Portland Trail Blazers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Re: Portland Trail Blazers

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
nisam gledao, a i bolje da nisam. nevjerovatno koliko me zivciraju ovi porazi protiv otpisanih ekipa
.
RIP CITY!
malo toga je ulazilo nocas, steta poraza jer su se bili vratili u utakmicu, ali yebiga. ove turneje mi nikad ne sjednu kako treba. slijede odlicke rakete, da vidimo mozemo li parirati kako njima...
RIP CITY!
0-3 na turneji, nije dobro, a idemo sada spursima. nadam se da nece ispustit peto mjesto, makar covjek ne zna koje je bolje za PO
...
RIP CITY!
-
Evil Genius II
lillarde prijatelju, da se igra jos 30 utakmica mi bi bez play offa ostali
sve su prilike da cemo igrati sa houstonom, a oni nam ne pasu ama bas nikako. bio sam optimista ali vise nisam . . .
Samo da LMA bude u redu... U kolicima bio poslije utakmice, ali pise da je "samo" back contusion.. Vidjet cemo u narednim danima...
btw.

btw.

RIP CITY!
#LILLARD TIME
Jbe, lik odigra uzasne 3 cetvrtine, ocito su dobro pazili na njega i onda poludi u zadnjoj.
Batum 18 skokova, career-high, neprocjenjivo koliko lik vrijedi za ovu momcad.
Citava petorka dobro izbalansirana, Wright odlicno iskoristio sansu, RoLo takodjer jako dobar.
Jako vazna pobjeda jer ipak nije se bas lijepo vratit s turneje s 0-5, ovako je barem jedna pobjeda tu. Sada slijede 3 utakmice doma i tu bi trebali bas zapet' i onda ponovno istocna turneja.
Uglavnom, bit ce zanimljivo, ne gledamo one iza nas, nego ispred nas
Jbe, lik odigra uzasne 3 cetvrtine, ocito su dobro pazili na njega i onda poludi u zadnjoj.
Batum 18 skokova, career-high, neprocjenjivo koliko lik vrijedi za ovu momcad.
Citava petorka dobro izbalansirana, Wright odlicno iskoristio sansu, RoLo takodjer jako dobar.
Jako vazna pobjeda jer ipak nije se bas lijepo vratit s turneje s 0-5, ovako je barem jedna pobjeda tu. Sada slijede 3 utakmice doma i tu bi trebali bas zapet' i onda ponovno istocna turneja.
Uglavnom, bit ce zanimljivo, ne gledamo one iza nas, nego ispred nas
RIP CITY!
Nevjerovatan je Lillard zaista, nego zna li se ista za LMA novo ? Posto moji Celticsi tankiraju, za Portland ce se uveliko navijati u PO
Vraca se Aldridge za 2-3 utakmice, makar bih ja volio da se vrati potpuno spreman, bez ikakvih sitnih problema, jer nam treba za PO itekako.Guarin14 je napisao/la:Nevjerovatan je Lillard zaista, nego zna li se ista za LMA novo ? Posto moji Celticsi tankiraju, za Portland ce se uveliko navijati u PO
RIP CITY!
-
Evil Genius II
u nedjelju je cini mi se suterski obracun sa golden stateom
Aldridge out kontra Bucksa, vjerovatno i Wizardsa...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Malo zanimljivosti...
Damian Lillard je tek 7. igrač u posljednjih 10 godina koji je u prvih 150 utakmica u karijeri ubacio 3000 ili više poena!
Prije njega to su postigli: LeBron James, Dwyane Wade, Kevin Durant, Blake Griffin, Carmelo Anthony, i Kyrie Irving.
Damian Lillard je tek 7. igrač u posljednjih 10 godina koji je u prvih 150 utakmica u karijeri ubacio 3000 ili više poena!
Prije njega to su postigli: LeBron James, Dwyane Wade, Kevin Durant, Blake Griffin, Carmelo Anthony, i Kyrie Irving.
-
Evil Genius II
svaka cast lillardu ali jutros sam htio monitor razbiti u zadnjem napadu bucksa za pobjedu. ne mogu da vjerujem da smo dopustili najgoroj ekipi lige da nas odvede u OT . . . tesko je biti fan blazersa 
Stotts me sve vise zivcira. Mozda sam lud, ali stalno ocekujem neki napredak u obrani, ali jos nista. Nadam se da ce uradit nesto po tom pitanju do pocetka iduce sezone jer ovako ne vidim da imamo sanse za ista vece.
-
Evil Genius II
bekovi previse lahko prolaze pored lillarda i matthewsa sto je automatski vise posla za ostatak petorke, pogotovo za lopeza i aldridgea u reketu. razumijem da lillard ne moze igrati pretjerano kvalitetnu odbranu jer je neiskusan i jos uvijek je u filmu 'zabij sto vise, za odbranu ce se pobrinuti ostatak ekipe' ali nije mi jasno kako matthews i mo ne mogu odigrati nesto cvrsce. majke mi, batum igra odbranu za pola ekipe tako da nije ni cudo sto ne moze uhvatiti neku konstantu kada su brojke u pitanju.
-
Evil Genius II
slusao sam mu freestyleove, nije los nimalo ali ako bude repao na ove moderne trap, dirty south, kvazikomercijalne podloge odhejtacu mu album maksimalno 
-
Evil Genius II
da su blazersi tim prepun umjetnickih dusa potvrdio je i RoLo
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
-
Evil Genius II
novi poraz u zadnjim sekundama i nova potvrda kako je stotts jednodimenzionalan trener. od trenutka kada nas je ostatak NBA lige shvatio ozbiljno tj od kada ne mozemo igrati na faktor iznenadjenja taj covjek nema plana B. steta, misljenja sam da konacno imamo kvalitetan roster ali cini mi se da je plasman u PO i rutinsko pojavljivanje u istom nas krajnji domet ove szone.
Iskreno, priej pocetka sezone sam ocekivao PO tj. mislio sam da ce se do zadnje utakmice borit' za osmu poziciju. Ali sada smo vjerovatno vec tamo, a dalje od Stotsa je tesko nesto ocekivat. Znao sam i prije da je on takav trener, nema gotovo nikakav uspjeh prije Blazersa. U PO bi mogli uzet 2 pobjede doma, ali nesto vece od toga bi me stvarno iznenadilo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.