Druze, mnogo toga sam propustio jer sam u nekakvom cajtnotu. Jednom u toku dana malo prelistam par tema i nisam mogao ostati ravnodusan na ove fine "manire" engleske gospostine.autogol je napisao/la:Svaka ti zlata vrijedi,ali imam jedno pitanje za tebe?geronimo je napisao/la:Evo ovdje, na domacem terenu, cu zamoliti forumase koji prate, vole i NAVIJAJU za Bayern, da prestanu odlaziti na temu MU. Barem dok se dvomec ne zavrsi. Znam da tu nije bilo nekih vecih iskoraka, ali zbog reakcije par pojedinaca (za mene neshvatljivih i neprimjerenih) sa njihove strane, mislim da cemo sebi uciniti uslugu da ih ostavimo same u svojim mukama.
Ne bih vise (mada nije dovoljno) jer se bojim nekih iskoraka sa svoje strane.
Ako hocete uvazite ovu molbu, hvala.
Zasto ti kao moderator i navijac Bayerna dopustas da nas nazivaju lopovima,da govore da smo glupi,da su svi navijaci Bayerna debili,levati...
Uglavnom, jaz je sve veci svakim uspjehom Bayerna, mi se ekiketiramo kao nadobudni, prepotentni, mnogi od nas pricaju o utakmici, o klubovima. Zauzvrat dobijamo psihoanalize i razloge zbog cega smo tako "dosadni i jadni".
Dakle, ovdje se moze o svemu pricati (pa i o tome posrnulom klubu iz Mancestera/ kao protivniku Bayerna) kao i na temi Lige prvaka.
Uvrede ce se upratiti (barem neko od nas moderatora) i niko nece proci nekaznjen.