geronimo je napisao/la:Šećer pomalo cvika od sudara sa Mudovcima. Jesil primjetio?

Takvog lika nazivaš dobrim prognozerom?
loma respekt prema imenu kluba, loma kurtoazija.
nas kaj sam nocas sanjo? sanjo igrace baye. jesam Boga mi. ko govorim ja njima da e ne opustaju, nego da zapnu i izguraju sezonu bez poraza kako bi usli u historiju ko najbolja bayina generacija svih vremena. muler klima glavom...
sto se tice jucerasnje tekme, mnogi od vas su nabili ruzicaste naocare i uzivaju u svemu. ono, bitno je da se upise trica...
pa flopile, trebamo li zanemriti cinjenicu da je majnc u prvih 45 min. bio bolji od mocnog baye
sta da je umjesto cupvog motenga bio ronaldo il hazard
usli smo u odlucujucu fazu u kojoj bayern ne smije pokazati ni trun slabosti a kamoli izgubit.
ovo je period u kojem se glavnim konkurentima u lp utjeruje strah u kosti.
svi protivnici u bl i lp su motivisani da skinu skalp trenutno najjacoj ekipi. ali, ka bayo zabije u prvih 15-ak min., ta motivacija prelazi u strah.
jedno je kad neki od buducih protivnika pogleda prvo pv protiv salkea, a sasvim drugo kad pogleda prvo pv protiv majnca ili patnju protiv arsenala. tom istom arsicu celzi uvalja 6 komada
ps.
peponja, u redu je kritikovat prvih sahat vremena u kojem su nasi igraci odigrali za qrca.
ali isto tako treba rec d su zadnjih pola sata odigrali u transu. posebno riberi i goce.
tih pola sata je najbolje bayino izdanje otkako je pep preuzeo ekipu.
da za protivnika nismo imali genijalnog tuhela koji umije postaviti perfektnu taktiku, nego d je bila neka ubleh poput kelera, vjerujem da bi bajo uvaljao jos 5 golova.
ps2
znate li kak je tuhel nabrijavo svoje igrace
dan prije tekme isli u kino i gledali film 300

like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."