E vidis, sve ove igrace izuzev Subotica su izbacile domace lige od ove dvije drzave, pa je onda logicno da imaju toliko predstavnika. Kad budemo imali produkciju iz domaceg prvenstva-imacemo i predstavnike u ovoj fazi takmicenja. Ovako dok docekas da se neko odrekne nekog igraca ili da ga preotmes tesko da ces to docekati.spaha9 je napisao/la:Žalosno je da nemamo niti jednog igrača u četvrtfinalu CL![]()
SRBIJA - IVANOVIĆ, MATIĆ, VIDIĆ, SUBOTIĆ, JOJIĆ
HRVATSKA - MODRIĆ, MANDŽUKIĆ
Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Reprezentativci (fudbal)
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
jbg premijer liga izbacila samo avdukića vršajevića i ognjena vranješaSabinho je napisao/la:E vidis, sve ove igrace izuzev Subotica su izbacile domace lige od ove dvije drzave, pa je onda logicno da imaju toliko predstavnika. Kad budemo imali produkciju iz domaceg prvenstva-imacemo i predstavnike u ovoj fazi takmicenja. Ovako dok docekas da se neko odrekne nekog igraca ili da ga preotmes tesko da ces to docekati.spaha9 je napisao/la:Žalosno je da nemamo niti jednog igrača u četvrtfinalu CL![]()
SRBIJA - IVANOVIĆ, MATIĆ, VIDIĆ, SUBOTIĆ, JOJIĆ
HRVATSKA - MODRIĆ, MANDŽUKIĆ
Don Zdravko Mamić
Avdukić (Borac, Čelik, Rudar), Vršajević (Željo, Čelik), Vranješ (Borac), Spahić (Čelik), Zukanović (Željo), Šunjić (Zrinjski), Višća (Željo), Džeko (Željo)spaha9 je napisao/la:
jbg premijer liga izbacila samo avdukića vršajevića i ognjena vranješa
DRUG NEBI TI PUNCA
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Opet ovaj pacenik sa milionitim nickom, ja ga znam kao jackie09 ili tako nesto.
Moj drummer, nek ti je dragi Bog na pomoci. Pucaju te hormoni i neko k.urcenje a ne kontas stvari.drummer je napisao/la:Taman se bilo sve umirilo a Osim opet nepotrebno talasa.
Ne mogu oni diskreditovat igrace,pogotovo ove najbolje,to niko ne moze pa bio on i Ivica Osim.
Bolje im je da pokusaju smiriti ako mogu,dovesti aktere za isti sto.Ako ne moze ova svrstavanja i biranja strana nas vode u propast.
I Osimu bi bilo bolje da suti jer neprijatelji su vec nanjusili krv i spremni su i iskrivit rijeci samo da prodube krizu i jaz.
Ponavljam,niko ne moze izaci kao pobjednik ako se sukobljava sa najboljim igracima reprezentacije taman da ga podrzavaju i Osim i Lagumdzija i Izetbegovic i Incko zajednickim snagama.
Ako je sukob kulminirao a bojim se da je doslo do toga da neko sigurno nece u Brazil,ne bi se Osim dzaba oglasavao i to intenzivno ovih dana,neka brate otpuste selektora,to je namanje bolno i stetno rjesenje.Ako ne mogu naci novog,a siguran sam da mogu,neka ekipu vode Baljic i Borce.
Nista se nije smirilo, ovo je samo gurnuto pod tepih.
Sto se Osima tice on je najveci fudbalski strucnjak i ljudina koju imamo. Svaka mu je zlatna. On pokusava da navede ljude da malo razmisle sta rade i protiv koga. Da je srece da ga savez zamoli da pojedinacno poprica sa igracima jer mu je svaka rijec duboka i na mjestu. A glavna Osimova recenica je da mi jos NISMO DORASLI ovome sto smo postigli. Igraci zive i igraju u Evropi ali i dalje imaju papanske ideje a ogroman ego. Ne svi ali dobar dio njih. Steta. A Pape je izuzetan igrac bio a i odlican selektor samo sto on ne bi ni trebao da se bavi glupostima i hranjenjem ega pojedincima. Recimo on od vecine ocekuje da imaju u glavi pristup kao Begovic ili Kolasinac isl.
-
- Kontakt:
Nemoras ti nista podrzavati, sto se zove kritika. Nju svak ima za sebe. Ako ti nevidis nista vrijedno kritike kod Dzeke to je tvoja licna stvar. Isto se vodi I za Ivicu Osima, ali nacin na koji si se ti izrazio prema tom covjeku, je zasluzio da ti ja koju napisem. Fino je procitati da ipak cijenis Osima, ali nacin na koji si ga diskreditirao, nije zracio postovanjem I cijenjenjem.drummer je napisao/la: Vidim svasta se napisalo.Samo cu kratko,ja postujem Ivicu Osima ali ga ne smatram Bogom ni bozanstvom kao sto mnogi smatraju i njega i Susica.
Podrzacu kritiku Dzeke i svih ostalih igraca kad vidim kritiku selektora za njegove aferime.Ja vidim samo ovo prvo,ovo drugo nikad.To smatram pukim branjenjem profesije u kojem se krivica svaljuje uvijek na igace a nikad na trenera.To po meni tako ne ide.
Na kraju,ja nigdje nisam uvrijedio Ivicu Osima niti mu osporio svo njegovo znanje i autoritet pa tebi to opet ne smeta da mi kazes,kako me nije stid da se ne slazem sa Osimom.Istovremeno,nisam ti vidio reakciju na gnusna vrijedjanja Dzeke i Spahica,podmetanja,pozive za izbacivanje iz reprezentacije itd.
To mi govori dosta.
Dzeko je za mene gotiva, ali onaj Dzeko koji vrijedi te silne milione, ne ovaj kojeg dosta raje prati po twitteru i glamblamu. Dzeko ocigledno ima problem, primio je dosta toga sto nevalja iz City-a I njegovih zvijezda. Kad bi samo ga Magath mogao privuci u Fulham, pa opet protjerati kroz mlin. Nazalost mislim da je Dzeko otisao predaleko, da bi se mogao vratiti u obicnog fudbalera.
- Consigliere
- Kontakt:
Avdukic!
I onda se cudimo kad neko lijevi nosi dres repke. 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Sličan go mu je zabio Vidović iz Viteza na Kamberovića polju prošle jeseni. Međutim, da li iko ovdje na forumu misli da je Sušić uopšte vidio ili da ga zanima da pogleda jučerašnji Avdukićev kiks protiv Zrinjskog?Consigliere je napisao/la:Avdukic!![]()
![]()
![]()
Avdukić trenutno nije u formi za SP, jedino da možda ide kao treći golman, da ga se nagradi za ranije zasluge jer je bio uz repku dugo godina (tada je i zaslužio odbranama u našoj ligi), međutim trenutno ima i boljih golmana kod nas, ako to već nije neko iz inostranstva - Burić, Šehić... (Jakupović ni pod razno jako je nekorektan bio), onda Oštraković iz Veleža (brani fenomenalno) ili Delač iz Sarajeva (izuzev kiksa na Bilinom Polju odbranio je dosta zicera u ovih nekoliko utakmica).
Miske no. 1
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko
Dali mislis da je Piplica normalan koliko Susic SafetGangstaX je napisao/la:Sličan go mu je zabio Vidović iz Viteza na Kamberovića polju prošle jeseni. Međutim, da li iko ovdje na forumu misli da je Sušić uopšte vidio ili da ga zanima da pogleda jučerašnji Avdukićev kiks protiv Zrinjskog?Consigliere je napisao/la:Avdukic!![]()
![]()
![]()
Avdukić trenutno nije u formi za SP, jedino da možda ide kao treći golman, da ga se nagradi za ranije zasluge jer je bio uz repku dugo godina (tada je i zaslužio odbranama u našoj ligi), međutim trenutno ima i boljih golmana kod nas, ako to već nije neko iz inostranstva - Burić, Šehić... (Jakupović ni pod razno jako je nekorektan bio), onda Oštraković iz Veleža (brani fenomenalno) ili Delač iz Sarajeva (izuzev kiksa na Bilinom Polju odbranio je dosta zicera u ovih nekoliko utakmica).

--------------Dzeko-------Ibisevic
---Lulic---------------------
---------- Misimovic ----Pjanic
----------------Germanija
-Kolasinac----Spahic -- Bicakcic----Mujdza
--------------Begovic--------------
by: Glavonja Safet.
---Lulic---------------------
---------- Misimovic ----Pjanic
----------------Germanija
-Kolasinac----Spahic -- Bicakcic----Mujdza
--------------Begovic--------------
by: Glavonja Safet.
Sve što ti je čovjek napisao je tačno.drummer je napisao/la:samoposmatram je napisao/la:Lave moj, izvadi glavu iz Dzekine guzice, pa procitaj ponekad sta pises.drummer je napisao/la:Taman se bilo sve umirilo a Osim opet nepotrebno talasa.
Ne mogu oni diskreditovat igrace,pogotovo ove najbolje,to niko ne moze pa bio on i Ivica Osim.
Bolje im je da pokusaju smiriti ako mogu,dovesti aktere za isti sto.Ako ne moze ova svrstavanja i biranja strana nas vode u propast.
I Osimu bi bilo bolje da suti jer neprijatelji su vec nanjusili krv i spremni su i iskrivit rijeci samo da prodube krizu i jaz.
Ponavljam,niko ne moze izaci kao pobjednik ako se sukobljava sa najboljim igracima reprezentacije taman da ga podrzavaju i Osim i Lagumdzija i Izetbegovic i Incko zajednickim snagama.
Ako je sukob kulminirao a bojim se da je doslo do toga da neko sigurno nece u Brazil,ne bi se Osim dzaba oglasavao i to intenzivno ovih dana,neka brate otpuste selektora,to je namanje bolno i stetno rjesenje.Ako ne mogu naci novog,a siguran sam da mogu,neka ekipu vode Baljic i Borce.
U ovom svijetu ima odredjen broj ljudi koji cijeni Ivicu Osima, ostalo su psihicki bolesnici i narkomani. Da je on perfekt covjek nije. Da se uvijek slazem sa njim ne, ali ga postujem i volim procitati sta on ima reci, jer od njega kao covjeka se uvjek moze nesto nauciti.
Sram da te bude, sto postavljas Osima u redove sa grupom spomenutih politicara, ako nesto Osim nije, to je politicar.
Za ovaj post ti ja dajem jedan. A za logiku u smijeni selektora i prijedlog za zamjenike bi te slao doktoru. Susic je tu da izgladjuje sukobe, nikako da postavlja uvjete bilo kome. Da ga nezelim vise gledati na klupi to stoji, ali sa onakvim savezom, nikad nece doci selektor kakvog vecina ovdje prizeljkuje, a to je selektor koji zna kad treba probuditi igrace i kad odmoriti. Baljic i Borce su tu da postavljaju cunjeve. Sa njima na celu, tu bi Dzeko bio selektor zajedno sa Spahicem.
Vidim svasta se napisalo.Samo cu kratko,ja postujem Ivicu Osima ali ga ne smatram Bogom ni bozanstvom kao sto mnogi smatraju i njega i Susica.
Podrzacu kritiku Dzeke i svih ostalih igraca kad vidim kritiku selektora za njegove aferime.Ja vidim samo ovo prvo,ovo drugo nikad.To smatram pukim branjenjem profesije u kojem se krivica svaljuje uvijek na igace a nikad na trenera.To po meni tako ne ide.
Na kraju,ja nigdje nisam uvrijedio Ivicu Osima niti mu osporio svo njegovo znanje i autoritet pa tebi to opet ne smeta da mi kazes,kako me nije stid da se ne slazem sa Osimom.Istovremeno,nisam ti vidio reakciju na gnusna vrijedjanja Dzeke i Spahica,podmetanja,pozive za izbacivanje iz reprezentacije itd.
To mi govori dosta.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Danas mi na um pade Mustafa Kucukovic(mora da ga se neki sjecaju)...prije 10 godina igrao za njemacku repku(mlade)...napadac...predvidjali mu dobru buducnost...izgubio se u vidu magle...
Vrijedio je 500 000 evrica prije 10 godina...danas dvije kifle..
Nisam ga nesto puno pratio,samo se sjecam da su ga mnogi vec vidjeli u repki,pa me zanima,zna li ko sta vise o njemu?? Mogu naci da je imao nekih povreda u karijeri..nema bas puno o njemu..
Ako moze u nekim tezama,na brzaka...bas me nesto interesuje sta se desilo sa njim...hvala
Vrijedio je 500 000 evrica prije 10 godina...danas dvije kifle..

Nisam ga nesto puno pratio,samo se sjecam da su ga mnogi vec vidjeli u repki,pa me zanima,zna li ko sta vise o njemu?? Mogu naci da je imao nekih povreda u karijeri..nema bas puno o njemu..

Ako moze u nekim tezama,na brzaka...bas me nesto interesuje sta se desilo sa njim...hvala
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Igra u njemackoj 3 ligi mislim za hanssu rostok
- Juventinisimo
- Kontakt:
Znam to jarane...nego me interesuje zbog cega je naglo "propao"..Tulln1 je napisao/la:Igra u njemackoj 3 ligi mislim za hanssu rostok
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
- Goalgetter
- Kontakt:
Ima dosta razloga kod njega sto je propao. Malo se momak ufurao, docepao se slave, ali i neke povrede su ga udaljile od toga da izraste u jednog jako dobrog napadaca. Dosta je puta neke frke pravio, nema discipline, i evo ga tu i gdje jeste. Prije 2 sedmice se opet povrijedio, i odsustvovace dugo sa terena.
Svi nasi igraci u Njemackoj veceras su poceli utakmice u svojim klubovima.
- majestic24
- Kontakt:
ko je ovaj vrancic iz Braunschweiga...koliko vidim igra zadnjeg veznog a takav nam igrac treba
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Vidim ne pratiš bas nogomet i reprezentaciju BiH.....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne bas takavmajestic24 je napisao/la:ko je ovaj vrancic iz Braunschweiga...koliko vidim igra zadnjeg veznog a takav nam igrac treba

Ali nje bas ni Bicakcic odlican danas
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Pogledaj Irska-BiH i znati ces.majestic24 je napisao/la:ko je ovaj vrancic iz Braunschweiga...koliko vidim igra zadnjeg veznog a takav nam igrac treba
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], CAGarfia, Goalgetter, izdzezveubrazil, L-Train, Sheyi i 56 gostiju.