mislim da će domaćin lagano do pobjede, dominacija od početka i sigurna pobjeda, no samo moje mišljenje a vidjet ćemo kako će biti
jedan gospodin s ovih prostora je riješio utakmicu prije nego je i počela
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

ma nece igrat;Titova-Juga je napisao/la:MaxBet kladionica:
Orlando - Portland +201,5
Mathews +16,5 (ako ne igra L.A).
Dallas - Oklahoma +208,5
Westbrook +21,5
Hardaway +12,5

Druze ne mozes kombinirati utakmicu i igraca sa te utakmice u MaxBetu, ako nisu nesto promijenili. Pa eto da imas u vidu.Titova-Juga je napisao/la:MaxBet kladionica:
Dallas - Oklahoma +208,5
Westbrook +21,5
Hardaway +12,5
dr.van nostrand je napisao/la:ma nece igrat;Titova-Juga je napisao/la:MaxBet kladionica:
Dallas - Oklahoma +208,5
Westbrook +21,5
Hardaway +12,5
zgmiky je napisao/la:danas napadam s ovim na jači ulog, jučer je bilo odlično vidjet ćemo ima li danas sreće, kaj bu bu![]()
1. 20.45h Preston-Peterborough 3+ 1.75
2. 20.45h Manchester Utd.-Manchester City 3+ 1.55
@ 2.71 Hrvatska Lutrija
14amarosim je napisao/la:Dubljevic 11,5 više maxbet
u wwinu je granica 14,5.......Dubljevic igra u prosjeku 27 minuta,vcrs Valencija brani 33 razlike u Berlinu i vjerovatno cu proci na FF,ali mislim da opustanja nece biti jer Perasovic je takav trener.........
Tim Hardaway jr. 12,5 više maxbet
Vcrs Knicksi idu Lakersima koji znamo kakvu obranu igraju,Hardaway igra vrlo dobro u zadnje vrijeme i otkako je Smith poceo igrati u prvoj petorci,ima vise prostora kad udje druga petorka,vcrs najverovatnije nece biti Gasola pa ni blowout nije iskljucen ali sve u svemu u utak koja bi trebala obilovati kosevima,ocekujem Tim na visokoj razini.....
Imas li za danas sta ?amarosim je napisao/la:14amarosim je napisao/la:Dubljevic 11,5 više maxbet
u wwinu je granica 14,5.......Dubljevic igra u prosjeku 27 minuta,vcrs Valencija brani 33 razlike u Berlinu i vjerovatno cu proci na FF,ali mislim da opustanja nece biti jer Perasovic je takav trener.........
Tim Hardaway jr. 12,5 više maxbet
Vcrs Knicksi idu Lakersima koji znamo kakvu obranu igraju,Hardaway igra vrlo dobro u zadnje vrijeme i otkako je Smith poceo igrati u prvoj petorci,ima vise prostora kad udje druga petorka,vcrs najverovatnije nece biti Gasola pa ni blowout nije iskljucen ali sve u svemu u utak koja bi trebala obilovati kosevima,ocekujem Tim na visokoj razini.....
17

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.