pa da ti nesto kazem U MEJDANU je bilo uvjek lijepse 7000 gledalaca

kad augostis Galatasaray i Macabi
Ovdje kada sam dosao u Chicago to je bilo 12 decembar 2002 godine, a za novu godinu 21 decembra su me prijatelji odvlei prvi put na jendu utakmicu protiv Bucksa.Bilo je ono impresivno, ali bullsi nisu bili tako dobri te godine, ali opet su imali zaista punu dvoranu.Za mene je to bilo nesto novo, ali atmosvera zaista nije ni blizu one kosto sam ja navikao u Mejdanu

......sigurno svakom ko prvi put posjecuje United Centar sigurno prvo sto ostaje u sjecanju je Bulls muzej koji se nalazi u sklopu dvorane......sigurno ti prvi utisci su bili nesto posebno, ali danas je to nesto savim normalno.Ulaznice nisu pretjarno skupe, tako da odem cesto na neke utkamice koje su zanimljive, ukoliko mozes naci slobodnu ulaznicu...posto sma limo driver imam ove neke ljude koji imaju sezonske karte pa nekad kad ne idu na utkamicu i dobijem ulaznicu, ali to su uglanvom ulaznice dole iz prvih redova koje je jako tesko naci pa bude bas onoooo mmmmm..
Jedan nas lik koji takodjer vozi limo, on cak voza i Noaha cesto kada ga nazove.... mi mu nisma na prvi momenat vjerovao, ali uvjerio sam se kada je isao da ga pokupi sa aerodroma

....mogu misliti kakav je njemu osjecaj razgovarati sa njim o nekoj utakmici Bullsa