Ako budemo odlucovali protiv Spanije, bit ce pakleno gdje god igrali
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Ja, ako do tada bude sve islo kako treba a to znaci 4 ili 6 bodova protiv Belgije i 3 boda protiv Estonije i Armenije.amir je napisao/la:Trebamo igrati na onom stadionu na kojem ce mo pobijediti Spaniju i Tursku, e koji bi to bio stadion tesko je reci,![]()
![]()
ma ustvari gdje god budemo igrali, pobijedit ce mo ih akoBogda.
Ako budemo odlucovali protiv Spanije, bit ce pakleno gdje god igrali
Tarik, ja nevidim nasu repezentaciju ni na kojem mjestu, osim drugom mjestu i akoBog da u baraz na nekoga slabijeg i idemo u JAR. Mozda sam veliki optimista ali to je moja drzava, moja reprezentacija, moji Bosanci i Hercegovci, moji zlatni momci i nemogu da sumnjam u sve to, govorim sebi da smo najbolji i nemoze me niko ubijediti u suprotno.Tarik14 je napisao/la:Ja, ako do tada bude sve islo kako treba a to znaci 4 ili 6 bodova protiv Belgije i 3 boda protiv Estonije i Armenije.amir je napisao/la:Trebamo igrati na onom stadionu na kojem ce mo pobijediti Spaniju i Tursku, e koji bi to bio stadion tesko je reci,![]()
![]()
ma ustvari gdje god budemo igrali, pobijedit ce mo ih akoBogda.
Ako budemo odlucovali protiv Spanije, bit ce pakleno gdje god igraliBice tesko ali to je fudbal!
Mi ako nemozemo Belgiju i Tursku tuci kod kuce, nemamo sta traziti na SP!Tarik14 je napisao/la:Sve je to lijepo kad tako postavis ali moramo biti realni da u ovoj grupi i trece mjesto je veliki uspjeh. Trenutno je Belgija ispred nas u grupi i ako izgubimo ove dvije utakmice protiv njih mozemo zaboraviti drugo mjesto i baraz.
Zato trebamo pobijediti sto vise utakmica (pogotovo u gostima) i onda se nadati da Turska ili cak i Spanija kiksne protiv drugih ekipa u nasoj grupi.
koje SLOVENSKE AGENCIJE, gdje se nalazi, broj telefona daj mi bilo šta da ne moram ići autom.loptica je napisao/la:čujem da s vizama problem kažu najgori su treba sto formulara u ambasadi piskarat ...valjda zbog Brisela i procedure Eumisle oni odustat će raja!
Eh idemo mi preko Slovenske agencije jeftina i kvalitetna!
Utakmice kod kuce nebi trebali biti poteskoca ako budemo igrali u Zenici. Ja se samo bojim kada BIH bude igrala u gostima jel tamo cesto nismo bili upsjesni i gubili smo mnogo bodova (bar u predhodnim kvalifikacijama),CheGuevara je napisao/la:Mi ako nemozemo Belgiju i Tursku tuci kod kuce, nemamo sta traziti na SP!Tarik14 je napisao/la:Sve je to lijepo kad tako postavis ali moramo biti realni da u ovoj grupi i trece mjesto je veliki uspjeh. Trenutno je Belgija ispred nas u grupi i ako izgubimo ove dvije utakmice protiv njih mozemo zaboraviti drugo mjesto i baraz.
Zato trebamo pobijediti sto vise utakmica (pogotovo u gostima) i onda se nadati da Turska ili cak i Spanija kiksne protiv drugih ekipa u nasoj grupi.
eh, hajd to sad prevedi na bosanski da i mi neutralni razumijemo sta ti buncas...???!!!LAW je napisao/la:Ma ja Zenica dode kao teren koji ce koristiti kad im zatreba pi.. im materina ako saznamo da ce se 100% tekma odigrati u sarajevu protiv spanije i turske nebih dolazio ako tako odluce neka vise se ne vracaju u zenicu jer ce im svaka tekma biti prekinuta Mrs svi pitari
Ja kazem, bitna je pobjeda a to je nesto sta cesto nismo uspljeli da postignemo na Kosevu gdje smo cak porazeni od ekipa kao sto su Moldavija.amir je napisao/la:Bez obzira gdje se utakmica igrala, u Zenici ili Sarajevu, ja idem i neintersuje me gdje igraju, bodrim nase zlatne momke i gotovo. Bude mi fino i na Bilinom Polju i na Kosevu, a akoBogda igrat ce se i na "mojoj" nasoj GRBAVICI,
pustimo sada to gdje se igra, navijajmo i to je to
A kako smo igrali protiv Grcke, Madjarske, Bugarske ... u ZeniciTarik14 je napisao/la:Ja kazem, bitna je pobjeda a to je nesto sta cesto nismo uspljeli da postignemo na Kosevu gdje smo cak porazeni od ekipa kao sto su Moldavija.amir je napisao/la:Bez obzira gdje se utakmica igrala, u Zenici ili Sarajevu, ja idem i neintersuje me gdje igraju, bodrim nase zlatne momke i gotovo. Bude mi fino i na Bilinom Polju i na Kosevu, a akoBogda igrat ce se i na "mojoj" nasoj GRBAVICI,
pustimo sada to gdje se igra, navijajmo i to je to![]()
TREBA SE IGRATI U ZENICI, KRAJ PRICE!
Ja vam kazem, kad bi pobjedili Belgiju u gostima onda bi stadion Asim Ferhativic Hase bio pun do zadnjeg mjesta, pa bi onda imali ne dobru, nego fenomenalnu atmosferu..tu bi pucali oblaci..ali hajd ti znaj unaprijed hocel se pobjediti tamo..sta ako se izgubi..odmah ce euforija da spadne i sta ces onda sa 20tak hiljada navijaca u sarajevu..to je malo za tako veliki stadion..onda bi bolje bilo zenica..nebitno, bilo kako bilo..odigrace se ova protiv Belgije u Zenici, pa ako bude jos nade za baraz, onda vam garantujem da ce stadion u Sarajevu protiv Turske biti pun, i onda cemo aBd turkishe poderati do gaca!!saiko1 je napisao/la:ma mi nebi bili Bosanci kad ne bi bili PRAZNOVIJERNI kakva Zenica kakvi bakrači, ako smo dobri pobjedit ćemo i na livadi SARAJEVO zakon :ugeek:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.