mozes i u gras djabe uci sklopili su nasi dogovorhabib je napisao/la:ja imam godisnju kartu mogu na svaku utakmicu uci besplatno
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Jeste da je zabio "samo" 3 gola, ali Krste Velkoski je najbolji makedonski napadac u ovom proljetnom dijelu koji igra u inostranstvu. Doduse Besart Ibraimi je zabio 6 golova, ali ima duplo vise utakmica od naseg Krste 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Re: Odg: FK Sarajevo
hahahahhahah joj pastrmke hijene mostarskeNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Nemoj lagat Habiba. Habibe slobodno ti s godisnjom u srijeducobefks je napisao/la:Me mozes habibe na kup utakmice, ne vrijede godisnje.habib je napisao/la:ja imam godisnju kartu mogu na svaku utakmicu uci besplatno
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
habib
Re: Odg: FK Sarajevo
Markica po markica habibehabib je napisao/la:oj dobro si valja sad skupit do srijede kesacobefks je napisao/la:Me mozes habibe na kup utakmice, ne vrijede godisnje.habib je napisao/la:ja imam godisnju kartu mogu na svaku utakmicu uci besplatno

Ljudi, je li sigurno da ce jug biti otvoren ?
Sent from my RM-892
Sent from my RM-892
Da.bangara je napisao/la:Ljudi, je li sigurno da ce jug biti otvoren ?
Sent from my RM-892
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
http://www.****/sport/fudbal/iako-mi ... ika-pojaca" onclick="window.open(this.href);return false;
1946
Počinje repriza tekme na Vogošći. Prebacujte kanal sa Sport Kluba na Vogošću 

SRETAN BROJ - 1725
jesteTeaM87 je napisao/la:Je li istina da ce se otvorit jug za derbi ?
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
To habiba, reci imhabib je napisao/la:Yebo vas yug svi na sjever ili istok

nadam se da ćete u srijedu igrati pod ručnom sa jedno 5% vaših mogućnosti pa da se i mi možemo nečemu nadati.
ali nema para,sve se rastalilo....
Ajmo jedno 5 milja da vas dodje,to je 50 000 KM.
Taman da vasom lovom imamo premirati vase protivnike.
Taman da vasom lovom imamo premirati vase protivnike.
1946
Neka smo i ovo docekali i ovo je trebalo da bude odavno praksa , razlicita cijena karata juga i sjevera
Bravo upravo
Samo navalite Manijaci na derbi, po cenera svaki
Bravo upravo

Ne kontam te majke mi ? O cemu ti ? Pa ne moze sjever i jug biti ista cijena, a niti je ikad u zivotu bila na Kosevu ?avlami97 je napisao/la:Šta je ovo? Neko se zajebava? Recite mi da je ovo šala ili udbaši pokazuju ponovo svoje pravo lice. Pardon konstantno. Cijena juga i sjevera različita. Čuj ima sjeverozapad, a nema jugozapadEvolution87 je napisao/la:ne vjerujem da je ovo tacno. Koliko znam sjever i jug bi trebali imati istu cijenuHigh je napisao/la:![]()
![]()
. Nema ni centralni dio zapada. Jah udbaša, jah go.vana.
![]()
S obzirom da je Dino papčić, pokrenuo rat protiv nepravilnosti u BH fudbalu. Što ga papčić sam krši? Đubrad udbaška.

Jugozapad nisu postavljene stolice skoro pola ih nema.

Zadnja izmjena: monsen, dana/u 23 mar 2014, 23:23, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
svaka čast ako je istina ovo za JUG, zivjeli !
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Kako će ovo biti dobro. Dvije iste tribine jug - sjever različita cijena karata. Direktno kršenja propisa FSBiH. Sljedeću na Grbavici se može desiti da Željo proglasi sjeveroistok (gostujućom tribinom) i stavi kartu za taj dio 100KM. Parčanje tribinaArmala je napisao/la:Neka smo i ovo docekali i ovo je trebalo da bude odavno praksa , razlicita cijena karata juga i sjevera
Bravo upravo

Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Nemojte zezat manijaci. Na sjeveru sunce udara u oci pa se slabije vidi. Treba sjeveru bit jeftinija karta 

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
Kako ne kontate da je zabrana za gostujuce i fino pise za clanove FKS jug 8 kerma, kako smo vam šuknuli ovo je strasno 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 55 gostiju.