a divi ovog jadnika,jos uvijek nisi prebolio proslosezonsko ispadanjekingwazza je napisao/la:Ponistili ste Real,ma zaledili Bernabe nema Cakira da ih vadi ko prosle god protiv nas,svaka cast Katalonci bravisimoo
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Mora da je bolilo, a?Amar Dzeko je napisao/la:Nocas obavezno vazelin ponesite, da vas ne boli previse.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Koja je uzivancije gledati ovakog Pique.Mislim da protiv jaci ekipa nije imao skoro ni jedan kiks.
Visca el Barça ! Mes que un club !
Hajde inžinjeru dosta te je, šta se kačiš na postove k'o Ukrajinka na neku stvar.GameFKS je napisao/la: Možda naučiš šta je penal šta nije , ni na Ronaldu nije bio , a tek na Neymaru što nije bio. Hoću da fin ispadnem da naučiš nešto a ti tako , znanje ti niko ne može oduzet'
Ako ti treba kakva lekcija što se tiče fudbala, pravila istog, bujrum na kafu, rado ću ti objasnit' u 3 oka.
Penal nad Neymarom čist k'o suza, kontakta je definitivno bilo, bez dileme (ja ne znam jel' imaš ti oči), druga je stvar što se on teatralno bacio. Ta ne pričamo o ljepoti pada jbt.
Eto nek' je po vama inžinjerima čist penal nad Ronaldom bio, meni je to dovoljno pročitat' u postu od nekih osoba ovdje, iste sekunde taj post preskačem, ne isplati se čitat', odmah vidiš na početku sa kim imaš posla.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Penalonci uvijek bili simpaticni
Cestitke na pobjedi.
@arena ne navijam za Zelju
Cestitke na pobjedi.
@arena ne navijam za Zelju
Zadnja izmjena: Amar Dzeko, dana/u 23 mar 2014, 23:37, ukupno mijenjano 1 put.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
19. ja mislim.Saurman je napisao/la:Koji je ovo gol Messija u El Classicu ?
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ja nemam oči ? NIJE BIO NI NA RONALDU ! A to što si ti neobjektivan , drugi par rukava. Ostavi mi broj u inbox za kafumandraX je napisao/la:Hajde inžinjeru dosta te je, šta se kačiš na postove k'o Ukrajinka na neku stvar.GameFKS je napisao/la: Možda naučiš šta je penal šta nije , ni na Ronaldu nije bio , a tek na Neymaru što nije bio. Hoću da fin ispadnem da naučiš nešto a ti tako , znanje ti niko ne može oduzet'
Ako ti treba kakva lekcija što se tiče fudbala, pravila istog, bujrum na kafu, rado ću ti objasnit' u 3 oka.
Penal nad Neymarom čist k'o suza, kontakta je definitivno bilo, bez dileme (ja ne znam jel' imaš ti oči), druga je stvar što se on teatralno bacio. Ta ne pričamo o ljepoti pada jbt.
Eto nek' je po vama inžinjerima čist penal nad Ronaldom bio, meni je to dovoljno pročitat' u postu od nekih osoba ovdje, iste sekunde taj post preskačem, ne isplati se čitat', odmah vidiš na početku sa kim imaš posla.
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
21 je ovoLillard je napisao/la:19. ja mislim.Saurman je napisao/la:Koji je ovo gol Messija u El Classicu ?
Visca el Barça ! Mes que un club !
Fkt nmg oni sa vama,nisu vam dorasli djabe sveke god novi trener skupa pojacanja,komplex je gadan,a vi ste im ga doista nabili 
George Best and Cantona,They came to us from heaven..
1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
e sad tek pizdim za onim prosutim bodovima protiv Levantea, Valencije, Sociedada i Valladolida
jbm ti kralja i otadžbinu
kako je moguce da veceras ginu za svaku loptu (pogotovu trio Busquets - Xavi - Iniesta), a protiv ovih iznad navedenih se vuku ko sline po terenu bez imalo žara i motivacije
ma to je Tatina krivica, nema tu opravdanja.
Znam sve - El Clasico gleda citav svijet, najveca utakmica na svijetu, plus stvar prestiža, igraci to posebno doživljavaju...ali i protiv Reala i protiv npr. Valladolida su opticaju samo 3 boda, a na mali utakmicama se uzima titula
kako je moguce da veceras ginu za svaku loptu (pogotovu trio Busquets - Xavi - Iniesta), a protiv ovih iznad navedenih se vuku ko sline po terenu bez imalo žara i motivacije
Znam sve - El Clasico gleda citav svijet, najveca utakmica na svijetu, plus stvar prestiža, igraci to posebno doživljavaju...ali i protiv Reala i protiv npr. Valladolida su opticaju samo 3 boda, a na mali utakmicama se uzima titula
Namazani vazelinom....Donnie Darko je napisao/la:Imali su priliku, posrali su se po istoj i sad mogu samo gledati kako ih siluju madridjani.

Zadnja izmjena: bparena, dana/u 23 mar 2014, 23:40, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Postao je rekorder po broju golova u klaicu i masio je sanceza po broju golova i izbio na drugo mjesto vjecne liste trijelaca spanske lige.
Mašina je čovjek jednostavno neprocjenjiv.DesimaL je napisao/la:21 je ovoLillard je napisao/la:19. ja mislim.Saurman je napisao/la:Koji je ovo gol Messija u El Classicu ?
Iako večeras i nije pokazao neko veliko zalaganje i trku kako on to obično zna al' džaba kad je neko klasa može drkati qurac na terenu i prelomiti utakmicu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Cestitke na pobjedi,pokazali ste da su vas prerano otpisali(a i vi sami sebe
),moze ova Barca jos puno toga uradit i u Spaniji,a bogami i u Evropi 
https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg
Bolje pitanje koji je sa PENALASaurman je napisao/la:Koji je ovo gol Messija u El Classicu ?
--------------Dzeko-------Ibisevic
---Lulic---------------------
---------- Misimovic ----Pjanic
----------------Germanija
-Kolasinac----Spahic -- Bicakcic----Mujdza
--------------Begovic--------------
by: Glavonja Safet.
---Lulic---------------------
---------- Misimovic ----Pjanic
----------------Germanija
-Kolasinac----Spahic -- Bicakcic----Mujdza
--------------Begovic--------------
by: Glavonja Safet.
madridjane bi lijepo zamolio da pregledaju canal + analizu prije nego se pocnu zalit i sve ce im se ukazati
kako su ljudi lijepo sve zumirali analizirali ,penal nad neymarom je penalcina ,poslije ove analize znaci penalcina i po ,ko sto canizares kaze mozda ga nije htio ramos tako pokupiti al ga je pokupio nogom po butinama ,to se nije u prvi mah lijepo vidilo al ljudi kad imaju tehiniku sve je lakse .
a ofside neymara je znaci milimetarski ,sudija nije robot da vidi ovo

isto penal nad iniestom cist ko suza ,cak dvojica igraca su faulirala iniestu ,xabi sa jedne strane ,carvajal povuce ga sa druge
nema dileme,oba penala za barcu su opravdana ,dal ce bogdom izac dje na youtubu ova analiza canal + da pokazem ovima sto se zale nesto
kako su ljudi lijepo sve zumirali analizirali ,penal nad neymarom je penalcina ,poslije ove analize znaci penalcina i po ,ko sto canizares kaze mozda ga nije htio ramos tako pokupiti al ga je pokupio nogom po butinama ,to se nije u prvi mah lijepo vidilo al ljudi kad imaju tehiniku sve je lakse .
a ofside neymara je znaci milimetarski ,sudija nije robot da vidi ovo

isto penal nad iniestom cist ko suza ,cak dvojica igraca su faulirala iniestu ,xabi sa jedne strane ,carvajal povuce ga sa druge
nema dileme,oba penala za barcu su opravdana ,dal ce bogdom izac dje na youtubu ova analiza canal + da pokazem ovima sto se zale nesto
Zadnja izmjena: barca_87, dana/u 24 mar 2014, 00:14, ukupno mijenjano 1 put.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Kraj Realovog niza od 31 takmičarskog meča bez poraza. Posljednji je doživeo - također od Barce (2:1), 26. oktobra 2013.
PRVI I POSLJEDNJI POBJEDNICI I U BARCELONI I U MADRIDU I ONDA CE LJUBITELJI KONJA MISLITI I DALJE DA SU NAJBOLJI....
PRVI I POSLJEDNJI POBJEDNICI I U BARCELONI I U MADRIDU I ONDA CE LJUBITELJI KONJA MISLITI I DALJE DA SU NAJBOLJI....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
@barca_87, izgleda nije sve u zelenoj majici? 
A ja kad mu mamu yyebem onda ga branis. Ma njega napucat iz tima cim prije.let3 je napisao/la:Oba gola zbog 170 cm visokog jazavca Mascherana koji nema visine....kod oba gola je bio kratak jer nema cenata da dokući loptu...e to ti je kad ne dovedeš stopera kako Bog zapovjeda sa visinom i skokom.
Real skoto foru = DiMarija probija Alvesa (koji svakako ocajan defanzivac) po lijevoj strani, odmah centaršut i to je haman svaku put gol....jer Masche nema cenata da se skace sa Benzemom.
Zamalo i na kraju ne primiše fol na istu foru.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.