NBA kviz :)
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA kviz :)
zna li ko koja ekipa drži rekord sa najviše poena igrača sa klupe u jednoj sezoni,prosječno?,nešto me to interesuje
koja dva igrača mlađa od 29 gpdina imaju u karijeri više od 2500 asista i više od 1000 osv. lopti?
Od ovih sto su uzimali nagradu za 6-og covjeka najbolji prosjek ima Ricky Pierce sa 23 poena prosjek u sezoni
alemsa je napisao/la:Od ovih sto su uzimali nagradu za 6-og covjeka najbolji prosjek ima Ricky Pierce sa 23 poena prosjek u sezoni
ma nisam na to mislio nego na čitavu klupu
filip13 je napisao/la:koja dva igrača mlađa od 29 gpdina imaju u karijeri više od 2500 asista i više od 1000 osv. lopti?
A jedan je Paul 100%.
geoxx je napisao/la:filip13 je napisao/la:koja dva igrača mlađa od 29 gpdina imaju u karijeri više od 2500 asista i više od 1000 osv. lopti?
A jedan je Paul 100%.
tačno,drugi?
Rondo?
geoxx je napisao/la:Rondo?
ne
Koja 2 igrača sa preko 25 min. po utakmici u tekućoj sezoni imaju FG manji od 42%, a FT manji od 55%?
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Rubio nije (ipak je bijelac, a oni po defaultu dobro izvode slobodna bacanja).Kawhi je napisao/la:Rubio i Smith?
A Smith... koji Smith?
Josh valjda
Niko mi drugi ne pada na pamet 
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
OK, taj Smith je jedan od njih dvojice (mada ni ovaj najbolji 6. igrač iz prošle sezone ne zaostaje puno u procentima). Koji je drugi?Kawhi je napisao/la:Josh valjdaNiko mi drugi ne pada na pamet
možda marshall iz lakersa,ili neki centar?
Kendall.filip13 je napisao/la:možda marshall iz lakersa,ili neki centar?
koji igrač je u ovoj sezoni 90 % svojih pogodaka iz igre postigao iza linije za tri poena?
- Donnie Darko
- Kontakt:
Tolliver?
-
svejedno77
- Kontakt:
Dva igraca jedan aktivni, jedan bivsi (oba all-stara) rodeni u Arkansas i tamo pohdali koledz.