Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

adal
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la adal » 25 mar 2014, 19:03

Abdel Metalsi 19 god mislim trebo bi sutra debitovat protiv Heervena igra u Vittese centralnog stopera... gledo sam ga par puta u mladim ...decko je igrac i talenat.Trenutno Vittese je najprespektivniji klub u Holandiji posto je to Abramovic kupio i non stop stizu mladi igraci iz Londona tako da je uci na klupu jaka konkurencija i zahtjevi chelsia da se njihovi igraci forsiraju...Medzutim momak igraa jako dobro da je u najuzem krugu tako da ce mo uzivat i njegovoj igri ....Znam da ga niko ne pozna ali uskoro ce mo svi znat za njega !!!
Pozelimo momku srecu !!!
Abdel sve najbolje !!!!!!!
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 25 mar 2014, 19:12

Mislim da niko od vas nije gledao Scuka na terenu a toliko ga hvalite. Tako ce to nastaviti, iz sedmice u sedmicu ce momak postajati sve veca igracina a Susic sve veci kloc jer ga ne zove. Ali i dalje ga niko od vas nece pogledati na terenu. Jer budimo realni, ko bi gledao nekakvu Mladu iz Boleslava pored toliko dobrih utakmica u dobrim ligama. :)

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 25 mar 2014, 19:13

ko je ovaj Abdel Metalsi, vidi fakat ima naše državljanstvo :D il' je mama il' je tata Bošnjo :D rođen u Utrechtu, garant ni on sam ne zna za koga bi igrao, BiH, Holandija ili za ove treće, koji god da su :lol:

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 25 mar 2014, 19:27

Daj još Šćuka u repku , pa kad se upare Višća , Avdo i on , ne znaš koji je koji . :lol:

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 25 mar 2014, 19:41

calcio je napisao/la:Mislim da niko od vas nije gledao Scuka na terenu a toliko ga hvalite. Tako ce to nastaviti, iz sedmice u sedmicu ce momak postajati sve veca igracina a Susic sve veci kloc jer ga ne zove. Ali i dalje ga niko od vas nece pogledati na terenu. Jer budimo realni, ko bi gledao nekakvu Mladu iz Boleslava pored toliko dobrih utakmica u dobrim ligama. :)
Pa valjda selektor ili ljudi iz štaba koji su zaduženi za to da gledaju timove u kojima igraju igraci i potencijalni reprezentativci koji (možda) mogu unaprijediti našu igru. Neće valjda gledati Valencia - Athletic Bilbao samo zato sto je to dobra utakmica u dobroj ligi prije ove Scukove. :?

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 25 mar 2014, 19:52

QUARTERBACK je napisao/la:
calcio je napisao/la:Mislim da niko od vas nije gledao Scuka na terenu a toliko ga hvalite. Tako ce to nastaviti, iz sedmice u sedmicu ce momak postajati sve veca igracina a Susic sve veci kloc jer ga ne zove. Ali i dalje ga niko od vas nece pogledati na terenu. Jer budimo realni, ko bi gledao nekakvu Mladu iz Boleslava pored toliko dobrih utakmica u dobrim ligama. :)
Pa valjda selektor ili ljudi iz štaba koji su zaduženi za to da gledaju timove u kojima igraju igraci i potencijalni reprezentativci koji (možda) mogu unaprijediti našu igru. Neće valjda gledati Valencia - Athletic Bilbao samo zato sto je to dobra utakmica u dobroj ligi prije ove Scukove. :?
Sad smo govorili o nekim forumskim fenomenima, vec vidjenim na primjerima Cocalic i ostali. Niko ne gleda njihove nastupe ali svi znaju da su igracine i da zasluzuju pozive. To mi malo smijesno.
Sto se tice strucnog staba, ja imam povjerenje da ce oni razmisliti i pogledati svakog relevantnog igraca.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 26 mar 2014, 00:30

Kenan Horic; igra stopera i defanzivnog veznog. Mozda je jos rano da se spominje na ovoj temi, ali za sad izgleda ide i u jacoj ligi. Moze biti posebno interesantan jer igra klasicnog defanzivnog veznog, onog sto udara, a nema puno komplikovanja.
Celik!3,2,2.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 26 mar 2014, 00:36

AllGunsBlazing je napisao/la:Kenan Horic; igra stopera i defanzivnog veznog. Mozda je jos rano da se spominje na ovoj temi, ali za sad izgleda ide i u jacoj ligi. Moze biti posebno interesantan jer igra klasicnog defanzivnog veznog, onog sto udara, a nema puno komplikovanja.
Kako bi ekstra bilo da ga Maribor uzme sto prije, gledao sam ga masu puta i odlican je pogotovo na stoperu.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 26 mar 2014, 01:00

Sabinho je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:Kenan Horic; igra stopera i defanzivnog veznog. Mozda je jos rano da se spominje na ovoj temi, ali za sad izgleda ide i u jacoj ligi. Moze biti posebno interesantan jer igra klasicnog defanzivnog veznog, onog sto udara, a nema puno komplikovanja.
Kako bi ekstra bilo da ga Maribor uzme sto prije, gledao sam ga masu puta i odlican je pogotovo na stoperu.
Definitivno, gledao sam Celik jedno vrijeme i lik se isticao svjetlosnim godinama...
Ali meni je djelovao starije pa nisam nikad ni pogledao ko je i sta je...Kontam ono na iskustvo igra...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 26 mar 2014, 07:04

MaksuzBaksuz je napisao/la: Da se ne preziva Susic vec bi bilo ljudi ovdje na forumu koji bi ga prizivali.
Jeste prizivali bi kloca Tinu i Avdiju iz Hajduka, suze bi ronile kad oni nebi igrali.
Unaprijedili su nasu igru najmanje za 100%. :lol:

Tino ne da je los DM, lik je los fudbaler, spor, statican. A sa 22 na klupi Hajduka vise nije talenat.
Njegov poziv nek je na cast selektoru.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 26 mar 2014, 08:11

Chinaglia je napisao/la:ko je ovaj Abdel Metalsi, vidi fakat ima naše državljanstvo :D il' je mama il' je tata Bošnjo :D rođen u Utrechtu, garant ni on sam ne zna za koga bi igrao, BiH, Holandija ili za ove treće, koji god da su :lol:
Zna on dobro ko je i sta je polako prijatelju... cuce se .. i nemoj biti ko manccini tako negativan prema mladima djete je talenat i dobar momak i vjeruj mi da ce to biti stub odbrane nase repke u buducnosti!!!!
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 26 mar 2014, 11:08

Po meni tri igraca mogu igrati za reprezentaciju to su Sanjin Prcic MArio Vrancic i DIno Arslanagic ostalo sve je tanko,jer i ja kazem JAsmin Scuk igra stalno i zato sam da se pozove ali u podsvijesti imam to da nije kvalitet za reprezentaciju prije bih se odlucio na ovog Vrancic MAria..Sanjin igro sad do 55min protiv Etienta

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 26 mar 2014, 12:54

Nisi u pravu, decko zasluzuje sansu zbog forme, ako nista...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 26 mar 2014, 13:04

calcio je napisao/la:Sad smo govorili o nekim forumskim fenomenima, vec vidjenim na primjerima Cocalic i ostali. Niko ne gleda njihove nastupe ali svi znaju da su igracine i da zasluzuju pozive. To mi malo smijesno.
Sto se tice strucnog staba, ja imam povjerenje da ce oni razmisliti i pogledati svakog relevantnog igraca.
Heeeeey, krades mi posao ja pisem o tome da ih niko ne gleda a sve znaju ! (sala) :mrgreen:

Slazem se sa tobom, kao sto sam rekao ja o tome pisem godinama da niko od njih ne gleda Izraelsku, Seria B, Austrijsku, Belgijsku ligu ...itd a sve znaju o tim igracima !

Sve je pocelo sa Cocalicem > @gringo tj. @Raja ga u nebo dizao, pa onda onaj Nadarevic mladi, Mahmutovic i Ljevakvic kad se samo sjetim tog tandema, a onda Seferovic. Tada im Besic nije na pamet padao a sad ne mozemo be njega.

Brace Hajrovic nije bilo na mapi, o Salaticu, Prcicu, Tanakovicu da ne pricam nisu znali da posotoje a sad druga prica.

Meni je vrhunac bio Dzidic i Kazahstanska liga.

...

Ne prate Ligu Prvaka kako treba, Bundesligu, Englesku, Spansku ... a preate ove slabije.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 26 mar 2014, 13:08

Principatus je napisao/la:
MaksuzBaksuz je napisao/la: Da se ne preziva Susic vec bi bilo ljudi ovdje na forumu koji bi ga prizivali.
Jeste prizivali bi kloca Tinu i Avdiju iz Hajduka, suze bi ronile kad oni nebi igrali.
Unaprijedili su nasu igru najmanje za 100%. :lol:

Tino ne da je los DM, lik je los fudbaler, spor, statican. A sa 22 na klupi Hajduka vise nije talenat.
Njegov poziv nek je na cast selektoru.

Koliko se samo kukalo u vezi sa Bicakcicem, Evo sad vam ni on nevalja! Kukalo se sa Viscom, i on sad neodgovara mnogim! Kukalo se sa Mujdzom, citam na FB i ob sad nekim nevalja. Kukalo se uvezi Hadzica, nevalja! Kukalo se sto se poziva Besic kad je bio u HSV,sad pravite Gartusa i Khediru od njega. Pa pljuvalo se po Dzeki nekad davno (sjecaju se Oni koji su dugo uz repku) dok je igro za Teplice. Pljuvalo se po Salihovicu i Ibisevicu dok su bili u drugoj njemackoj ligi ...... Mozes do sutra nabrajati

Tino u momentu i nije za repke, ali ima slifa da postane igrac! Sve je do njega, ako bude uporan i radio na sebi moze nesto postici.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 26 mar 2014, 13:12

Pa kolika se prasina digla oko Hadzica a i on im sada ne odgovara !Tino i Hadzic debitovali u najgoroj mogucoj utakmici i odmah ih na kolac stavili ! I nesto pricaju nije nista pokazao, pa Ronaldo se ne bi snasao u onakvoj utakmici ne oni.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 26 mar 2014, 13:15

Elegant je napisao/la:Pa kolika se prasina digla oko Hadzica a i on im sada ne odgovara !Tino i Hadzic debitovali u najgoroj mogucoj utakmici i odmah ih na kolac stavili ! I nesto pricaju nije nista pokazao, pa Ronaldo se ne bi snasao u onakvoj utakmici ne oni.
Ma placenici zavrtili pamet ovim nasim pacenicima! Kompleksasima je lahko manipulirati!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 26 mar 2014, 13:17

slika
DRUG NEBI TI PUNCA

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 26 mar 2014, 13:19

Tankovic, elegant, tankovic yebo mu ti mater, nije tanakovic..barem jednom napisi kako treba..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 26 mar 2014, 13:23

Kad nestanu argumenti onda se ide na pravopis!!!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Fudbalbr1 i 21 gost.