FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- Titova-Juga
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Pa nije Masch kriv što igra svoju totalno neprirodnu poziciju i što nema visine za istu.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Nije tacno da ga branimbparena je napisao/la:A ja kad mu mamu yyebem onda ga branis. Ma njega napucat iz tima cim prije.let3 je napisao/la:Oba gola zbog 170 cm visokog jazavca Mascherana koji nema visine....kod oba gola je bio kratak jer nema cenata da dokući loptu...e to ti je kad ne dovedeš stopera kako Bog zapovjeda sa visinom i skokom.
Real skoto foru = DiMarija probija Alvesa (koji svakako ocajan defanzivac) po lijevoj strani, odmah centaršut i to je haman svaku put gol....jer Masche nema cenata da se skace sa Benzemom.
Zamalo i na kraju ne primiše fol na istu foru.
Sjeti se da je Messi prošetao 5-6 utakmica
Jbg, nije on kriv što je visok 174 cm, što je postavljen na stopera (neprirodno mjesto) i što mora skakati protiv mnogo visocijeg Benzeme , koji ga siluje u skoku.
Neko ga je tamo postavio, a zna se ko
I Bartra jest mlad i zelen , ali je mnogo skočniji od Mascherana (plus visociji 10 cenata)...u el clasicima skok i visina su jako bitne stvari.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 23 mar 2014, 23:55, ukupno mijenjano 1 put.
ma protiv reala u cemu god da je tata dobija laganinimandraX je napisao/la:@barca_87, izgleda nije sve u zelenoj majici?
za ostale je potrebna ...
[youtube][/youtube]
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Barca je debelo pokradena ali pored toga je dobila utakmicu.Penal nad Ronaldom smijurija , ofsajd Benzeme kada je Valdez branio...
Penal nad Neymarom cist kao suza , gledao sam nakon utakmice reportazu gdje se svi strucnjaci slazu da je sve totalno korektno iako Ramos nije imao niakakvu namjeru.Zakacio ga je po nogama i tu je kraj price.Zadnji je igrac bio....
Penal nad Iniestom cist naravno , Alonso radi glupost za koju ni sam ne zna izgovor.
Barca ocajna u odbrani , svaki prekid , centarsut je velika prijetnja.Alves je mrtav igrac definitivno , njega je Di Marija pravio budalom 90 minuta.Mascherano nije stoper , covjek 2 puta ostavlja Benzemu da zabije gol.
Pique na nivou , odlican je bio.Iniesta takodjer , Messi potvrdio status GOAT-a bez premca !!!
Penal nad Neymarom cist kao suza , gledao sam nakon utakmice reportazu gdje se svi strucnjaci slazu da je sve totalno korektno iako Ramos nije imao niakakvu namjeru.Zakacio ga je po nogama i tu je kraj price.Zadnji je igrac bio....
Penal nad Iniestom cist naravno , Alonso radi glupost za koju ni sam ne zna izgovor.
Barca ocajna u odbrani , svaki prekid , centarsut je velika prijetnja.Alves je mrtav igrac definitivno , njega je Di Marija pravio budalom 90 minuta.Mascherano nije stoper , covjek 2 puta ostavlja Benzemu da zabije gol.
Pique na nivou , odlican je bio.Iniesta takodjer , Messi potvrdio status GOAT-a bez premca !!!
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Jao jao jao ovog sam zaboravio -Lillard je napisao/la:Mora da je bolilo, a?Amar Dzeko je napisao/la:Nocas obavezno vazelin ponesite, da vas ne boli previse.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Jeli Nejmar bio u offs.Johny je napisao/la:Barca je debelo pokradena ali pored toga je dobila utakmicu.Penal nad Ronaldom smijurija , ofsajd Benzeme kada je Valdez branio...
--------------Dzeko-------Ibisevic
---Lulic---------------------
---------- Misimovic ----Pjanic
----------------Germanija
-Kolasinac----Spahic -- Bicakcic----Mujdza
--------------Begovic--------------
by: Glavonja Safet.
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hph ... 7904_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Navijacima malog Madridskog kluba - dok gledate facu vaseg umisljenog a jadnog padajuceg kopitara - pamtite i budite srecni sto zivite u vrijeme ovog velikana.

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- anelbavarac
- Kontakt:

Polozaj ruke u ofsajdu se ne gleda.
A ovde kako vidimo igraci su u liniji,osim ruke Neymara koja je ispred Marcelovog tijela
Znaci ovo nije ofsajd.
Zadnja izmjena: anelbavarac, dana/u 24 mar 2014, 00:09, ukupno mijenjano 1 put.
Bom mi njih nabismo nocas u sred Madrida, i to najjaci Real u zadnjih 5,6 godina i to Real poguran od sudija i to najlosija Barca u zadnjih 5,6 godina. Ja sam sretan kao nikad ove sezone 
Nije bas linija ili ne vidis dobro
, ofsajd je al u centimetrima al ipak ofsajd.
I pobjeda u centimetrima al slatka pobjeda brate.terabajt je napisao/la:Nije bas linija ili ne vidis dobro, ofsajd je al u centimetrima al ipak ofsajd.
Nije.Guzonja je napisao/la: Jeli Nejmar bio u offs.
Ovo mozda i jeste neki offside, ali sta je onda ono Benzemino (prije penala za Real)? Samo sreca pa je Valdes odbranio, pa se ne prica o tome...
Slazem sebparena je napisao/la:I pobjeda u centimetrima al slatka pobjeda brate.terabajt je napisao/la:Nije bas linija ili ne vidis dobro, ofsajd je al u centimetrima al ipak ofsajd.

- anelbavarac
- Kontakt:
Jbg. do sad nisam imao problema sa vidomterabajt je napisao/la:Nije bas linija ili ne vidis dobro, ofsajd je al u centimetrima al ipak ofsajd.
Ako je ova linija dobra, ovo nije ofsajd i to je to.
Ne znam sta su rekli ovi na analizama za ovu situaciju, bas me interesuje...
A pravila kazu "Ako sudac nije siguran dali je ofsajd,onda se daje prednot napadacu",ovdje ni jedan sudac nemoze sa stopostotnom sigurnosti reci dali je ofsajd ili ne,tako da je ovo ispravna odluka pomocnog sudijeterabajt je napisao/la:Nije bas linija ili ne vidis dobro, ofsajd je al u centimetrima al ipak ofsajd.
https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg
Nisam znao za ovo, ispravio sam seberardi25 je napisao/la:A pravila kazu "Ako sudac nije siguran dali je ofsajd,onda se daje prednot napadacu",ovdje ni jedan sudac nemoze sa stopostotnom sigurnosti reci dali je ofsajd ili ne,tako da je ovo ispravna odluka pomocnog sudijeterabajt je napisao/la:Nije bas linija ili ne vidis dobro, ofsajd je al u centimetrima al ipak ofsajd.
![]()
Koliko jos kola tj. bodova ima u igri
Svi otpisali Atl. Madrid
Svi otpisali Atl. Madrid
--------------Dzeko-------Ibisevic
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.