nedim93 je napisao/la:Arsenal - Balkan Gooners
Sergio Ramos rusi igraca u 16m. Penal za Barcu, crveni za Gibbsa.
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
nedim93 je napisao/la:Arsenal - Balkan Gooners
Sergio Ramos rusi igraca u 16m. Penal za Barcu, crveni za Gibbsa.
pa to bi bila svjetska krađa, kakva bilmezi vode ovu ligu, kakva lakrdija, nevjerovatno sta se nama desava, najbizarnije situacije svake sezone su povezane s nama, pa dokle višeanell je napisao/la:Danas sam citao da se razmatra da mu se prenese crveni, i moze dobiti 3 utakmice kazne.QUARTERBACK je napisao/la:đe chamberlain, nemoj mi reći da su m prenijeli gibbsov crveni![]()
![]()
kakva je ovo postala kukuruz liga samo, ne vjerujem
Pa sjeti se samo prošle sezone i Giroudovog crvenog protiv Mančestera, koji ni faul nije bio kako treba, a FA rutinski odbija žalbu i Giroud dobija ni manje ni više 3 utakmice suzpenzijeQUARTERBACK je napisao/la:pa to bi bila svjetska krađa, kakva bilmezi vode ovu ligu, kakva lakrdija, nevjerovatno sta se nama desava, najbizarnije situacije svake sezone su povezane s nama, pa dokle višeanell je napisao/la:Danas sam citao da se razmatra da mu se prenese crveni, i moze dobiti 3 utakmice kazne.QUARTERBACK je napisao/la:đe chamberlain, nemoj mi reći da su m prenijeli gibbsov crveni![]()
![]()
kakva je ovo postala kukuruz liga samo, ne vjerujem
Ode spavat. kasno je , valja ranit sutraAA23 je napisao/la:Ode Voajer
neće ranit, otkazao je press konferenciju.nedim93 je napisao/la:Ode spavat. kasno je , valja ranit sutraAA23 je napisao/la:Ode Voajer
Klopp mi je vrh,ali nebi imao ništa protiv malo žabarske taktike i Capella.Ali onaj mrtvac Gazadis se navodno već sastajao s Martinezom.Taj lik mi niti smrdi niti miriše.QUARTERBACK je napisao/la:seamene koga bi ti da dođe nakon voajera?
Ja bas mislim da bi bilo dobro da im je to rekao. Vala ako ih to ne motivise da uzmu bar FA cup, ne znam sta hoce.BigBigBang je napisao/la:Ne vjerujem da ce se znati Wengerova sudbina dok se ne zavrsi sezona, pa bilo bi neozbiljno da se sad ista objavljuje sezona jos uvijek moze da bude uspjesna.
Ti si zaveden idejama Velikog vam vođe, u tebi je sejtan.rambo16 je napisao/la:
tačno ću bit godinu dana u žalosti ako se ovo desi
Svi bi mi izgleda voljeli Kloppa al ja cisto sumnjam da ce taj lik jos dugo otici iz Borussie.Seaman je napisao/la:Klopp mi je vrh,ali nebi imao ništa protiv malo žabarske taktike i Capella.Ali onaj mrtvac Gazadis se navodno već sastajao s Martinezom.Taj lik mi niti smrdi niti miriše.QUARTERBACK je napisao/la:seamene koga bi ti da dođe nakon voajera?
Vidi se da ti il nemaš blage o fudbalu il hlupaš onako radi reda.Aanonymous je napisao/la:Ono što vama slijedi jeste kao i Man.utd..
Ozbiljno Wenger je držao ovo malo Arsenala, sa ovakvim timom ne može niko ništa bolje izvuci..
Pogledajte Man.utd sa kakvim igracima je iza vas
Nekako mi ga žao,al skrozrambo16 je napisao/la:
tačno ću bit godinu dana u žalosti ako se ovo desi