Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

DukeOfWellington
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la DukeOfWellington » 24 mar 2014, 00:30

Virto Corleone :D

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 mar 2014, 00:33

DukeOfWellington je napisao/la:Virto Corleone :D
Samo si mi još ti falio :lol: :lol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 24 mar 2014, 00:36

Nikog ja necu mlatit niti sam agresivan tip. Osim ako mene neko ne napadne. Na pocetku sam imao svadju sa jednim clanom. Kojem se nije svidilo da odjednom imam mnogo postova i da u vecini govorim kriticki do selektora. Pomislio je da mi je zelja neka provokacija i to donekle razumjem. Forumas Maksuzbaksuz je tada iz cista mira rekao par niskih uvreda. A niko ga nije nista pitao. I naravno kao dobar domacin ja sam mu to uzvratio danas. Zasto je to toliko trajalo je kriv on koliko i ja.

Nisam ja apriori u Corlenovoj grupaciji Virtualni.. Niko mene ne placa niti ga poznajem licno. Ali djelim poglede sa njim. Kao i sa Drummerom, Irishom ( vise manje ) i pojedincima oko izbora igraca, taktike i pojedinih kiksova selektora. Vjerovao ili ne. Ima na ovom forumu par ljudi koji su po meni previse neukusni do selektora i ne djelim njihovo misljenje. Da se pljuje i kad je kriv i kad nije.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 mar 2014, 00:59

Virtu4l je napisao/la:E čuj, Virtualni i njegova grupacija... pa nisam Don Vito :lol:
Niti se bavis poljoprivedom kao doticni.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 mar 2014, 01:05

Ali volim mladu boraniju :mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

KEC
Kontakt:

Post Postao/la KEC » 24 mar 2014, 15:03

Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 24 mar 2014, 15:14

Sta je ovo sada? Sve odkad je javno poznato da City ce ga pustiti na ljeto on je nesto povrijedjen?

Da nije mozda ljut? :?
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 24 mar 2014, 15:33

KEC je napisao/la:http://www.tuttomercatoweb.com/serie-a/ ... ino-540127

Zvuci lijepo mada sumnjam
Zanimljivo da ova pisanja nije prenio ni jedan nas medij a da je Dzeko nesto porucio na instagramu ili da je iskopana neka pikantna spekulacija sigurno bi prenijeli.
To je ono,ma daj,gdje ce Dzeko u Real,nisu nasi igraci dorasli tome,samo susjedni i ini bjelosvjetski.Bosnjo.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 24 mar 2014, 15:57

Dokumentarac Dzeko , Kolarov, klub ....

http://www.dailymotion.com/video/k4RMQd ... h2?start=2
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 24 mar 2014, 16:11, ukupno mijenjano 1 put.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 24 mar 2014, 16:08

Ukoliko ode iz Citya nadam se da će završiti u BvB, kod Kloppa bi se preporodio.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 24 mar 2014, 16:17

Saurman je napisao/la:Ukoliko ode iz Citya nadam se da će završiti u BvB, kod Kloppa bi se preporodio.
Isti slucaj i Atletico Madrid, Diego Simeone veliki motivator i zahtjevan sto se discipline tice.
Tacno ono sto Dzeki treba.
Da igra u kolektivu gdje su svi podredjeni jednom cilju, a ne da bude okruzen plaćenicima kojima je zalaganje i borba strana rijec a pare na prvom mjestu.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 24 mar 2014, 17:29

Tako je slazem se za Atletico Madrid, prije BvB-a. Nije Klopp tako bajan. Simeone i Atletico Madrid su po meni vrh vrhova sto se tice realnih ocekivanja.

Simeone poručio Džeki: Poslušaj me i postaćeš jedan od pet najboljih napadača svijeta

Atletico Madrid se dugo spominjao kao moguće odredište za Edina Džeku. Još su prije dvije godine sa Vicente Calderona jasno istakli kako bi voljeli u svojim redovima vidjeti napadača Manchester Citya. Trener Atletico Madrida Diego Simeone danas je javno pozvao Džeku da dođe u Primeru, tačnije na Vicente Calderon.“Edin Džeko je u svakom slučaju sjajan igrač. Međutim, engleskom Premiershipu do sada nije u potpunosti pokazao sve svoje sposobnosti i potencijale”, kaže Simeone i dodaje: “Kada bi došao u Primeru, on bi postao jednim od pet najboljih napadača na svijetu. Siguran sam u to”, zaključio je Simeone.

Dzeko novi Diego Costa. Sto da ne !!!!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 24 mar 2014, 17:36

Nur der BVB! :)

Ne treba mu nista vise od Dortmunda, igrace Champions League, igra u ligi koja mu najbolje lezi, sta ces vise.

Sto se tice sutrasnjeg derbija, Dzeko najvjerovatnije propusta utakmicu. Jbg.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 24 mar 2014, 18:09

Pellegrini je rekao da su svi igrači osim Aguera, fit :D

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 24 mar 2014, 18:10

Chinaglia je napisao/la:Pellegrini je rekao da su svi igrači osim Aguera, fit :D
Onda sam nasjeo na patku od ovog smjesnog portala BhFudbala. Danas ukratko vidio da je upitan kod njih, pa odmah povjerovao. Mislim da ce Edin i zapoceti tekmu, ukoliko je fit. :)

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 24 mar 2014, 18:14

Goalgetter je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:Pellegrini je rekao da su svi igrači osim Aguera, fit :D
Onda sam nasjeo na patku od ovog smjesnog portala BhFudbala. Danas ukratko vidio da je upitan, pa odmah povjerovao. Mislim da ce Edin i zapoceti tekmu, ukoliko je fit. :)
možda, mada, možda počne s Negredom, a protiv Arsenala sa Džekom i Aguerom :D

evo na početku priča o tome ko će izostati:

http://www.mcfc.co.uk/citytv/Interviews ... ser-part-I

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 24 mar 2014, 18:18

Mislis da nece mozda u gostima opreznije poceti, 4-5-1. Posto se i Nasri vratio, pa on stavi vezni red sa Fernandinhom, Yayom, Nasrijem, Silvom, Milner/Navas i istureni spic (Dzeko ili Negredo). Vidjecemo sutra sta sprema Pelle. :)

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 24 mar 2014, 18:24

Man City je jaka ekipa, mogu oni igrati sa svima sa jednim ili sa dva napadača, sve je stvar pristupa meču :D ako ne odigraju kako treba, mogu izgubiti i sa jednim i sa dva napadača :D

ko zna šta sprema Pellegrini .. možda bi bilo bolje da počne s dva napadača jer je Man Utd ranjiv ove sezone, pa poslije neka izvede jednog napadača, a ubaci extra veznjaka :D

dok već protiv Arsenala bi možda mogao početi s jednim napadačem, jer Arsenal ima jaku kontru i brze igrače koji mogu napraviti probleme ako se Man City puno otvori :D tu bi im dobro došao taj extra igrač sredine terena :D

kako god, vjerujem da će barem jednu od naredne dvije tekme početi s dva napadača, a koju, teško je prognozirati, Pelle je lud :mrgreen:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 24 mar 2014, 18:36

slika

Edviin
Kontakt:

Post Postao/la Edviin » 24 mar 2014, 18:41

Chinaglia je napisao/la:Man City je jaka ekipa, mogu oni igrati sa svima sa jednim ili sa dva napadača, sve je stvar pristupa meču :D ako ne odigraju kako treba, mogu izgubiti i sa jednim i sa dva napadača :D

ko zna šta sprema Pellegrini .. možda bi bilo bolje da počne s dva napadača jer je Man Utd ranjiv ove sezone, pa poslije neka izvede jednog napadača, a ubaci extra veznjaka :D

dok već protiv Arsenala bi možda mogao početi s jednim napadačem, jer Arsenal ima jaku kontru i brze igrače koji mogu napraviti probleme ako se Man City puno otvori :D tu bi im dobro došao taj extra igrač sredine terena :D

kako god, vjerujem da će barem jednu od naredne dvije tekme početi s dva napadača, a koju, teško je prognozirati, Pelle je lud :mrgreen:

Sto nebude lud protiv barce :lol: mozda dzekan pocne, ipak mislim da je u boljoj formi a i fizicki je jaci od negreda... :)

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: EdinjoBos, ErosViverosViv, FerdinandF, Hajdeee, newton_heath_lyr i 68 gostiju.