tesko je igrati godinama 12 protiv 11,a nerjetko i 10FKKrajina je napisao/la:Najbolji Real unazad 5,6 godina protiv najgore Barce unazad 5,6 godina. Sta bi onda bilo da je obratno ?
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
I to sve nezasaluzeno bgm.L-Train je napisao/la:tesko je igrati godinama 12 protiv 11,a nerjetko i 10FKKrajina je napisao/la:Najbolji Real unazad 5,6 godina protiv najgore Barce unazad 5,6 godina. Sta bi onda bilo da je obratno ?
Virtu4l je napisao/la:Jese je baš falio.
Nije ih stid, uzeli bi titulu a pobjede nisu vidjeli protiv dva glavna protivnika.
- anelbavarac
- Kontakt:
Mor'o mu je dat' crveni.let3 je napisao/la:dok je onaj nad Neymarom bio sigurno...ali sad jel bilo materijala i za crvenoge to je upitno.
Samo je postovao pravila, zadnji igrac je bio Ramos.
Kakav sudija, penal nad Neymarom čist, penal nad Iniestom čist, s tim da Ronaldov nije i da je Neymar primio loptu u ofsajdu. Dakle, skoro pa podjednako.
Kako svaki El Clasico koji završi sa sobom ponese salve komentara o sudijama, ali apsolutno svaki?
Ova ekipa je smiješna. Četiri derbija u Primeri smo kiksali, u Italiji protiv Juventusa kiksali, kod kuće ih pobijedili uz pomoć sudija.
Kako svaki El Clasico koji završi sa sobom ponese salve komentara o sudijama, ali apsolutno svaki?
Ova ekipa je smiješna. Četiri derbija u Primeri smo kiksali, u Italiji protiv Juventusa kiksali, kod kuće ih pobijedili uz pomoć sudija.

--------------Dzeko-------Ibisevic
---Lulic---------------------
---------- Misimovic ----Pjanic
----------------Germanija
-Kolasinac----Spahic -- Bicakcic----Mujdza
--------------Begovic--------------
by: Glavonja Safet.
---Lulic---------------------
---------- Misimovic ----Pjanic
----------------Germanija
-Kolasinac----Spahic -- Bicakcic----Mujdza
--------------Begovic--------------
by: Glavonja Safet.
radi jedne utakmice da se mislio da nije tako? sacekaj kraj sezone pa reci .. ne igraju se samo el clasico ili el penaltticoL-Train je napisao/la:tesko je igrati godinama 12 protiv 11,a nerjetko i 10FKKrajina je napisao/la:Najbolji Real unazad 5,6 godina protiv najgore Barce unazad 5,6 godina. Sta bi onda bilo da je obratno ?
CR7 : "YO AQUI, YO AQUI!"
''Želim ući u povijest kao jedan od najboljih svih vremena''
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
''Želim ući u povijest kao jedan od najboljih svih vremena''
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
nazlaosnije od svega je sto je kamikaza Pepe ove godine bolji od Rame,eto koliko je ovaj drugi propaoSaurman je napisao/la:Varane je izmislio fudbal za ovu dvojicu,zato je kod Josea imao prednost u odnosu na kamikazu Pepea.L-Train je napisao/la:najsmjesnije od svega je sto tri puta boljeg od obojice ima na klupi(Varane),eto decko je usao kada je bilo 10 igraca na terenu i 3 ili 4 puta odlicno reagovao,ali dzaba kada to ne vidi onaj koji treba...Saurman je napisao/la:Džaba sve kad Real ima kiksera Ramosa koji upropasti aman baš svaki derbi.Umjesto da se uloži ozbiljna lova u odbranu oni trpe Pepea,Ramosa već godinama.Igrači o kojim možeš snimiti film o njihovim kiksevima.Još im priključili Carvajala koji se večeras gubio po terenu,od 4 gola Barcelone on je sukrivac za 3.
Po kojim aršinima imaju prednost Ramos i Pepe u odnosu na Francuza.? Carlo kao da je pao sa Marsa pa ne vidi u čemu je problem.
momci , Benzema jest fulio sve sto se moze fuliti , zabio je 2 koja se ne mogu fuliti . Bale i Ronaldo nisu postojali na terenu , sreca i nas Neymar isto tako , eto izvukao je penal kojeg ja nikad ne bi svirao , a ne dao crveni , al ajd , branim sudiju jer je vidio penal i po pravilima mora dati crveni .
Ronaldov penal je smijesan , ni vi ga ne bi svirali , realno .
Onaj na Iniesti je po meni cist , jest da nije bilo koristi i da prodje izmedju njih jer je lopta daleko , al Alonsu koljeno izbaceno nije trebalo .
Obrana vam je suplja , kao i nasa , imate prednost jos uvijek, zadrzite je i titula je vasa , Barca i Atletico se kace , neko mora prosuti bodove .
Ronaldov penal je smijesan , ni vi ga ne bi svirali , realno .
Onaj na Iniesti je po meni cist , jest da nije bilo koristi i da prodje izmedju njih jer je lopta daleko , al Alonsu koljeno izbaceno nije trebalo .
Obrana vam je suplja , kao i nasa , imate prednost jos uvijek, zadrzite je i titula je vasa , Barca i Atletico se kace , neko mora prosuti bodove .
Opet je Real, po meni, još uvijek prvi favorit za titulu....realno, imate najbolji raspored od sva tri kandidata.Kawhi je napisao/la:Penal na Neymaru i crveni su sigurno bili.let3 je napisao/la:Ni jedan od ta dva nije bio penalKawhi je napisao/la:Penal na Ronaldu ni Portillo ne bi svirao i penal na Iniesti ne bi ni Mandrle,al srećom vidim da ima onih koji bi.(nad Ronaldom je bio van 16 metara
) ...dok je onaj nad Neymarom bio sigurno...ali sad jel bilo materijala i za crvenog
e to je upitno.
Inace, je li vas sramota....oba Clasica ste izgubili ove godine i odakle vam obraz da idete na titulu
![]()
![]()
![]()
mislim, ovako su neki vaši lani pisali
Atletico će bit prvak.Barca i Real će sami sebe sjebati.
Od zayebanih gostovanja SAociedad i Sevillu, gdje opet možete uzeti puni plijen.
Mene Tata brine najviše, to jest motivacija Barce...protiv Reala veceras grizu i vracaju se u igru nakon vodstvva domacina, a protiv Valladolida ili Levantea prosipaju bodove (neces me valjda sad ubjediti da su to bile teže utakmice
Prije ce Barca ponovo kiksati, nego Real.
Atletico se drži zasad odlicno, ali bi mogli ispuhati u zadnjih 5-6 kola....nemaju tu širinu u rosteru, a piće i LP gdje ce opet klanje između nas i njih....jbg imamo dušmanski raspored u narednih mjesec dana
Zadnja izmjena: let3, dana/u 23 mar 2014, 23:26, ukupno mijenjano 1 put.
Uzet ce, a ti se smjeskaj. Titule su se uvijek uzimale na malim timovimamandraX je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Jese je baš falio.![]()
Nije ih stid, uzeli bi titulu a pobjede nisu vidjeli protiv dva glavna protivnika.
vidis kako ti sve shvatas kada hoces,bravo!FKKrajina je napisao/la:I to sve nezasaluzeno bgm.L-Train je napisao/la:tesko je igrati godinama 12 protiv 11,a nerjetko i 10FKKrajina je napisao/la:Najbolji Real unazad 5,6 godina protiv najgore Barce unazad 5,6 godina. Sta bi onda bilo da je obratno ?Sramota je onakav crveni dati Ramosu,pa prije toga onaj penal na Penaldu je bio za zatvora,a i steta sto Benz ne zabi iz one sanse kad sudija nije mahao ofsajd.
Druze nemoj da pises gluposti.Cap17an je napisao/la:Kakav sudija, penal nad Neymarom čist, penal nad Iniestom čist, s tim da Ronaldov nije i da je Neymar primio loptu u ofsajdu. Dakle, skoro pa podjednako.
Vi se pravite slijepi?Problem večeras su bili očajni bekovi i Ronaldo i Xabi koji kao 2 najbolja i najiskusnija igrača moraju odigrati ove tekme na nivou,a ne biti najgori na terenu.Saurman je napisao/la:Varane je izmislio fudbal za ovu dvojicu,zato je kod Josea imao prednost u odnosu na kamikazu Pepea.L-Train je napisao/la:najsmjesnije od svega je sto tri puta boljeg od obojice ima na klupi(Varane),eto decko je usao kada je bilo 10 igraca na terenu i 3 ili 4 puta odlicno reagovao,ali dzaba kada to ne vidi onaj koji treba...Saurman je napisao/la:Džaba sve kad Real ima kiksera Ramosa koji upropasti aman baš svaki derbi.Umjesto da se uloži ozbiljna lova u odbranu oni trpe Pepea,Ramosa već godinama.Igrači o kojim možeš snimiti film o njihovim kiksevima.Još im priključili Carvajala koji se večeras gubio po terenu,od 4 gola Barcelone on je sukrivac za 3.
Po kojim aršinima imaju prednost Ramos i Pepe u odnosu na Francuza.? Carlo kao da je pao sa Marsa pa ne vidi u čemu je problem.
Al najlakše je po Ramosu i Pepeu osut paljbu.Jesu glupi,al da je Marcelo odradio svoj posao ne bi došlo do crvenog.
Nas izvlači što smo izbjegli vas i Atletico u LP i to nam je najveća prednost.Raspored nam je dobar,al ja ne vidim ni ovaj Atletico da kiksa negdje.Vi ste mi i dalje s najmanje šansi za titulu.let3 je napisao/la: Opet je Real, po meni, još favorit za titulu....realno, imati najbolji raspored od ova tri kandidata.
Od zayebanih gostovanja SAociedad i Sevillu, gdje opet možete uzeti puni plijen.
Mene Tata brine najviše, to jest motivacija Barce...protiv Reala veceras grizu i vracaju se u igru nakon vodstvva domacina, a protiv Valladolida ili Levantea prosipaju bodove (neces me valjda sad ubjediti da su to bile teže utakmice).
Prije ce Barca ponovo kiksati, nego Real.
Atletico se drži zasad odlicno, ali bi mogli ispuhati u zadnjih 5-6 kola....nemaju tu širinu u rosteru, a piće i LP gdje ce opet klanje između nas i njih....jbg imamo dušmanski raspored u narednih mjesec dana![]()
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
ja nmg vjerovati da citam da ljudi krive ovdje carla i benzemu, a da malo skontate da vas uvijek vas kapiten RAMOS ostavlja na cjedilu svaki clasico...jedini i izraziti krivac je on okrenuo je utakmicu u drugom smjeru
Da nam je Jose na klupi bio yebo bi tatu do kraja tekme.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
- superfreak
- Kontakt:

Uzmite kremu, pomaze kad guzovi zabole.
Od tezih utakmica slijedi gostovanje Sevilli u srijedu te gostovanje Sociedadu. Prostora za kiksa nema , jebga , veceras je x trebao biti i puna kapa. Pored ove 2 , ide se Celti i Valladolidu. Na Bernabeu se racuna da sve tamburamo. Kako bi x valjao , jbte led. 
Šta sam pogrešno rekao? Ramos je zadnji igrač, kontakta je bilo, penal suđen i po pravilima crveni karton. Druga stvar je to što je Neymar bio u ofsajdu i što nam je sudio nepostojeći penal nad Ronaldom.Dzoni je napisao/la:Druze nemoj da pises gluposti.Cap17an je napisao/la:Kakav sudija, penal nad Neymarom čist, penal nad Iniestom čist, s tim da Ronaldov nije i da je Neymar primio loptu u ofsajdu. Dakle, skoro pa podjednako.
Izgleda da ove godine drugi sudija ne smije sudit ovaj derbi, sramota REAL <3333
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.