Ajde dok jos skupim duplih pa cemo se cuti za razmjenu.QUARTERBACK je napisao/la:fali meni Hummels Jasa.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Ajde dok jos skupim duplih pa cemo se cuti za razmjenu.QUARTERBACK je napisao/la:fali meni Hummels Jasa.
To bi kupovali samo rijetki fanatici, isti oni koji i danas idu na tekme. Ono sretnes u kafani igraca, pitas ga da nema svoju sliku viskadenole je napisao/la:zadnjih par dana razmisljam
nasa liga je slaba i niko je ne promovise, sta fali nekom bogatasu da napravi i proizvodi album premijer liger, nasa liga bi postala mnogo mnogo popularnija u ovoj drzavi i ljudi bi vjerovatno poceli opet dolaziti na utakmice
Imam ja puno duplih iz 2000, posalji na pp koje ti trebaju, pa cemo vidjetiLik je napisao/la:Jel ima neko sliba sa ranijih prvenstava 2004, 2002, 2000 ako ima da se nekako dogovoriimo fali mi podosta.
I ja imam oko 100 slicica, ni jednog naseg nemam, a nemam ni Švaba bas ni jednog. Nervira me bas sto nemam naseg ni jednog, bar Avdija da se potrefiQUARTERBACK je napisao/la:Njemačka mi najmoćnije izgleda ovako kad se ispuni (još malo fali doduše al tu je to).![]()
100 sličica i nijednog iz Bosne nemam ahhahaha
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.