Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Sheyi
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Sheyi » 22 mar 2014, 22:11

http://www.transfermarkt.co.uk/en/baggi ... 99857.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Sjecam se da je ovaj bio kao veliki talent prije jedno pet godina, bosanski baggio :lol: , a sad igra za LA Galaxy.
Evo ima i prijenos na Areni 3

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 22 mar 2014, 22:14

Pape, pozovi ga, taman da zaigra protiv Mexica u SAD-u :D relativno je mlad igrač, treba ga isprobati, bez zajebancije :D

Guzonja
Kontakt:

Post Postao/la Guzonja » 22 mar 2014, 22:19

Bolji od Tina Svena sigurno.
--------------Dzeko-------Ibisevic
---Lulic---------------------
---------- Misimovic ----Pjanic
----------------Germanija
-Kolasinac----Spahic -- Bicakcic----Mujdza
--------------Begovic--------------

by: Glavonja Safet.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 22 mar 2014, 22:21

tri forumaša kad sastaviš, dobio bi igrača boljeg od Tinki Vinkija :D dva bi već bila jednako loša kao i on :lol:

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 22 mar 2014, 23:58

Goalgetter je napisao/la: Ima malo ironije i u mojim postovima, ali sto se tice Tina, on ne prilaze nikakav kriterij da se nadje u roosteru od 23 igraca reprezentacije, pisao sam 50x argumentovano o tome, ali eto, kad mi pruze ovakvu kompilaciju, koja se sadrzi vecinom od dodavanja na 2 metra (a bio sam i u Innsbrucku, i gledao ga uzivo), i on 1. sto nije zadnji vezni, 2. sto ima dobru tehniku, ali eto, sta ce nama tehnicar, kad trebamo razbijaca.

Dobro, ukoliko me smatras pljuvacem, to uradi, svako ima pravo na svoje misljenje, a ja cu ti reci samo, za mene samo broji reprezentacija. Niti imam neke posebne simpatije prema Susicu, kao ni prema igracima kao sto su Dzeko, Spaha, Medo, Vedo, Kolasinac, Susic, Vrsajevic i ko to sve bio. Reprezentacije je bilo prije njih, bice je i poslije njih, svaki koji se prema njoj odnosi kako treba, i koji je u proslosti ginuo za dres, za mene ne zasluzuju pljuvanje, ali itekako kritike kad ih i zasluze(a i primjetices, ako citas postove moje na Dzekinoj temi npr. nikad lose rijeci o njemu nisam rekao, osim kritike koje su bile opravdane za njegove lose igre, i za njegovu nezainteresovanost u zadnjim utakmicama). Sve gledam sa neutralne strane, nikad nisam zauzimao polozaj samo kriticara Susica ili samo kriticara Spahica, Dzeke (pljuvaca nikad). Hvalim Susica za dobre poteze, kritikujem ga za lose, kao sto radim to i kod igraca. A to sto neke osobe poput tebe, i jos nekih forumasa to odmah prihvataju kao uvredu i pljuvanje, ne moze se nista. Intepretirajte to kako hocete.

Tino Susic u ovom momentu nije jednostavno za reprezentaicju. Jos je nezreo za , sto ne znaci da ce mozda jednog dana napraviti neki iskorak, ili u toku ovog vremena poboljsati se i onda opravdati svoj poziv. Ali ovo sto on pruza u Hajduku ove sezone je ispod prosjeka reprezentacije koja zeli nesto napraviti u Brazilu. Pa onakav jedan Semir Stilic je propadao na klupi u svom najboljem vremenu u Lechu, samo sto su mu konkurencija Misimovic i Pjanic, koji su nedodirljivi u repci, s razlogom. Tako je i za Susica, ja njega nikad necu viditi kao zadnjeg veznog, i dok su Pjanic i Misimovic u kadru, on za mene nema mjesta ni na klupi, a pogotovo ne za Brazila.
Eto vidis kako sam te natjerao, da napises konstruktivan komentar, a ovakav si otkako te pamtim na forumu. Ostani ovakav i nemoj se pridruzivati pljuvacima i njihovim idiotskim komentarima. Nemoj da te buni sto sam prijavljen 2012 godine, inace sam na ovom forumu od samog pocetka, registrovan 22.3.2008. Medju prvih 50 clanova sam se prijavio, ali jednom banovan.

@Legenda Reala

Tino Susic je 90% svojih utakmica odigrao na zadnjem veznom, i dan danas to radi. Mozda je to bio i razlog njegovog poziva. Ja pratim skoro pa svaku utakmicu Hajduka i znam to. On nije defanzivno jak, to je i Safet rekao ,imas video snimak intervjua, ali da se stalno preserava i potcjenjuje momak, samo zato sto mu ne volite amidzu, je i vise nego kretenski. Prisjeti se gdje su to Spahic, Ibricic,Mujdza igrali u njegovim godinama.
On je igrac za buducnost, koliko god to vi ovdje negodovali.
Iskreno, jeste pao iz forme, zadnjih par utakmica jako je lose igrao, ali to ne znaci da je los fudbaler, pa i nasi najbolji su imali 100 puta padove, pa se opet vracali.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 23 mar 2014, 00:05

Čovjek mrtav ozbiljan izjavi da je Tino tanak defanzivno ali treba igrati defanzivnog veznog jer je igrač za budućnost. :lol:
DRUG NEBI TI PUNCA

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 23 mar 2014, 00:16

bagrcavi je napisao/la:Čovjek mrtav ozbiljan izjavi da je Tino tanak defanzivno ali treba igrati defanzivnog veznog jer je igrač za budućnost. :lol:
Da si procitao moj komentar prije ovoga, mozda se nebi tako kleberao :roll:
Znaci ako nije defanzivno jak, treba ga sutnuti?

Misimovicu kraj karijere nakon Brazila, Medunjanin skoro pa 30 godina, Ibricic nije vise vrijedan spomena.
Ostacemo samo na Pjanicu, i sta dalje?

Je li Medunjanin defanzivno jak, pa igra zadnjeg veznog? Je li Salihovic defanzivno jak?

Bitno je biti spreman, odvaliti glup komentar, hajdi se malo smiji :mrgreen: :lol:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 23 mar 2014, 00:20

emir79 je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Čovjek mrtav ozbiljan izjavi da je Tino tanak defanzivno ali treba igrati defanzivnog veznog jer je igrač za budućnost. :lol:

Misimovicu kraj karijere nakon Brazila, Medunjanin skoro pa 30 godina, Ibricic nije vise vrijedan spomena.

Je li Medunjanin defanzivno jak, pa igra zadnjeg veznog? Je li Salihovic defanzivno jak?

Bitno je biti spreman, odvaliti glup komentar, hajdi se malo smiji :mrgreen: :lol:
Tino nema kvalitet za reprezentaciju. Prezivao se on Sušić, Mujić, Milošević, Jarni, jednostavno on nema dovoljan kvalitet ni na jednoj navedenoj poziciji i to nema nikakve veze sa prezimenom. Da je bogdo tako talentovan i dobar igrač kao otac i amidža.
Porediš ga sa Misimovićem, Medunjaninom, Salihovićem? :roll: :lol: Taj Ibro koji više nije vrijedan spomena je u Hajduku bio jedan od najboljih igrača lige. Tino to nije.
DRUG NEBI TI PUNCA

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 23 mar 2014, 00:21

Goalgetter je napisao/la:Baggio iz Krajine. :D

http://www.transfermarkt.co.uk/en/baggi ... 99857.html

Rodjen u Velikoj Kladusi.
Cuveni autonomas :lol: Bio je nesto u Svedskoj pa se vratio u SAD a ima i godina :D
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 23 mar 2014, 00:22

emir79 je napisao/la:

Ako nam je Tino buducnost onda nam je buducnost tmurna jarane.
Za zamjeniti Misimovica i Medunjanina imaju vec sad dva igraca Prcić i Štilić a nikakav Tino Susic.
Doduse,Misimovica ne moze zamjeniti niko.Jos zadugo a vjrovatno i nikad mi necemo imati takvog igraca.

Guzonja
Kontakt:

Post Postao/la Guzonja » 23 mar 2014, 00:46

Bitno je da on regovan 2008 medju prvih 50 clanova ostali su sve pljuvaci, ne vole Safeta stim ni BIH :roll: :?

Guzonja
Kontakt:

Post Postao/la Guzonja » 23 mar 2014, 00:48

Sabinho je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Baggio iz Krajine. :D

http://www.transfermarkt.co.uk/en/baggi ... 99857.html

Rodjen u Velikoj Kladusi.
Cuveni autonomas :lol: Bio je nesto u Svedskoj pa se vratio u SAD a ima i godina :D
Jeli Anel Hadzic autonomas :?:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 23 mar 2014, 00:52

Ne znam druze a ovome znam familiju pa to mogu reci.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Guzonja
Kontakt:

Post Postao/la Guzonja » 23 mar 2014, 14:14

slika

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 23 mar 2014, 20:26

ZutiMrav je napisao/la:slika

Faruk (Hujdurovic) moj stari prijatelj :)

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 23 mar 2014, 20:29

Adnan89 je napisao/la:Jedva cekam dan kad vise na ovim forumima nevidim imena Sunjic, Vrsajevic,Kvrzic,Pape itd. Dosadlo je vise, nadam se ako bog da in Shaa Allah da se savez, repka, odnosi i ostalo vrati u zdravom stanju i da momci koji zasluzuju budu igrali.

Mogli bi napravti neku Tursku seriju o nasoj repki i savezu, Pape Velicanstveni tako nesto.

Nebrini bice nekih novih imena koja ce smetati!!!

Mozemo se kladiti u to - a ja se kladim samo kad sam 100%siguran u dobitak

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 23 mar 2014, 20:38

gringobih je napisao/la:
DonCorleone je napisao/la:
TMovac je napisao/la:Nije direktno vezano za nas, ali nasi bi mogli mnogo toga nauciti.

Fatih Terim: Radimo na dovođenju Januzaja u reprezentaciju Turske

Selektor turske fudbalske reprezentacije Fatih Terim kazao je da skauti rade na tome da devetnaestogodišnji fudbaler Manchester Uniteda zaigra u dresu nacionalnog tima Turske, javlja Anadolu Agency (AA).
U emisiji NTV televizije Terim je kazao da se predsjednik Turske fudbalske federacije, on lično i ostali zvaničnici, već duže vremena bave ovim pitanjem.
„Januzajev otac je Turčin, majka mu je sa Kosova i za njega se trenutno, pored nas, bore Albanija, Kosovo, Belgija i Engleska“, kazao je Terim, koji je u Turskoj poznat pod nadimkom Imperator.
Terim se osvrnuo i na predstojeće kvalifikacije za plasman na EURO 2016. godine i kazao da će turska reprezentacija voditi borbu sa Holandijom, Češkom i Islandom, ali da se nada uspjehu.
Andan Januzaj trenutno slovi za jednog od najtalentiranijih mladih fudbalera na svijetu. Rođen je u Belgiji, a roditelji su mu porijeklom sa Kosova, odakle su izbjegli 1992. godine. Januzajev djed porijeklom je iz Turske. Trenutno nastupa za Manchester United i do sada nije imao reprezentativnih nastupa, iako je u nekoliko navrata pozivan iz Belgije.
Kada se ustali u Manchesteru i kada bude izrazio zelju da igra za BiH i krene u promjenu sportskog drzavljanstva, onda mozemo dalje pricati. Do tada se gringo treba pobrinuti da dekodira selektoru champions league kanale, vakat je.
Rado bi mu poslao jednu C liniju, ali Januzaj nije standardan :roll: pa sto da se zahmetim bezze ;)
A inace Turci bjese uspjesni sa Özilom i Gündoganom! Sve sto valja i ima sansu zaigrati za bolju repku i ide tamo!!!

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 23 mar 2014, 20:46

emir79 je napisao/la:Neka prica ko sta hoce, ali jedna od svijetlih tacaka pored Kolasinca protiv Egipta je bio Tino Susic.
Momak je za nekih 50 minuta imao najvise kontakata sa loptom. Dosta se kretao i uvijek bio otvoren za saigrace. Siguran na lopti, i nije uopste grijesio u pasovima. Znam da ga mnogi negoduju zbog prezimena, ali bilo bi steta , da ne iskoristimo njegov talenat koji svakako ima. S obzirom, da su Medo blizu 30, Miske pred kraj kariijere, Ibricic takodje ni blizu onaj stari, trebali bi racunati na Tinu. Ako Pape ode poslije SP-a, trebalo bi ovog momka itekako pozivati u reprezentaciju, jer ce nam biti potreban.

Evo njegove igre protiv Egipta, samo neko zao, ili neko kome je u krvi kontrirati, moze reci nesto negativno o momku.

" onclick="window.open(this.href);return false;

Bio sam na tekmi i pratio njegovu igru. Jak je na lopti, ima mir i muda.dobra pas igra, dobar pregled. Nije RAZBIJAC!!!!

Imo je i losih dodavanja, ali nervoza, los dan ostalih suigraca. Mora otici iz Hrvaske i navici se na brzi tempo onda nam moze nekad i biti od koristi

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 mar 2014, 21:57

Guzonja, što nam ne napisa šta je kasnije bilo sa Prcićem i šta je uradio igrač koji ga je zamijenio u 55. minuti...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Google Adsense [Bot], HariTz, hurem, Proximic, Zglavkar i 33 gosta.