Ocito je da ovako ne stima ali lik nista nije promijenio i sta onda ocekivat
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- Ozymandias
- Kontakt:
Re: Arsenal
Koliko frajer mora biti tvrdoglav da izvede istu ekipu koja je od Chelseaja popila 6 komada
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Najgore ima Gnabrya na klupi, pa ubaci ga umjesto Cazorle vidis da ne moze on ni protiv Swansea igrat.
Celik!3,2,2.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Pošto je derbi malo je reći nezanimljiv, prebacih kod nas i vidim samo Ox pokušava nešto, i lik ništa ne čeka i tako i treba, onog drkanja lopte mi je više pun qrc.
Mogao bi Arsenal hladno ostati bez Lige prvaka sledece sezone, ako ostane ovako i Everton pobijedi crno vam se pise 
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- QUARTERBACK
- Kontakt:
one touch kiiiing, heee is one touch kiiiing, oooh heee is olivieeeeer girouuuuud

one touch dick je onQUARTERBACK je napisao/la:one touch kiiiing, heee is one touch kiiiing, oooh heee is olivieeeeer girouuuuud![]()
1946
- QUARTERBACK
- Kontakt:
gledaj centaršutevaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ahahhaahhahahahahahaa pa mene bi trener poslije ovakva 3 centaršuta izveo iz igre mame miiiiiii
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Nista, valja ovo gledati i drugo poluvrijeme. Sagna sazrio da leti iz kluba zajedno sa Cazorlom, Artetom, Giroudom i Vermaelenom.
Celik!3,2,2.
wenger odlazi,wenger odlazi
ova tekma je najbolji dokaz kolko ga igraču cijene
**** se njima,a i ovaj je letva počne skoro s istom ekipom s kojom je spuho 6-0
ova tekma je najbolji dokaz kolko ga igraču cijene
Pa ajde ti zamisli da ta ista ekipa koja je doživjela takvu blamažu ima muda to ponovit u razmaku od 4,5 dana ?Ozymandias je napisao/la:Koliko frajer mora biti tvrdoglav da izvede istu ekipu koja je od Chelseaja popila 6 komada![]()
-
BigBigBang
- Kontakt:
Sagna precijenjeni retard i balvan koji ne zna centrirati vec 3 sezone je krampa i treba da leti mada kakav smo cirkus ne bi me cudilo da kloc dobije novi ugovor. Vermalen je los ali bar za njega znam zasto je los, pa lik je klupa cijelu sezonu nema on utakmica i rutine ali Arteta hadalj najstandardniji cijelu sezonu ali mora se priznati uvijek drzi konstantu da je najveci panj i najlosiji igrac na terenu, samo zato sto Flamini igra mi nismo primili vise golova iz kontri, kad vidim da spanski traktor kreira igru i pocinje napade place mi se. Giroud ko nesto pokusava ali djaba kad ne zna, moze se na glavu nasaditi samo, Cazorla peglator nastavlja da gusi nasu igru. Nemojte se iznenaditi ako Wenger kao rijesenje i spas utakmice vidi u krilu Podolskom
Ovo je ocaj i niko nije ocekivao da ce lik izvesti isti sastav koji je prije 2-3 dana popusio 6 komada
Ovo je ocaj i niko nije ocekivao da ce lik izvesti isti sastav koji je prije 2-3 dana popusio 6 komada
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Kakav mrtvi Bony. Kraj naseg kapitena je i Park Henry!!!
Koje mrtvilo od ekipe...

Koje mrtvilo od ekipe...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
BigBigBang je napisao/la:Sagna precijenjeni retard i balvan koji ne zna centrirati vec 3 sezone je krampa i treba da leti mada kakav smo cirkus ne bi me cudilo da kloc dobije novi ugovor. Vermalen je los ali bar za njega znam zasto je los, pa lik je klupa cijelu sezonu nema on utakmica i rutine ali Arteta hadalj najstandardniji cijelu sezonu ali mora se priznati uvijek drzi konstantu da je najveci panj i najlosiji igrac na terenu, samo zato sto Flamini igra mi nismo primili vise golova iz kontri, kad vidim da spanski traktor kreira igru i pocinje napade place mi se. Giroud ko nesto pokusava ali djaba kad ne zna, moze se na glavu nasaditi samo, Cazorla peglator nastavlja da gusi nasu igru. Nemojte se iznenaditi ako Wenger kao rijesenje i spas utakmice vidi u krilu Podolskom![]()
![]()
hrpa panjeva,majku im ****

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Onaj njihov iz jednog pokusaja napravi bar solidan centarsut, ovi nasi su dosad zajedno imali 6 pokusaja plus oni svi silni korneri i ni jedan kvalitetan.
Celik!3,2,2.
Ok,Sagna je los,to stoji ali ne moze nikako biti losiji od Gibsa veceras
Ovog drugog niko ni da spomene a ovom prvom se sipa sve redom,.
Gibs je jos jedan u nizu precjenjeni Engleza,.U sustini za njega se objetkivno receno i moglo reci da je prosjecan bek ali ovo sto on pokazuje tokom veceg djela sezone je ispod prosjeka,.
Gibs je jos jedan u nizu precjenjeni Engleza,.U sustini za njega se objetkivno receno i moglo reci da je prosjecan bek ali ovo sto on pokazuje tokom veceg djela sezone je ispod prosjeka,.
Pa jedva skockam 1.45 KM da uplatim tiketić i ja stavim na Arsenal KEČINU ! Ništa od moje 61 KM

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Za Vermaelena sam rekao da nije u formi ali da se moze vratiti ako bude igrao.AllGunsBlazing je napisao/la:Prizvao je i Vermaelena. Naravno ni to nije fulao.
Sjedi na klupi i sta si ocekivao? Da uleti kao da igra svaku?
Jos uvijek mislim da nije igrac za baciti ali dugo ne igra. Logicno da se neigranjem ne moze vratiti u formu koju je nekad imao i bio medju najboljim igracima lige ( na svojoj poziciji ).
-
BigBigBang
- Kontakt:
Da se Vermalen iskoristio kao destruktivac i defanzivni vezni imao bi utakmica u nogama i bio bi puno korisniji kad se neki stoper ozlijedi a da ne pricam koliko bi veci ucinak imali sa destruktivcem umjesto Artete ali za Wengera je spanski traktor nezamjenjiv.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Dok kikser dobije utakmica Arsenal ce njegovim greskama primiti 5 golova. I covjek nije defanzivni vezni pa spor je ko i Arteta. I ako je toliko dobar ne smije svaku utakmicu kiksati, a vecinu kiksa, i ne igra zato sto je toliko los.
Celik!3,2,2.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.