FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Da li je neko gledao mozda Sarajevo - Velez, izgleda da su im mostarci pruzili jak otpor pa se nadam da mozemo i mi vise od toga u srijedu. Ipak je to veliki derbi a kone su nam glavni rival ne mozemo se protiv njih predati nikako.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
a zna li iko kakva je situacija sad sa Tomicevom povredom???
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
ne vrijedi...monsen je napisao/la:Kakav Lazar a dovodio bi neke Habibovice, Okice, HAHAHAHHABuu je napisao/la:Ma kakav Lazar, daleko mu kuca bila. Dovoljno ih imamo u timu
Ja koga bi volio vidjeti je Hebibovic i Okic za pocetak
Sva sreca da nam trener nije s foruma inace bi svaki igrac koji zabije gol Sarajevu trebao doci u Zelju. Ima li bi ekipu Hebibovica
NO PYRO NO PARTY
Nema te vi para za Hebibovića i Okića.Buu je napisao/la:Ma kakav Lazar, daleko mu kuca bila. Dovoljno ih imamo u timu
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Ma kakvi bolan Hebibovic crni jesi normalan. Ovo sto mi imamo sad su igraci za te Okice i Hebibovice, samo sto fizicki nisu jaki kao proslih sezona...emil02in je napisao/la:Nema te vi para za Hebibovića i Okića.Buu je napisao/la:Ma kakav Lazar, daleko mu kuca bila. Dovoljno ih imamo u timu
Kad se sjetim Obada kod vas tito bio, kod nas nije vidio gola ocima..
Zadnja izmjena: monsen, dana/u 23 mar 2014, 19:40, ukupno mijenjano 3 puta.
Da sam se javio odmah poslije tekme prvo bih piz.dio na silne postove o tome kako smo neporaženi na Grbavici toliko,te niz u kupu,te sa Lončirićem na golu niz ovakav.Eto sad nemamo potrebe brojati najmanje u ova dva niza.IZgubili od boljeg,evo nek se neko sjeti kad smo ih pravo nadigrali.Ta tekma je gotova.Prošlo je tih 90 min patnje,Sutra novi dan i nova nafaka.Imamo mlad tim ili mlade momke u ekipi koji nemaju dovoljno iskustva da mogu stvar preokrenuti.Kako je već rečeno pritisak više nije na nama,možda djeci sada bude lakše.I dalje mislim da je prvenstvo prioritet mada ja mislim da nam raspored naprosto ne ide na ruku.Velež nimalo naivna ekipa,baška što će protiv nas gristi preko svojih mogućnosti.Utakmice sa komšijama sa Otoke i Koševa se nikako ne mogu prognozirati.Da ne spominjem koliki ulog može biti u onom derbiju u predzadnjem kolu.Čelik nam dolazi,a u zadnje dvije sezone baš nas napate na Grbavici.Ne mislim davati alibi unaprijed ali kad sabereš sve ,od priprema do povreda biće gusto.Polako i sa očekivanjima.Na kraju krajeva ne cvjetaju ruže ni na tribinama
Cuj nemamo para za Okica,sta otkupna klauzula 29miliona ?
On bi moj jarane trceci dosao u Zelju ,vjeruj ti meni ..
Zeljeznicar! 1921 !
Re: Odg: FK Željezničar
mozdaemil02in je napisao/la:Nema te vi para za Hebibovića i Okića.Buu je napisao/la:Ma kakav Lazar, daleko mu kuca bila. Dovoljno ih imamo u timu
NO PYRO NO PARTY
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Kao sto vam i zimus pojacanja dodjose trceci. Pusti se te price drug, bez para nema nistaFormat je napisao/la:Cuj nemamo para za Okica,sta otkupna klauzula 29miliona ?![]()
![]()
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Para se ima kad treba dovesti ciljano pojacanje i igraca kad treba. A nemamo para da kupujemo po tri igraca na istoj poziciji, to si tacno rekao..Sarajlijc@ je napisao/la:Kao sto vam i zimus pojacanja dodjose trceci. Pusti se te price drug, bez para nema nistaFormat je napisao/la:Cuj nemamo para za Okica,sta otkupna klauzula 29miliona ?![]()
![]()
Svakako se 90% igraca dovodi pri isteku ugovora gdje ponudis vise i to je to.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
Podsjećanje za one koji su to zaboravili i za one koji se ku.ce da imaju pare.Kad je Željo trošio svoje pare,od svoje djece, sedam kola prije kraja se znao prvak.Dilema je samo bila sa kolikom razlikom će se titula osvojiti,
Zadnja izmjena: reks, dana/u 23 mar 2014, 20:09, ukupno mijenjano 2 puta.
-
mukitmovac
- Kontakt:
Svakakvih sam se komentara naslusao na utakmicama, al ovo protiv sirokog nije normalno. Islo se dotle da su pojedinci Zolu nazivali baglama idi vadi ta zeljeza iz noge nije za tebe fudbal, znaci bljak, a sta onda od drugih ocekivati? Mi juce kolektivno kriminalni, ocitana nam lekcija, i nek nam je Bog na pomoci u srijedu .
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
Nikad nemojte podcjeniti plavu boju.I to u srijedu je u konačnici samo tekma.Mi smo zadali zadaću i ta kup utakmica to ne može poništiti.Prvi razbili sra.nja o nacionalnom ključu,Prvi uzeli duplu.Prvi odbranili titulu.
- SarajlijaTM
Osim stariji na alfi 
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Mozda ga niste hranili dobromonsen je napisao/la:Ma kakvi bolan Hebibovic crni jesi normalan. Ovo sto mi imamo sad su igraci za te Okice i Hebibovice, samo sto fizicki nisu jaki kao proslih sezona...emil02in je napisao/la:Nema te vi para za Hebibovića i Okića.Buu je napisao/la:Ma kakav Lazar, daleko mu kuca bila. Dovoljno ih imamo u timu
Kad se sjetim Obada kod vas tito bio, kod nas nije vidio gola ocima..
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
Za derbi jug 10Km, a zapad 15.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
... i njemu je pao kamen sa srca, kada je Sarajevo povelo!habib je napisao/la:pastrmka samo podbada gdje god stigne
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
- corleone87
- Kontakt:
Zar nece Jug biti zatvorenSchwarz je napisao/la:Za derbi jug 10Km, a zapad 15.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.