zalihe se pripremajuSaurman je napisao/la:Znači kad navijači Bayerna podignu transparent Gay Gunners je za kaznu a kad navijači istoimenog kluba taj isti transparent razviju na Emiratesu je sasvim ok.
Gay lobi je izgleda dosta jak u Uefi.
Momci jel' sve spremno za slavlje sutra ?
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
- anelbavarac
- Kontakt:
Pep veli da ce ucinit' sve da izbjegne sutra kupanje u pivi
E neces razbojnice

E neces razbojnice
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
BadrHari je napisao/la:Ako ovo kaze Paul Fucking Scholes za nekog, onda vidis tek koliko to znaci
Ali ako ovo kaže JetSet Faking Hantraga, onda... I to mjesec prije tog šarlatana.JetSet_Hantraga je napisao/la: Ne sjećam se kad sam gledao bolju partiju jednog veznjaka.
Je li moguće da prije kraja marta slavimo titulu? Da, da, moguće je.
Obavezno izvesti najboljih 11, sa Bum Bum Mullerom na ceneru. Naravno, i Javija na stopera, nek se uči dijete.
Sinoć gledam Klasiko i moram priznati da sam još optimističniji.
Ništa to posebno nije, i jedni i drugi imaju previše mahana. Odbrane su im šuplje, a imaju previše igrača koji nestaju u velikim utakmicama. Naravno, timovi u kojima igraju Messi i Rona uvijek mogu pobijediti, ma koliko loše igrali.
Ipak, ubijeđen sam da smo kao kolektiv prilično ispred svih. Sreća je bitan faktor u LP, stoga je sve moguće.
Ali šta uradi poljski Batistuta...
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
geronimo je napisao/la:Evo ovdje, na domacem terenu, cu zamoliti forumase koji prate, vole i NAVIJAJU za Bayern, da prestanu odlaziti na temu MU. Barem dok se dvomec ne zavrsi. Znam da tu nije bilo nekih vecih iskoraka, ali zbog reakcije par pojedinaca (za mene neshvatljivih i neprimjerenih) sa njihove strane, mislim da cemo sebi uciniti uslugu da ih ostavimo same u svojim mukama.
Ne bih vise (mada nije dovoljno) jer se bojim nekih iskoraka sa svoje strane.
Ako hocete uvazite ovu molbu, hvala.
Ovo sam ja htio i protiv Arsenala, ali nemam ja moci ko ti da me poslusaju
Pustite ih, lijece frustracije zbog neuspjeha svojih klubova trollanjem i hejtanjem na forumu.
Mi se kacimo umjesto da uzivamo u najboljem mogucem vremenu za biti navijac Bayerna.
Zato budite bahati dok mozemo, nek vam postovi odisu arogancijom.
Dok oni prosipaju neku, nazovimo je inteligencijom, mi proslavljamo titule
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- BavaracZenica
- Kontakt:
Bravo za Dantea, bravo za nas
Pa et spomenut je i Hobjerg , treba malo produzit kao sto kazete na 5 godina, malac je extra igrac, a sad kad smo et i od sutra ak Bog da osvojili Bundesku, mislim da ga treba forsirat i davat mu sanse do kraja , i od pocetka utakmice
a sljedece sezone jos vise mu davat sanse, jer koliki god da je on talenat, imam osjecaj da ce ga beze prodat il dat na posudbu ( sto je dobro radi igranja i vise minutaze) ali se bojim da ce se lako odrec tog momčiluka.
No vidjecemo, puno talenata i dobrih igraca ali danac zasluzuje vise sigurno, pogotovo sad
Pa et spomenut je i Hobjerg , treba malo produzit kao sto kazete na 5 godina, malac je extra igrac, a sad kad smo et i od sutra ak Bog da osvojili Bundesku, mislim da ga treba forsirat i davat mu sanse do kraja , i od pocetka utakmice
a sljedece sezone jos vise mu davat sanse, jer koliki god da je on talenat, imam osjecaj da ce ga beze prodat il dat na posudbu ( sto je dobro radi igranja i vise minutaze) ali se bojim da ce se lako odrec tog momčiluka.
No vidjecemo, puno talenata i dobrih igraca ali danac zasluzuje vise sigurno, pogotovo sad
FC Bayern !!!!!
Ma osvaja poene za njegov potpis, ako se već nešto s njim nisu dogovorili.BadrHari je napisao/la:Ako ovo kaze Paul Fucking Scholes za nekog, onda vidis tek koliko to znaci
Ali gdje god Kroos da ode neće biti ni približno dobar, nije on za uloge da vodi glavnu riječ, uglavnom je dobar kada se treba šlepat'.
Nama je dobar za rotacije, ono nije ni loš ni nešto aman posebno, za našu ekipu neka sredina koja čini balans, i zbog toga nam je važan.
Ne bismo nešto puno izgubili, osim jednog igrača za rotaciju, a problem vidim gdje bismo mogli naći njegovu zamjenu.
Draxler nije taj profil, svejedno volio bih da ostane.
Geronimo poštovani Moderatore
ovakvo vrijeme se i koristi da se malo zakuha...
Kome uvrede smetaju nek zaobiđe, ono ništa gadno nije bilo, niti bi se iko trebao uvrijediti.
autogol, Saurman, Centre i svi ostali navalite, pristojno i fino, jer ovo vrijeme naše dominacije je ono što treba iskoristiti.
A ne mogu se oni načuditi kako Bayern ima prelijep nadimak Bajo.
Saurman je napisao/la:Znači kad navijači Bayerna podignu transparent Gay Gunners je za kaznu a kad navijači istoimenog kluba taj isti transparent razviju na Emiratesu je sasvim ok.
Momci jel' sve spremno za slavlje sutra ?

Jos sutra kod Bajre po kobasice i to je to
To se traži.autogol je napisao/la:Saurman je napisao/la:Znači kad navijači Bayerna podignu transparent Gay Gunners je za kaznu a kad navijači istoimenog kluba taj isti transparent razviju na Emiratesu je sasvim ok.
Momci jel' sve spremno za slavlje sutra ?Jos sutra kod Bajre po kobasice i to je to
Cuga kobaja i gledanje našeg Baya.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ovi navijaci Jedinstva su hama kolektivno poludili (cast izuzecima)
, ako im navijaci Bayerna pisu po temi, onda navijaci Bayerna su provokatori, a kada nema navijaca Bayerna, onda se pitaju gdje su isti i pokusavaju isprovocirati na sve moguce nacine da se pojavimo tamo
.
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."
- gerdmuller
- Kontakt:
Zna li netko ljestvicu sa najvise uclanjenih navijaca? Znam da je Benfica godinama prva a mi smo joj se nedavno priblizili(pretpostavljam da ih prestizemo za par godina) al me zanima tko je treci,cetvrti...
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Jes' kad bi svi mislili kao ti...Klare je napisao/la: ovakvo vrijeme se i koristi da se malo zakuha...
Čudna je to sorta i ja im se ne bih približavao (bolje da r...hmm
Vidim da mnogi ne mogu odoliti (ti si prvi nitkov
http://de.wikipedia.org/wiki/Liste_der_ ... ortvereine" onclick="window.open(this.href);return false;gerdmuller je napisao/la:Zna li netko ljestvicu sa najvise uclanjenih navijaca? Znam da je Benfica godinama prva a mi smo joj se nedavno priblizili(pretpostavljam da ih prestizemo za par godina) al me zanima tko je treci,cetvrti...
Vom Jäger zum Gejagten
- gerdmuller
- Kontakt:
Danke poglavicegeronimo je napisao/la:Jes' kad bi svi mislili kao ti...Klare je napisao/la: ovakvo vrijeme se i koristi da se malo zakuha...
Čudna je to sorta i ja im se ne bih približavao (bolje da r...hmmnaprazno, nego da ih vi podstičete).
Vidim da mnogi ne mogu odoliti (ti si prvi nitkov) i na koncu se dočekujete na nož i omalovažavanje, pa ako vam je to zadovoljstvo - uživajte. Tu nema niti će biti konstruktivne rasprave, pazi da ne pređeš bijelu liniju jer tamo te neki s nestrpljenjem očekuju.
http://de.wikipedia.org/wiki/Liste_der_ ... ortvereine" onclick="window.open(this.href);return false;gerdmuller je napisao/la:Zna li netko ljestvicu sa najvise uclanjenih navijaca? Znam da je Benfica godinama prva a mi smo joj se nedavno priblizili(pretpostavljam da ih prestizemo za par godina) al me zanima tko je treci,cetvrti...
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
vala je klare u pravu. bas su zasluzili da im se visi na temi.
mislim da bi trebalo ispratiti mancesterski derbi.
mislim da bi trebalo ispratiti mancesterski derbi.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pored derbija iz Berlina?sekerbay je napisao/la: mislim da bi trebalo ispratiti mancesterski derbi.
E necemo vala, nizi stalez nije vrijedan Bavarske paznje.
PS: Dobro, gledacemo drugo jer ce biti slobodnog cajta.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ma jašta je. Nego, trebaš smisliti novi nick.
Šaćir nije loš, jelte?
Pitanje je vremena kada će...
ps: omere, znaš kako ga slatki misli ispratiti.
Šaćir nije loš, jelte?
Pitanje je vremena kada će...
ps: omere, znaš kako ga slatki misli ispratiti.
Vom Jäger zum Gejagten
ma mislio sam da se napise par rijeci uoci derbija (
) i komentar nakon sto ih citi rastavi na proste faktore.
) kojoj ce se uvaliti 4 komada - tim ciji cemo teren natopiti vopijem. 
berlin je zrtva (Omerbavarac je napisao/la:Pored derbija iz Berlina?
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
ako si ti geronimo, ja cu uzet siting bulgeronimo je napisao/la:Nego, trebaš smisliti novi nick
kaj bolangeronimo je napisao/la:Pitanje je vremena kada će...
kakogeronimo je napisao/la:ps: omere, znaš kako ga slatki misli ispratiti
Mislio sam na uvrede sa njihove strane ili ne daj Bože neke psovke nakon ili tokom meča.sekerbay je napisao/la:kaj bolangeronimo je napisao/la:Pitanje je vremena kada će...neidze to zbog sitnica.
Ono, jedva će čekati da nekoga mršnu.
Nisam ni mislio da nećeš gledati meč u Berlinu, nego da ćeš šejtanima pristajati na muku nakon evt. lošeg rezultata gegen citizensa.sekerbay je napisao/la: kako
Vom Jäger zum Gejagten
- schweinsteiger
- Kontakt:
Ne mogu s nama,ne mogu bez nasguber_90 je napisao/la:Ovi navijaci Jedinstva su hama kolektivno poludili (cast izuzecima), ako im navijaci Bayerna pisu po temi, onda navijaci Bayerna su provokatori, a kada nema navijaca Bayerna, onda se pitaju gdje su isti i pokusavaju isprovocirati na sve moguce nacine da se pojavimo tamo
.
U najmanju ruku su cudni navijaci engleskih klubova,ima ih par za probrat,ovo ostalo
Niko ne zeli pricati o trenutnoj situaciji,samo neke slike iz naftalina se izvlace,a od tad' ih se vise puta opucalo
Prije ce priznati navijaci i Reala i Barcelone da nisu favoriti protiv nas,nego one nafake iz Engleske,ali hajde
Uvijek me nesto strah pred neku utakmicu reci da cemo nekoga pregaziti,ili nesto tako,ali kad pogledam ovaj sastav Jedinstva...Da im igraju i Evra i van Persie opet bi izgledali inferiorno naspram nas.
Na nekim pozicijama smo duplo bolje pokriveni od njih,ne znam sta treba da se desi da ne prodjemo.
Šaćir dominira.
#miasanmia
ma znas da to men ne smeta.geronimo je napisao/la:Mislio sam na uvrede sa njihove strane ili ne daj Bože neke psovke nakon ili tokom meča.
Ono, jedva će čekati da nekoga mršnu.
zasluzili su, sto jes´ jes´geronimo je napisao/la:nego da ćeš šejtanima pristajati na muku nakon evt. lošeg rezultata gegen citizensa.
ps.
u koliko sati igra bayo
majke mu ga zabijem, u podne imam neki poslovni termin...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.