ma Josik smo ekstra odradili, da je mogao biti oragnizovan prevoz kombiji i busevi bilo bi nas najmanje 1500 ako ne i vise...a sad misija punjenja sjevera..ovi kospicari sa zapada , nista to , u subotu svi na sjever..i ja vec 2 sezone idem na zapad ali zna se gdje cemo u subotu abd
korteo mali fini ko sto mi znamo, od skvera do semafora..je.em ti okupljanje u kavezu

, plakati, video najave, tribina ce bit organizovana do maksimumam ...jbg ovo im je jedinstvena prilika (ovoj garnituri vodja) da se dokazu i pokazu...
mene ce utakmica pocet zanimat tek kad sudija da znak za pocetak, do tad mi je JEDINA okupacija da sto vise ljudi animiram i dovucem na Tusanj.
sto se tice one price oko transova, trans je velika odgovornost, na ogradu su ga kacale grupe Fukare Brcko jer je tad to bila prejaka grupa, onda prije momci iz Gracanice, takodjer odlicni...kad se neko dokaze i pokaze trans se pravi i kaca, to je sasvim jasno..
realna prognoza je nekih 6500-7000 hiljada bez problema ako bude vrijeme ok...a optimisticna 5000+ na zapadu i 3000 na sjeveru...3000 ljudi kad bi zagrmilo sa sjevera , ma kakva Slatina, Mosnik bi se zatresao, to je kao 6000 na normalnoj tribini...sjever je akustican samo tako.