---------------------

Uvijek sam se pitao kako bi bilo da Spaha igra zadnjeg veznog na terenu, i kako bi to moglo izgledati. Rado bi vidio jednom taj eksperiment. :)

Cini mi se da je u Lokomotivi par puta igrao zadnjeg veznog.

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 23 mar 2014, 22:34

Goalgetter je napisao/la:------------------ Begovic --------------------
Mujdza -- Vranjes -- Bicakcic -- Kolasinac
------- Spahic ---------- Salihovic ----------
--- Pjanic ----- Misimovic ------ Lulic -----
------------------- Dzeko ---------------------

Uvijek sam se pitao kako bi bilo da Spaha igra zadnjeg veznog na terenu, i kako bi to moglo izgledati. Rado bi vidio jednom taj eksperiment. :)

Cini mi se da je u Lokomotivi par puta igrao zadnjeg veznog.
Moglo bi proci!!! Interesantna zamisao ... Arslanagica na stopera

Ali nema od ovog nista! Neznam ni kakav je Spaha sa kondicijom

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 23 mar 2014, 22:36

MaksuzBaksuz je napisao/la: Moglo bi proci!!! Interesantna zamisao ... Arslanagica na stopera

Ali nema od ovog nista! Neznam ni kakav je Spaha sa kondicijom
Nista od tog, jbg, ali ipak, interesantna zamisao. Sto mu ide u prilog je agresivnost, brzina, agilnost i + jos sto bi, znajuci njega, on igrao i nazad , a i letio bi naprijed. Sad samo eto, kao sto ti kazes, da li bi mogao trcati toliko tih 90 minuta, i kako bi se snasao tu je pod :?: . I pitanje naravno, kako bi odbrana reagovala bez tog pravog lidera.

Ali eto, i Guardiola je slicno pokusao sa Lahmom, i uspio eksperiment. :)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 mar 2014, 22:37

Dobio bi crveni svaku drugu utakmicu.
Voli te tvoje Sarajevo.

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 23 mar 2014, 22:50

Nebi imali zamjenu na stoperu!

Bolje onda nekog mladjeg, borbenog na DM
... Pa cak i Besica

NoName
Kontakt:

Re: Odg: Emir Spahić

Post Postao/la NoName » 23 mar 2014, 23:49

Virtu4l je napisao/la:Dobio bi crveni svaku drugu utakmicu.
Preoptimisticno ti je to. Desavalo bi se to puno cesce

Sent from my GT-P5100 using Tapatalk
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Virtu4l
Kontakt:

Re: Odg: Emir Spahić

Post Postao/la Virtu4l » 23 mar 2014, 23:58

NoName je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Dobio bi crveni svaku drugu utakmicu.
Preoptimisticno ti je to. Desavalo bi se to puno cesce
k
Ne može češće, kad dobije crveni mora minimalno jednu pauzirati. Sve sam ja proračunao :lol:
Voli te tvoje Sarajevo.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 24 mar 2014, 00:07

Švabe napale Spahu na Faceu jer je čestitao Seji na pobjedi i golu :lol: jes' nas krenulo, Džeko, Seo, Spaha, ko je sljedeći :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, CAGarfia, zikerrz21 i 39 gostiju.