Ogadila mi se igra, Lich prazan gol ne moze da pogodi
Jad.
Over and out.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Objasnio čovjek.Počeo sam da uživam u ovim guravim partijama Juventusa. Gledati ove domaćine koji ginu za svaki centimetar terena a opet znati da im to nije ni približno dovoljno da priprijete Juventusu je odlično, kao droga. Šatro ljuti domaći navijači i naloženi igrači i opet je Juve nepremostiv za sve njih. Sila je ovaj tim!

Amin!IlCapitano je napisao/la:Objasnio čovjek.Počeo sam da uživam u ovim guravim partijama Juventusa. Gledati ove domaćine koji ginu za svaki centimetar terena a opet znati da im to nije ni približno dovoljno da priprijete Juventusu je odlično, kao droga. Šatro ljuti domaći navijači i naloženi igrači i opet je Juve nepremostiv za sve njih. Sila je ovaj tim!

MolinaroIlCapitano je napisao/la:Vala ako se dosad nisu prestali nadati ne znam kad će.![]()
Inače, u Srijedu dolazi stara raja, Mirante, Marchionni, Amauri, Molinaro, Palladino.
To su one tekme kad se mi krenemo branit iako dominiramo i imamo priliku da trpamo ali neiskusna je jos ova momcad da tako cuva rezultat pa cesto primamo gol i useremo sveIlCapitano je napisao/la:Objasnio čovjek.Počeo sam da uživam u ovim guravim partijama Juventusa. Gledati ove domaćine koji ginu za svaki centimetar terena a opet znati da im to nije ni približno dovoljno da priprijete Juventusu je odlično, kao droga. Šatro ljuti domaći navijači i naloženi igrači i opet je Juve nepremostiv za sve njih. Sila je ovaj tim!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.