Ne ide tebi poznavanje fudbala od ruke, jelde?LenBias je napisao/la:ma klizao lik za mesijem i napravio dvocifren broj faula dok je klizaokruzi prica da je igrac citya klizao jos od centra ali se o tome danas slabo govori
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 19 dec 2015, 21:34, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
barca_87 je napisao/la: " onclick="window.open(this.href);return false;
da rijesimo i ovu situaciju
lik uopste pepea ni ne registruje nego ide prema ramosu
a nije ga ni nagazio
po slici bi neko reko pepe osto bez poo glave
Momak ti trebaš obaviti ljekarski sistematski pregled prije nego počneš nekome nešto objašnjavati.

Dajver i prevarant za silne milione koje je oteo od navijača barselone uz pomoć oca i predsjednika barse.
Zadnja izmjena: ja.neron, dana/u 24 mar 2014, 11:47, ukupno mijenjano 1 put.
http://www.stretfordend.co.uk/menu.html
http://www.statto.com/football/stats/england/premier-league/all-time-table/pl-years
http://www.statto.com/football/stats/england/premier-league/all-time-table/pl-years
inace navijacima reala slabo ide poznavanje fudbala, mi kupimo i to dok se poznavanje kod barcinih uzgaja i razvija gledajuci mlade pogone i kojima se kuju enormni talenti koji kasnije ne zele otici iz kluba nego ostaju igrati za krisku hljeba, mali margarincic, paketic meda i solju mlijeka, iz reala i za real samo pare, neznanje i zlo a kod drugih ljubav, sloga i volonteri po pitanju svega 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Tu je sa namjerom izbačen kadar ove druge noge kojom ga jasno saplićeja.neron je napisao/la:![]()

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Mislim da bi ti prije trebao uzet' kakav pregled kod doktora ukoliko na ovom gif-u što si postavio ne vidiš kontakt.ja.neron je napisao/la: Momak ti trebaš obaviti ljekarski sistematski pregled prije nego počneš nekome nešto objašnjavati.
Dajver i prevarant za silne milione koje je oteo od navijača barselone uz pomoć oca i predsjednika barse.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ne znam, po ovom gifu (gifovima) iznad meni je premalo kontakta da bi se pricalo o penalu, jednostavno je to prelagani kontakt za najstrozu kaznu i jos mu i crveni dade. Ako je uopce i postojao osjetniji kontakt tj. Vise sam uvjerenja da ovaj nije ni osjetio ama bas nikakav kontakt po nozi dok ga ovaj nije lijevom rukom malo zakacio i tek onda se ovaj uz rotaciju tijela baca, sto se dobro vidi.barca_87 je napisao/la:postavicu ja ak nadjem ,ma ljudi zumirali ,sve ,lijepo se vidi ,ŠB_Fidelis je napisao/la:Nisam vidio nigdje po snimkama sto sam pregledao da ga je zakacio po nozi uopce, ovako gledajuci sa snimke na TV-u i sl. vidi se jedino da ovaj namjerno ostavlja nogu nazad i pada kad osjeti kontakt po ledjima.
Sad, ako netko nadje na taj detalj, neki link il sto vec gdje se vidi taj kontakt da valja, nek postavi, ovako sa strane gledajuci ne bi rekao...
citav studio canal + se slozio da je cist penal
jest ga ramo mozda slucajno zakacio ko sto rece canizares al dzaba ti to, ramo ko ramo uvijek pravi medvjedje usluge svom timu ,to su navikli realovci
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 24 mar 2014, 12:19, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...
Ne možeš gamad pobijedit bez poštenog sudjenja.To je ključ priče.Upadanje ,gluma korištenje fizionomije za odbijanje od protivnika su stvari na koje trener mora obratit pažnju i upozorit svooje igrače ali kad sudija daje penale i crvene kartone ko lud onda spasa nema.Treba se pribrat i pokušat ne gubit poene i ne dopustit da sinoćni sudija gurne titulu u ruke bilo komšijama bilo fakerima iz catalonie.
Rio ne rise molim te,niko pizddu sapleo nije vidiš da govance vuče nogu i zabija je u zemlju prije pada.Sama ludjačka rotacija tijela kakadua govori o glumi,pa ko da ga je zahvatio vrtlog tornada ,smeće prevarantsko.
Rio ne rise molim te,niko pizddu sapleo nije vidiš da govance vuče nogu i zabija je u zemlju prije pada.Sama ludjačka rotacija tijela kakadua govori o glumi,pa ko da ga je zahvatio vrtlog tornada ,smeće prevarantsko.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Ma jedva čekaju da padnu, to im je jednostavno u krvi. Ramos je kriv, dobro zna da protiv njih to ne smiješ raditi i da će u svakoj situaciji dobiti prekršaj.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Čak i stručnjaci sa Marce kažu da je to čist penal, ovaj gif iznad to jasno i nedvojbeno dokazuje, nema nikakve dileme oko toga. Zadnji igrač i jasno saplitanje je crveni karton, drugo je što je Neymar kasnije pao kao da ga je pokupio teretnjak nekiŠB_Fidelis je napisao/la: Ne znam, po ovom gifu (gigovim) iznad meni je premalo kontakta da bi se pricalo o penalu, jednostavno je to prelagani kontakt za najstrozu kaznu i jos mu i crveni dade. Ako je uopce i postojao tj. Vise sam uvjerenja da ovaj nije ni osjetio ama bas nikakav kontakt po nozi dok ga ovaj nije lijevom rukom malo zakacio i tek onda se ovaj uz rotaciju tijela baca, sto se dobro vidi.
Vidi se kontakt ovom stojećom nogom, kad Ramos ulijeće, plus što ga je i rukom dirao.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Doduše da ,sad mi pade napamet ,mora da je Ramos onako sav zadihan puhao pravo u vrat malom smradu te ga tako zarotirao.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- anonymousHD
- Kontakt:
99% navijača nakon ovog starta je pisalo da nije bio penal nad Ronaldom, a samo ćorava osoba može takav zaključak doneti.
[youtube][/youtube]
A ja sam odmah napisao da je ovo Ramosovo za penal iako je manje kontakt od ovoga Mascheraano vs Ronaldo.
[youtube][/youtube]
Isti sudija, dva različita kriterija. Šta bi bilo da je Mascherano dobio crveni šta bi bilo na Camp Nou? I onda se čudite što Ronaldo onako izjavljuje i vi bi isto kada vidite šta sudija radi.
[youtube][/youtube]
A ja sam odmah napisao da je ovo Ramosovo za penal iako je manje kontakt od ovoga Mascheraano vs Ronaldo.
[youtube][/youtube]
Isti sudija, dva različita kriterija. Šta bi bilo da je Mascherano dobio crveni šta bi bilo na Camp Nou? I onda se čudite što Ronaldo onako izjavljuje i vi bi isto kada vidite šta sudija radi.
Ramos je neviđeni debil, jednostavno. Ako neko ima nek' postavi statistiku koliko je kartona do sad dobio u karijeri, igrajući za Real. Obični idiot.Virtu4l je napisao/la:Ma jedva čekaju da padnu, to im je jednostavno u krvi. Ramos je kriv, dobro zna da protiv njih to ne smiješ raditi i da će u svakoj situaciji dobiti prekršaj.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ne znam, po meni premalo kontakta za najstrozu kaznu.rio_Ferdy88 je napisao/la:Čak i stručnjaci sa Marce kažu da je to čist penal, ovaj gif iznad to jasno i nedvojbeno dokazuje, nema nikakve dileme oko toga. Zadnji igrač i jasno saplitanje je crveni karton, drugo je što je Neymar kasnije pao kao da ga je pokupio teretnjak nekiŠB_Fidelis je napisao/la: Ne znam, po ovom gifu (gigovim) iznad meni je premalo kontakta da bi se pricalo o penalu, jednostavno je to prelagani kontakt za najstrozu kaznu i jos mu i crveni dade. Ako je uopce i postojao tj. Vise sam uvjerenja da ovaj nije ni osjetio ama bas nikakav kontakt po nozi dok ga ovaj nije lijevom rukom malo zakacio i tek onda se ovaj uz rotaciju tijela baca, sto se dobro vidi.
Vidi se kontakt ovom stojećom nogom, kad Ramos ulijeće, plus što ga je i rukom dirao.
Al vjerojavati cemo drugima na prosudbi.
...Život za Široki...
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nije premalo, jer se vidi jasno saplitanje i kontakt (Neymar je to iskoristio za taj teatralni pad), a to pred golom, kao zadnji igrač, što je sasvim dovoljno za penala. Realu je mogao svirati onaj nad Baleom u 77 min, to ne sporim. U ovoj situaciji je Ramos pogriješio i glavni je krivac za to, još jednom ostavio Real na cijedilu, njegov 19 crveni kartonŠB_Fidelis je napisao/la: Ne znam, po meni premalo kontakta za najstrozu kaznu.Mogao je onda komotno i Realu u par navrata suditi jos penal ako je vec odlucio svaki najmanji kontakt svirati.
Al vjerojavati cemo drugima na prosudbi.
Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 24 mar 2014, 12:25, ukupno mijenjano 1 put.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
rio_Ferdy88 je napisao/la:Tu je sa namjerom izbačen kadar ove druge noge kojom ga jasno saplićeja.neron je napisao/la:![]()
![]()
PENAL NEMA DILEME
ali najlakse je sad udarat po sudijama tipicno za real
"My greatest challenge is not what's happening at the moment, my greatest challenge was knocking Liverpool right of their f*****g perch." (On their 2002/03 title and his old rivals.)
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Meni je premalo.
Drugi penal isto ni cut. A i Ronaldov je vani bio.
Ramos jest levat, al previse je kazne to po meni, to je ujedno i odlucilo utakmicu, pa et ostavljam drugima na procjenu da li je zasluzeno il ne.
Sent from my HTC One 801e using Tapatalk
Ramos jest levat, al previse je kazne to po meni, to je ujedno i odlucilo utakmicu, pa et ostavljam drugima na procjenu da li je zasluzeno il ne.
Sent from my HTC One 801e using Tapatalk
...Život za Široki...
Ne mogu vjerovati da se i dalje prica o sudijama,a to sto je 8/10 igraca odigralo ispod prosjeka je normalno i ok.
Boze sacuvaj
Boze sacuvaj
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Ma okrenuti se Sevilji,sta je bilo bilo je nadati se da Undiano nece vise suditi jer je lik amater bolji su ovi nasi iz PLBiH.Varane mora igrati jer kao sto reko 2 balvana nazad postaviti je suicid 
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Problem je sto je pepe normalniji od ta 2 balvana ,a drugi balvan kapiten,znaci nista od toga.emir18 je napisao/la:Ma okrenuti se Sevilji,sta je bilo bilo je nadati se da Undiano nece vise suditi jer je lik amater bolji su ovi nasi iz PLBiH.Varane mora igrati jer kao sto reko 2 balvana nazad postaviti je suicid
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.