De mi reci al iskreno,guzil tebe ko zastoGuzonja je napisao/la:Cekaj bola gdje je Messi u posljednih 10 El Clasica pa taj Ronaldo je imao jeli onaj niz od 7,8 zaredom gdje zabije barem jedan GOL (nisu bili sa penala) u tim duelima dok je MessiJohny je napisao/la:Ronaldo je igrac koji igra dobro kada ekipa igra dobro , Messi je igrac koji svojom igrom cini ekipu boljom.Poredis nebo i zemlju.Guzonja je napisao/la:Gdje je Messi prosle El Clasicese penala opet.. pa ok. Cim Ronaldo zabije sa penala Penaldo.
Koliko je Messi zabio sa penala ove sezone i Clasicima opcenito
Covjek vas je bukvalno sam dobio onim golom i onim dvjema loptama gdje je po hiljaditi put pokazao da je najkompletniji igrac na dunjaluku !
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg
- Titova-Juga
- Kontakt:
Guzonja je napisao/la:Ja nisam vlasnik ni jednog kluba.Titova-Juga je napisao/la:Gospodine "Guzonja", nogomet je vjerovao ti ili ne timski sport.
Sport u kojem je tvoj klub večeras izgubio od superiornijeg na čelu sa najboljim igračem na svijetu.
Onda tim gore, ovako bi barem imao opravdanje to da jednostavno nemaš taj kvalitet da budeš objektivan.
Tenis mi se čini kao dobar sport sa kojim bi ti bio itekako kompatibilan uz malo dobre volje.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
A seksualno isfrustrirane djece.berardi25 je napisao/la:De mi reci al iskreno,guzil tebe ko zasto
--------------Dzeko-------Ibisevic
---Lulic---------------------
---------- Misimovic ----Pjanic
----------------Germanija
-Kolasinac----Spahic -- Bicakcic----Mujdza
--------------Begovic--------------
by: Glavonja Safet.
-
BigBigBang
- Kontakt:
ROnaldo je igrac koji igra dobro kad ekipa igra dobro dok je Messi igrac koji igra kad sudija sudi dobro u korist Barcelone.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Smišljeno samo od sebe ili si posjećivao Teslin grob a pored sebe imao prizivače duhova ?BigBigBang je napisao/la:ROnaldo je igrac koji igra dobro kad ekipa igra dobro dok je Messi igrac koji igra kad sudija sudi dobro u korist Barcelone.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Nisi zanimljiv,to je vec bilo danas,mozel sta boljeGuzonja je napisao/la:A seksualno isfrustrirane djece.berardi25 je napisao/la:De mi reci al iskreno,guzil tebe ko zasto
https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg
-
BigBigBang
- Kontakt:
Nista nije smijesno dok ti tako duhovito ne objasnism, piššš sam bacio od smijeha.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Cekaj koje danas biloberardi25 je napisao/la:Nisi zanimljiv,to je vec bilo danas,mozel sta boljeGuzonja je napisao/la:A seksualno isfrustrirane djece.berardi25 je napisao/la:De mi reci al iskreno,guzil tebe ko zasto
--------------Dzeko-------Ibisevic
Tacno me tjeraš da postavljam one klipove gdje trpa golove ArsenaluBigBigBang je napisao/la:ROnaldo je igrac koji igra dobro kad ekipa igra dobro dok je Messi igrac koji igra kad sudija sudi dobro u korist Barcelone.
Ronaldo: "Maybe referees want Barcelona to win La Liga!"
Pique:" "Ronaldo crying again? A shame after such a great game. If we look at all actions individually. His penalty was outside the area."
Xavi brat veceras podsjetio na onog starog Maestra, ima u njegovom rezervoaru još nešto goriva (šta cemo kad nam on ode u penziju
i za kraj

- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: FC Barcelona
Meni je draža i slađa nezaslužena pobjeda.Vidim ovdje se neki pravdaju.Dajte ohanite od toga,Barca opet pojela Madrid,opet u gostima,opet Leo i sad je trta.Bod prednosti je nula.
Boli me qrac za sudijama,mi smo dobili,bodovi nama i hvala lijepo.
Pique začudo dobar,Masche katastrofa.Iniesta i Xavi isto odlični,Messi odradio posao,koliko sad ima golova u ligi?
Šteta za Neymara,ništa posebno od njega.
I to je to,dva clasica smo dobili,sad u kupu kralja isto pobjediti,i imamo razloga za slavlje na kraju sezone.
Nego šta ćemo za okladu,dajte prijedloge.
Pique začudo dobar,Masche katastrofa.Iniesta i Xavi isto odlični,Messi odradio posao,koliko sad ima golova u ligi?
I to je to,dva clasica smo dobili,sad u kupu kralja isto pobjediti,i imamo razloga za slavlje na kraju sezone.
Keep walking.
Re: Odg: FC Barcelona
Cautinho je napisao/la:Meni je draža i slađa nezaslužena pobjeda.Vidim ovdje se neki pravdaju.Dajte ohanite od toga,Barca opet pojela Madrid,opet u gostima,opet Leo i sad je trta.Bod prednosti je nula.
Keep the Blue Flag Flying High !
-
Vandelanoite
- Kontakt:
Jedan od onih koji sam bio siguran u pobjedu opet smo oštećeni od strane sudija. Ronaldo nije dobio zasluženi crveni i plus smiješni penal za Real na 18m. Messi Bog fudbala i najbolji svih vremena.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Zubizarreta (sportski direktor): "Veliki igrači se pojavljuju u velikim utakmicama. Messi i Iniesta su bili fenomenalni. Cijela momčad je igrala dobro."
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
Kakvi maestralni potezi lucidnog maljenka. Imao je sjajan debi u dresu Katalonske momčadi na esb
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
naprijed rejal
[youtube][/youtube]
I would rather kick my daughter out of the house then let her go and support Manchester United.” - Noel Gallagher
Champions of England.
Champions of England.
Samo je ljepota slušat' onog Hudsona (jel' mu tako ime) dok prenosi Barcu, lik svrši nakon Messijevog dobrog poteza, gola... 
- zlatan1982
- Kontakt:
gdje naći snimku utakmice..?? znam da se znalo često postavljati nakon neke dobre utakmice...
http://livefootballvideo.com/fullmatch/ ... arcelona-2" onclick="window.open(this.href);return false;zlatan1982 je napisao/la:gdje naći snimku utakmice..?? znam da se znalo često postavljati nakon neke dobre utakmice...
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Jutros sam ja upratio na YouTube-u da ima, posebno prvo i drugo poluvrijeme, potraži.zlatan1982 je napisao/la:gdje naći snimku utakmice..?? znam da se znalo često postavljati nakon neke dobre utakmice...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.