Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
D.LILLARD (23,5) - VISE
Sinoc je Portland igrao protiv Miamija, a Lillarda sut nikako nije isao.Pored toga, bio je dosta dobro cuvan, no veceras ocekujem nesto ucinkovitiju njegovu vecer i nadam se da ce prebacit ovu granicu.Aldridge ne bi trebao igrati ni veceras, a Lillard tako ostaje prvo opcija u napadu.Idu u goste Orlandu, koji je puno bolji na svome parketu nego na tuđem, pa mislim da nece doci do blowouta te da ce Lillard igrati punu minutazu...
A.AFFLALO (17,5) - VISE
Jos jedan par iz ove utakmice.Afflalo je u dosta dobroj formi.Zadnje 3 utakmice ide preko, no u 2 od te 3 je imao 18 poena.Igrac koji se cesto vrti oko svoje granice, odnosno oko svoga prosjeka.Igrali su jednom ove sezone, ubacio je 22 poena, a nadam se da ce veceras također biti raspolozen...
M.ELLIS (17,5) - VISE
Primjeti se u posljednje vrijeme kako Monta Ellis sve vise forsira, uzima vise suteva i najcesce prelazi ovu granicu, koja je po meni ipak malo premala.Nowitzkog trener sve vise odmara za playoff, sto je naravno i potrebno jednom takvom iskusnom igracu, a Ellis je prva opcija u napadu.Veceras igraju protiv Oklahome i ocekujem dosta poena i samim time dosta koseva Ellisa.Nowitzki ce ici na Ibaku i sigurno nece imati lak posao i ne ocekujem previse lakih poena...
RAONIC - B.BECKER (+3,5) - h1
Za kraj-2 para tenisa.Kao sto sam jucer rekao, Raonic igra jako dobro ove sezone.Nakon oporavka od ozljede, briljira na turnirima sto smo jucer mogli vidjeti protiv Garcie Lopeza.Danas ide na dosta iskusnijeg Nijemca, i mislim da ne bi trebao imati previse problema.Njemac je u dosta sarenoj formi, a nadam se da ce ga Kanađanin rijesiti u 2 lagana seta...
S.WILLIAMS - KERBER (19,5) - MANJE
Serena Williams je dosta nesigurno usla u ovu godinu.Imala je nekoliko teskih poraza no upravo je u jucerasnjem mecu pokazala sto sve zna, i ocekujem isti pristup vecerasnjem mecu.Zadnja 2 meca isla su ispod ove granice, nadam se da ce i ovaj...
kladionica : PREMIER
Sinoc je Portland igrao protiv Miamija, a Lillarda sut nikako nije isao.Pored toga, bio je dosta dobro cuvan, no veceras ocekujem nesto ucinkovitiju njegovu vecer i nadam se da ce prebacit ovu granicu.Aldridge ne bi trebao igrati ni veceras, a Lillard tako ostaje prvo opcija u napadu.Idu u goste Orlandu, koji je puno bolji na svome parketu nego na tuđem, pa mislim da nece doci do blowouta te da ce Lillard igrati punu minutazu...
A.AFFLALO (17,5) - VISE
Jos jedan par iz ove utakmice.Afflalo je u dosta dobroj formi.Zadnje 3 utakmice ide preko, no u 2 od te 3 je imao 18 poena.Igrac koji se cesto vrti oko svoje granice, odnosno oko svoga prosjeka.Igrali su jednom ove sezone, ubacio je 22 poena, a nadam se da ce veceras također biti raspolozen...
M.ELLIS (17,5) - VISE
Primjeti se u posljednje vrijeme kako Monta Ellis sve vise forsira, uzima vise suteva i najcesce prelazi ovu granicu, koja je po meni ipak malo premala.Nowitzkog trener sve vise odmara za playoff, sto je naravno i potrebno jednom takvom iskusnom igracu, a Ellis je prva opcija u napadu.Veceras igraju protiv Oklahome i ocekujem dosta poena i samim time dosta koseva Ellisa.Nowitzki ce ici na Ibaku i sigurno nece imati lak posao i ne ocekujem previse lakih poena...
Za kraj-2 para tenisa.Kao sto sam jucer rekao, Raonic igra jako dobro ove sezone.Nakon oporavka od ozljede, briljira na turnirima sto smo jucer mogli vidjeti protiv Garcie Lopeza.Danas ide na dosta iskusnijeg Nijemca, i mislim da ne bi trebao imati previse problema.Njemac je u dosta sarenoj formi, a nadam se da ce ga Kanađanin rijesiti u 2 lagana seta...
Serena Williams je dosta nesigurno usla u ovu godinu.Imala je nekoliko teskih poraza no upravo je u jucerasnjem mecu pokazala sto sve zna, i ocekujem isti pristup vecerasnjem mecu.Zadnja 2 meca isla su ispod ove granice, nadam se da ce i ovaj...
Manchester United - Manchester City - 2 (2,35) P.P
Man.Utd - Man.City više od 10,5 kornera (1,85)
Man.Utd - Man.City - Crveni karton DA (2,30)
Aalen - Dynamo Dresden 2 ( 2,70)
Sretno
Man.Utd - Man.City više od 10,5 kornera (1,85)
Man.Utd - Man.City - Crveni karton DA (2,30)
Aalen - Dynamo Dresden 2 ( 2,70)
Sretno
Visoko žestoko za Sarajevo grad !
Dubljevic 11,5 više maxbet
u wwinu je granica 14,5.......Dubljevic igra u prosjeku 27 minuta,vcrs Valencija brani 33 razlike u Berlinu i vjerovatno cu proci na FF,ali mislim da opustanja nece biti jer Perasovic je takav trener.........
Tim Hardaway jr. 12,5 više maxbet
Vcrs Knicksi idu Lakersima koji znamo kakvu obranu igraju,Hardaway igra vrlo dobro u zadnje vrijeme i otkako je Smith poceo igrati u prvoj petorci,ima vise prostora kad udje druga petorka,vcrs najverovatnije nece biti Gasola pa ni blowout nije iskljucen ali sve u svemu u utak koja bi trebala obilovati kosevima,ocekujem Tim na visokoj razini.....
u wwinu je granica 14,5.......Dubljevic igra u prosjeku 27 minuta,vcrs Valencija brani 33 razlike u Berlinu i vjerovatno cu proci na FF,ali mislim da opustanja nece biti jer Perasovic je takav trener.........
Tim Hardaway jr. 12,5 više maxbet
Vcrs Knicksi idu Lakersima koji znamo kakvu obranu igraju,Hardaway igra vrlo dobro u zadnje vrijeme i otkako je Smith poceo igrati u prvoj petorci,ima vise prostora kad udje druga petorka,vcrs najverovatnije nece biti Gasola pa ni blowout nije iskljucen ali sve u svemu u utak koja bi trebala obilovati kosevima,ocekujem Tim na visokoj razini.....
Ja mislim da se moze pokusat duplu chancu na Schalke !
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
United - City 3+
Hertha - Bayern 3+
Roma - Torino 1
Dortmund - Schalke X2
Braunschweig - Mainz X2
Arsenal - Swansea 1
Koef. 19.2
Hertha - Bayern 3+
Roma - Torino 1
Dortmund - Schalke X2
Braunschweig - Mainz X2
Arsenal - Swansea 1
Koef. 19.2
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
- Titova-Juga
- Kontakt:
SafetSajo je napisao/la:Ja mislim da se moze pokusat duplu chancu na Schalke !

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
20:00 Borussia D. - Schalke 04 , oba daju DA 1 @ 1.60
Tabela
2. Dortmund 26 16 3 7 59:29 51
3. Schalke 26 15 5 6 51:37 50
Veliki derbi njemačke lige koji je vrlo nezahvalno za prognozu. Drugi i treći na tabeli, samo jedan bod razlike.
Ja biram golove jer 90% susreta bilo je oba daju :
26.10.13 BUN Schalke Dortmund 1 : 3
09.03.13 BUN Schalke Dortmund 2 : 1
20.10.12 BUN Dortmund Schalke 1 : 2
14.04.12 BUN Schalke Dortmund 1 : 2
26.11.11 BUN Dortmund Schalke 2 : 0
23.07.11 SUP Schalke Dortmund 1 : 0
04.02.11 BUN Dortmund Schalke 0 : 0
19.09.10 BUN Schalke Dortmund 1 : 3
26.02.10 BUN Schalke Dortmund 2 : 1
26.09.09 BUN Dortmund Schalke 0 : 1
20.02.09 BUN Schalke Dortmund 1 : 1
13.09.08 BUN Dortmund Schalke 3 : 3
10.02.08 BUN Dortmund Schalke 2 : 3
18.08.07 BUN Schalke Dortmund 4 : 1
Tabela
Veliki derbi njemačke lige koji je vrlo nezahvalno za prognozu. Drugi i treći na tabeli, samo jedan bod razlike.
Semper Fidelis
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Lowry 19,5 over 1,85
DeRozan je mozda prvo ime kod Toronta ali Lowry je kompletniji igrac, ozbiljniji, borbeniji i sto je najvaznije efikasan kosarkas u redovima Raptorsa.
Za 3 p. je znao biti i na 60% uspjesnosti, cesto presijece protivnicke napade i eto za njega laganih poena.
http://www.dodaj.rs/f/3M/Ho/1aZbwCG8/lowryy.png" onclick="window.open(this.href);return false;
Ocekivat je svakako da ce Kyle i DeRozan ubaciti najvise poena za Toronto, nista novo ali i od Lowrya da ce ubaciti i znacaj broj poena sa slobodnih.
Kako igra u zadnje vrijeme, pogadja odlicno, u zadnjih 10 ut. prosjek 21.5, u zadnjih 9 samo jednom ispod 20 p. efikasniji vani, uzima odgovornost u najvaznijim trenucima ut.
Cavsi su def. poprilicno slabi i sa Irvingom ali i bez njega, u prosjeku primaju 20-tak poena sa PG pozicije a kakvu trenutnu formu ima Kyle, ocekivat ga je na najmanje 20 poena.
Postavljen je na 19,5 i definitivno moze ici preko.
Danas slavi 28 rodjendan.

DeRozan je mozda prvo ime kod Toronta ali Lowry je kompletniji igrac, ozbiljniji, borbeniji i sto je najvaznije efikasan kosarkas u redovima Raptorsa.
Za 3 p. je znao biti i na 60% uspjesnosti, cesto presijece protivnicke napade i eto za njega laganih poena.
http://www.dodaj.rs/f/3M/Ho/1aZbwCG8/lowryy.png" onclick="window.open(this.href);return false;
Ocekivat je svakako da ce Kyle i DeRozan ubaciti najvise poena za Toronto, nista novo ali i od Lowrya da ce ubaciti i znacaj broj poena sa slobodnih.
Kako igra u zadnje vrijeme, pogadja odlicno, u zadnjih 10 ut. prosjek 21.5, u zadnjih 9 samo jednom ispod 20 p. efikasniji vani, uzima odgovornost u najvaznijim trenucima ut.
Cavsi su def. poprilicno slabi i sa Irvingom ali i bez njega, u prosjeku primaju 20-tak poena sa PG pozicije a kakvu trenutnu formu ima Kyle, ocekivat ga je na najmanje 20 poena.
Postavljen je na 19,5 i definitivno moze ici preko.
Danas slavi 28 rodjendan.

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
I Bosh je jučer slavio pa je propao ko kauč
a valjda će ovaj proći al ja NBA danas preskačem
Man Utd - Man City X
a valjda će ovaj proći al ja NBA danas preskačem
Man Utd - Man City X
nedostaju smalling, ferdinand, evans i van persie a vidic nema pravo nasrltupa radi kartona ...obrana je ionako slaba i city bi morao zabiti... kod gradjana fale aguero i nastasic, upitan je dzeko ali vise informacija govori da ce.igrati. nakon suspenzije vraca se kompany. vjerojatni sastav uniteda ..de gea- rafael, carrick, jones, evra , fellaini, kagawa, valencia, mata, young ili yanuzay i rooney...to bi odprilike tako moglo izgledati ako je kagqwa spreman ako ne, igra fletcher. carrick na stoperu je nuzno zlo, silom prilika mora igrati tu poziciju.....
Semper Fidelis
-
- Kontakt:
Sonnenhof - Homburg 1 kv 1.7 (njemacka 4. liga)
Paderborn - St.Pauli gg kv 1.65
First Vienna - St.Polten gg3+ kv 2.0 (austrija 2. liga)
ukupno : 5.61
Paderborn - St.Pauli gg kv 1.65
First Vienna - St.Polten gg3+ kv 2.0 (austrija 2. liga)
ukupno : 5.61
Zadnja izmjena: VelikaBijeda, dana/u 26 mar 2014, 11:14, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
danas pokusati mozda prelaz
palermo -sijena 1\2 ili 2\1
chesterfield - morecambe 2\2 ili samo cisto 2
cuda se desavaju
palermo -sijena 1\2 ili 2\1
chesterfield - morecambe 2\2 ili samo cisto 2
cuda se desavaju

- dr.van nostrand
- Kontakt:
analiza i razlozi su bili na mjestufixator je napisao/la:I Bosh je jučer slavio pa je propao ko kauč

Pa nije ubacio 8 poena, pa da se kaze totalna fula, pad je pad ok, ali nije isto tijesno pasti do zadnje minute ili veliki promasaj na pol. iili u startu.
sretno svima sta god da igraju, pogotovo sa bundesligasima

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
M.Ellis ti je vise poceo da igra za ekipu i timski. Jeste sinoc dao puno, ali njegov broj asistencija govori da nije to stari igrac kao prije. Tako da veceras vrlo lako moze zakucat ispod tih 17.johnnyyK je napisao/la:D.LILLARD (23,5) - VISE
A.AFFLALO (17,5) - VISE
M.ELLIS (17,5) - VISE
Borussia D. - Schalke 04
Gol obe ekipe u oba poluvremena DA
odigro sam ovo jutros po 11, sad je 8.40 koef
Gol obe ekipe u oba poluvremena DA
odigro sam ovo jutros po 11, sad je 8.40 koef
Zdravko i Zorane spremajte kofere,cijeli grad mrzi vas i pjeva nas sav glas....alea lea lea ooo alea lea lea ooo yebi se zdravko s tobom je gotovo!
- masteRofPoker
- Kontakt:
I ja bih se slozio s ovim iz razloga sto je Portland zaredao 2 poraza na gostovanjima i samo je 3 pobjede ispred PO.johnnyyK je napisao/la:D.LILLARD (23,5) - VISE
M.ELLIS (17,5) - VISE
Vjerujem da ce Lillard veceras povuci a granica na broj poena Portlanda je 105,5 pa i to ima veze.
Takoder, Dalas ganja PO i biti ce velika borba do kraja. Ellis u zadnje vrijeme provodi najvise vremena na parketu i sve vise sutira kako se blizi PO. Granica na broj poena Dalasa je 105,5.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
ima li sta sigurno za veceras 

kakvih 90%, oba daju je bilo u nekih cirka otprilike 70% utakmicafixator je napisao/la:20:00 Borussia D. - Schalke 04 , oba daju DA 1 @ 1.60
Tabela
habib

nije da ima sanse da prodje al' cisto da vecer bude zanimljivija
First Vienna - St. Polten 3+ 1.60
mislim da ova utakmica ne može normalno završiti, po meni ili će biti 7+ golova ili će biti prelaz
Erste Liga 2013/2014
First Vienna St. Polten 1:2 2.78 3.25 2.34 details 25.10.2013
St. Polten First Vienna 1:2 1.72 3.63 4.19 details 16.08.2013
Erste Liga 2012/2013
First Vienna St. Polten 2:2 2.42 3.23 2.69 details 12.04.2013
St. Polten First Vienna 2:2 1.35 4.70 7.22 details 30.11.2012
First Vienna St. Polten 1:5 4.05 3.59 1.76 details 21.09.2012
St. Polten First Vienna 5:2 1.93 3.40 3.56 details 20.07.2012
rezultati su ovo zadnje dvije sezone a posebno je zanimljiva ova sezona kada je bilo prva utakmica 2/2 pa druga X/2 i tko zna možda je sada na redu 1/2 28 kvota, ja ću pokušati iako me ovi prelazi slabo idu ne mogu odoljeti
i isto tako probati ću sa 7+ golova, 24 kvota
i opet 1-2 rezultat
mislim da ova utakmica ne može normalno završiti, po meni ili će biti 7+ golova ili će biti prelaz
Erste Liga 2013/2014
First Vienna St. Polten 1:2 2.78 3.25 2.34 details 25.10.2013
St. Polten First Vienna 1:2 1.72 3.63 4.19 details 16.08.2013
Erste Liga 2012/2013
First Vienna St. Polten 2:2 2.42 3.23 2.69 details 12.04.2013
St. Polten First Vienna 2:2 1.35 4.70 7.22 details 30.11.2012
First Vienna St. Polten 1:5 4.05 3.59 1.76 details 21.09.2012
St. Polten First Vienna 5:2 1.93 3.40 3.56 details 20.07.2012
rezultati su ovo zadnje dvije sezone a posebno je zanimljiva ova sezona kada je bilo prva utakmica 2/2 pa druga X/2 i tko zna možda je sada na redu 1/2 28 kvota, ja ću pokušati iako me ovi prelazi slabo idu ne mogu odoljeti

i opet 1-2 rezultat

Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 25 mar 2014, 22:43, ukupno mijenjano 1 put.
Mattersburg-Liefering 1 2.00, pk 1/1 3.25
mislim da će domaćin lagano do pobjede, dominacija od početka i sigurna pobjeda, no samo moje mišljenje a vidjet ćemo kako će biti
jedan gospodin s ovih prostora je riješio utakmicu prije nego je i počela
mislim da će domaćin lagano do pobjede, dominacija od početka i sigurna pobjeda, no samo moje mišljenje a vidjet ćemo kako će biti
jedan gospodin s ovih prostora je riješio utakmicu prije nego je i počela

Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 25 mar 2014, 22:44, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.