Hvala puno care, slika je odlicna sad dok prikazuje ovaj Bejzbol il sta je vecrob do bagro je napisao/la:Bice ovdje http://livesport4u.com/stream5.html" onclick="window.open(this.href);return false;GTI je napisao/la:Ima li ko kvalitetan link, da ne stopa, i da se vidi normalno. Ima mi moja web tv i satelitska al tu nigdje Bayerna. Eurosport 2-nema signala.
Ako ne bude valjao, dacu ti drugi.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
- rob do bagro
- Kontakt:
Taman da se nauci sta o bejzbolu.
Bice to sve udure.
Bice to sve udure.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Nevjerovatna atmosfera u Berlin-u. Kakve navijače ima samo Bundesliga
Sretno nam bilo, ako Bog da poslije utakmice titula ide u Minhen.
Sretno nam bilo, ako Bog da poslije utakmice titula ide u Minhen.
- anelbavarac
- Kontakt:
Kroooooooooooooooooooooooos
0:1
0:1
Uh, kako su dobro krenuli(bez obzira na postignut gol). Cini mi se da se zeli titula ovjeriti na jedan elegantan nacin, tj. sa punjenjem mreze do vrha
- anelbavarac
- Kontakt:
Gotze glavom
Kakva akcija!
Kakva akcija!
@rob do bagro Bgm dobar link, ne stopa
Drago mi zbog Gece-a, falilo mu je ovo. Inace igramo dobro, sigurno, nekako rahat.
- rob do bagro
- Kontakt:
Ovaj jos bolji.GTI je napisao/la:@rob do bagro Bgm dobar link, ne stopaDrago mi zbog Gece-a, falilo mu je ovo. Inace igramo dobro, sigurno, nekako rahat.
http://premierspor.com/ch2.html" onclick="window.open(this.href);return false;
TRPAJ !!!
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Puniiiiiiiiiii 
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
- farinelli123
- Kontakt:
Onaj upravo stade, kao da si znaorob do bagro je napisao/la:Ovaj jos bolji.GTI je napisao/la:@rob do bagro Bgm dobar link, ne stopaDrago mi zbog Gece-a, falilo mu je ovo. Inace igramo dobro, sigurno, nekako rahat.
![]()
TRPAJ !!!
Jesi iz TK? Zivinice, Lk, okolina?
- rob do bagro
- Kontakt:
Zenica brate.GTI je napisao/la:Onaj upravo stade, kao da si znaorob do bagro je napisao/la:Ovaj jos bolji.GTI je napisao/la:@rob do bagro Bgm dobar link, ne stopaDrago mi zbog Gece-a, falilo mu je ovo. Inace igramo dobro, sigurno, nekako rahat.
![]()
TRPAJ !!!![]()
Jesi iz TK? Zivinice, Lk, okolina?
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Ovakvih akcija nema ni na PES-u.
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
- anelbavarac
- Kontakt:
Dzekson zabi Jedinstvu u 1 minuti

igra bayo, igra.
mislim da je mojes trenutno najtuzniji cova na svijetu.
ako je vjerovati proracunima njihovih navijaca, manco je i dalje u utrci za titulu (ili bi za jedno od mjesta koje vodi u lp). 

mislim da je mojes trenutno najtuzniji cova na svijetu.
Kuju oni neku načertaniju tamo sigurno
ma ko je spao na niske graneNe zelim da pravim neke psolize sad (sto si secko rek'o),ali mislim da je tesko odjednom tako uspjesan klub gledati kako je spao na niske grane,ako si njegov navijac.
anelbavarac je napisao/la:Dzekson zabi Jedinstvu u 1 minuti![]()
![]()
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Strašno prvo poluvrijeme, Džeko trpa United.
Odavno nisam gledao bolju utakmicu i zalaganje naših igrača nego večeras. Postao sam jako optimističan što se tiče United-a, jedino će nam faliti sigurnost Dante-a.
Odavno nisam gledao bolju utakmicu i zalaganje naših igrača nego večeras. Postao sam jako optimističan što se tiče United-a, jedino će nam faliti sigurnost Dante-a.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jao koji ulazak u utakmicu.
Udavis protivnika odmah na pocetku i kasnije se samo zayebavas.
Strah me reci ali Lahm vise nije najbolji desni bek, sad je to Rafinha, no Lahm je najbolji box to box veznjak.
Inace, Robben veceras salvi jubilej, igra 100-tu utakmicu u dresu Bayerna, stoga bi bilo lijepo da ga ekipa pocasti jednom asistencijom.
Steta sto Mulac nije iskoristio barem jednu od one dvije prilike, vrlo elegantno je oba puta pokusao.
Udavis protivnika odmah na pocetku i kasnije se samo zayebavas.
Strah me reci ali Lahm vise nije najbolji desni bek, sad je to Rafinha, no Lahm je najbolji box to box veznjak.
Inace, Robben veceras salvi jubilej, igra 100-tu utakmicu u dresu Bayerna, stoga bi bilo lijepo da ga ekipa pocasti jednom asistencijom.
Steta sto Mulac nije iskoristio barem jednu od one dvije prilike, vrlo elegantno je oba puta pokusao.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Baš je Mulac ... Stvarno obje prilike su bile samo da gurne loptu u gol, naročito prvaOmerbavarac je napisao/la:
- BavaracZenica
- Kontakt:
Nama samo malo treba motivacije, kad covjek osvoji toliko toga i vec je u mislima na drugim utakmicama, tesko se motivisati ali sigurno da je Pepun jedan od jacih ljudi za taj zadatak
I blago nama blago nama
a sto kaze Farinelli, Lahm na sredini, i lopta hem ide brze hem ide gladje.. hoblanje burgijanje u toku
Gotze evo vec zadnje 2 utakmice dize formu, postepeno, taman do tekme sa Manchesterom bice jos jaci
Sta reci, vec da otpratimo i drugo poluvrijeme i da vidimo moze li Pepun pobjec od pive
I blago nama blago nama
a sto kaze Farinelli, Lahm na sredini, i lopta hem ide brze hem ide gladje.. hoblanje burgijanje u toku
Gotze evo vec zadnje 2 utakmice dize formu, postepeno, taman do tekme sa Manchesterom bice jos jaci
Sta reci, vec da otpratimo i drugo poluvrijeme i da vidimo moze li Pepun pobjec od pive
FC Bayern !!!!!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Evo golova
I zamolio bih da ako može bez tog provociranja i pominjanja Uniteda (ili odlaska na temu Uniteda) u noći kad slavite titulu, niko nije rekao da imamo šanse za titulu, ili za top 4 (to je obična glupost), a davno sam napisao da United nema šanse u duelu sa Bayernom i da je tu jasno da Bayern ako ne odluči sačuvati neke igrače za 1/2 finale može natrpati United sa petardom, isto kao i što sam napisao da je Bayern apsolutni favorit za titulu u LP, davno još, @effe to zna 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.