Nisam ja slučajno počeo one crnce dodavati na fblegenda reala je napisao/la:kad Virtu propusti otvaranje prvenstva protiv Argentine, kreno sa Safetom u Brazil završili u Etiopiji![]()
![]()
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- legenda reala
- Kontakt:
Dobro ih premjeri, ne znam kako drugačije ćeš ih raspoznavatiVirtu4l je napisao/la:Nisam ja slučajno počeo one crnce dodavati na fblegenda reala je napisao/la:kad Virtu propusti otvaranje prvenstva protiv Argentine, kreno sa Safetom u Brazil završili u Etiopiji![]()
![]()
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- DonCorleone
- Kontakt:
Evo krenuli za Brazil pa ih uhvatili engleski marinci na granici sa Somalijom, Safet pocrnijo od sramalegenda reala je napisao/la:kad Virtu propusti otvaranje prvenstva protiv Argentine, kreno sa Safetom u Brazil završili u Etiopiji![]()
![]()

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- legenda reala
- Kontakt:
Virtu s rajom u Etiopiji

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- DonCorleone
- Kontakt:
Dje ga ovo vuku, plaho su ga natovarililegenda reala je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Virtu s rajom u Etiopiji
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- legenda reala
- Kontakt:
poveli ga u Brazil, valjda stigne na drugu utakmicu

- DonCorleone
- Kontakt:
Beli sluzi tamo kao maskotalegenda reala je napisao/la:poveli ga u Brazil, valjda stigne na drugu utakmicu![]()
Gdje je onaj calcio kad ga najviše trebaš
ne mogu ja sam sa ovom dvojicom diletanata, oni mi znaju sve slabe tačke 
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- legenda reala
- Kontakt:
eeeeee on nije imo povjerenja u tebe i Safeta pa otišo brodom preko Splita da ne zakasni

Fakat ste kraljevi trola.
--------------Dzeko-------Ibisevic
---Lulic---------------------
---------- Misimovic ----Pjanic
----------------Germanija
-Kolasinac----Spahic -- Bicakcic----Mujdza
--------------Begovic--------------
by: Glavonja Safet.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Jos jedan u niz potencijalni, samo razmisljam kako da dođe na red pore Pricia, Tankovica, Salatica, Arslanagica, ko nam je prioritet ?[/quote]bhfanatic14 je napisao/la:Haris Harba postigao evrogol u gostujucoj pobjedi njegove Jihlave ,na teskom gostovanju kod Praske Slavije !
Prioritet su oni koji znaju igrat kvalitetno fudbal i koji nam mogu pomoc! Imamo dosta dobrih igraca koji su nam potrebni, treba se rijesit Susica,Hadzica,Vrsajevica,Zahirovica,i dovest bolje igrace,odma imamo vise izbora ako mislimo postat dobra reprezentacija koja ce se dokazivat godinama. A potencijalnih kandidata ima dovoljno ,Harba,Stilic,Arslanagic,Prcic,Salatic,Tankovic,Husejinovic,Mahmutovic, na Selektoru je da odluci koga ce pozvat.. pola ovih nabrojanih igraca on ja mislim ni ne poznaje
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
- Juventinisimo
- Kontakt:
A ti si ovaj "izdajnik" sto pokazuje prstom na raju...DonCorleone je napisao/la:Evo krenuli za Brazil pa ih uhvatili engleski marinci na granici sa Somalijom, Safet pocrnijo od sramalegenda reala je napisao/la:kad Virtu propusti otvaranje prvenstva protiv Argentine, kreno sa Safetom u Brazil završili u Etiopiji![]()
![]()
. Virtual je skocio u vodu da se ne vidi, ostali su poznati mohikanci.
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
-
robijas_Ri
- Kontakt:
Ne kontam sliku, jesul to zaboravljeni i potencijalni? 
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Kad bi svakome davali sansu gdje bi nam bio kraj! Tu je strucni stab da odluci ko mu treba, u kome vidi veci potencijal itd! To neznaci da negrjese.jasmin10 je napisao/la:znaci jasmin mora u jacu ligu da bi zaigrao, a tino ne mora
Nemozemo reci sto je sad Tino pozvan u repku zasluzuje svaki drugi, nema smisla tako misliti (cak i kad ostavimo nepotizam na stranu)
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Ceska Liga nista ni bolja ni losija od Hrvaske! Sve u pet deka!bagrcavi je napisao/la:Prva rečenica je bitna i ona potvrđuje moj stav da Tino-Sven Sušić nije zaslužio poziv u reprezentaciju. Ne igra poziciju na koju ga forsiraju, igra u lošem klubu, i uz sve to amidža mu je selektor (dodatni pritisak na momka da se dokaže). On nije kriv za ovo.MaksuzBaksuz je napisao/la:Nikakav dodatni zasad! I za Tina vazi isto, jaca liga i klub su neophodni da bi se navodno na brzi tempo, tek onda ce biti koristi od njega! Moj post neznaci da Jasmin, Tino ili neki treci nece napraviti iskorak, naprotiv! Neki ce biti vazne karike nase repke za koju godinu. Sve zavisi od momaka.bagrcavi je napisao/la: Kakav kvalitet nam je Tino donio?
Ostale rečenice su u domenu šbb kbb tako da ih neću komentarisati.
A što se tiče poređenja HNL i Češke lige, mislim da je ova druga puno kvalitetnija što dokazuju i nastupi u evropi.
Da se ne preziva Susic vec bi bilo ljudi ovdje na forumu koji bi ga prizivali. Naravno Pape nije smijo dozvoliti ovo(ovaj potez je opravdano kritikovan bas zato sto mali neodskace u momentu) ali ako ostane na ovom jednom pozivu ili ako se mali dobro razvoje halalim!
Jasmin Šćuk nije iz Sarajeva,nije igr'o za Želju ili Sarajevo,nema novinara iza sebe,ne plaća članke o sebi on samo igra najbolje što može.Dečko je iz Turbine stigao do M.Boleslav i vjerovatno će i dalje stići,dok ne pređe negdje i ne odigra utakmicu kao Lula protiv Totenhema nikad ga neće zvati(daj bože da se prevarim).
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Eh pošto nije igrao ni za Želju ni Sarajevo a nije igrao ni u Premijer ligi,ja mislim da je po Safetu logično da on čeka poziv Češkog selektora a i logično je da igra za Češkuemil02in je napisao/la:Jasmin Šćuk nije iz Sarajeva,nije igr'o za Želju ili Sarajevo,nema novinara iza sebe,ne plaća članke o sebi on samo igra najbolje što može.Dečko je iz Turbine stigao do M.Boleslav i vjerovatno će i dalje stići,dok ne pređe negdje i ne odigra utakmicu kao Lula protiv Totenhema nikad ga neće zvati(daj bože da se prevarim).
19risha88 je napisao/la:Eh pošto nije igrao ni za Želju ni Sarajevo a nije igrao ni u Premijer ligi,ja mislim da je po Safetu logično da on čeka poziv Češkog selektora a i logično je da igra za Češkuemil02in je napisao/la:Jasmin Šćuk nije iz Sarajeva,nije igr'o za Želju ili Sarajevo,nema novinara iza sebe,ne plaća članke o sebi on samo igra najbolje što može.Dečko je iz Turbine stigao do M.Boleslav i vjerovatno će i dalje stići,dok ne pređe negdje i ne odigra utakmicu kao Lula protiv Totenhema nikad ga neće zvati(daj bože da se prevarim).![]()
![]()
![]()
--------------Dzeko-------Ibisevic
+1emil02in je napisao/la:Jasmin Šćuk nije iz Sarajeva,nije igr'o za Želju ili Sarajevo,nema novinara iza sebe,ne plaća članke o sebi on samo igra najbolje što može.Dečko je iz Turbine stigao do M.Boleslav i vjerovatno će i dalje stići,dok ne pređe negdje i ne odigra utakmicu kao Lula protiv Totenhema nikad ga neće zvati(daj bože da se prevarim).
scuk igrac utakmice

Trenutno korisnika/ca: enobarca, General505, Google [Bot], Proximic, Sveti i 39 gostiju.