FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Mirza_Hordas
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Mirza_Hordas » 03 feb 2010, 22:16

rob do bagro je napisao/la:DFL ima primjedbi na Robbenove duge gace, po clanu zakonu 4 statuta DFB-a boje gaca moraju biti u skladu sa bojom sorca koji nosi neki igrac, sto znaci da bi gace morale biti crvene.I radi toga sad DFL zeli da zabrani ROB-u da nosi duge gace.Situacija se vec zakuhtala a Nerlinger je vec reagirao na ovu odluku DFL-a. Da li ce Robben nositi duge gace i u narednim utakmicama ostaje da se vidi.
Po meni je ovo smijesno, ali eto zakon je zakon kako kazu.
hehe primjedbe na boju gaća :mrgreen: jao gluposti majko moja
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 03 feb 2010, 22:46

Kod DFL-a nema vrdanja. Sve pod lege artis :D :D :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 04 feb 2010, 01:28

Pa hebo gace ili helanke (jel se tako kaze :D ), ako je problem boja tih gaca, prilagodicemo mi njima to. :mrgreen:
Dosli smo do toga da se o ovakvim stvarima prica, nema dalje! :D
Bitno je da Robben vec tri kola briljira, po njemackim portalima i sportskim casopisima dobija samo "jedinice".
Samo da ga povrede postede, bit`cemo svjedoci nastanka jednog novog Bayerna, super-jakog, koji u dogledno vrijeme moze nesto uraditi i u LP-a.
Vom Jäger zum Gejagten

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 04 feb 2010, 11:14

Produžen ugovor sa Mullerom i Budstuberom do 2014 godine.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 04 feb 2010, 11:25

FRANK RIBERY je napisao/la:Produžen ugovor sa Mullerom i Budstuberom do 2014 godine.
Super vijet, jos kad nam Toni Kroos dodje, imacemo tri vrhunska mlada igraca za 2010/2011. Koje sve pozicije u veznom redu kroos moze igrati, bi li on mogao igrati na Ribery-jevoj poziciji?
Volim te Zeljo!!!

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 04 feb 2010, 11:27

zlatandr je napisao/la:
FRANK RIBERY je napisao/la:Produžen ugovor sa Mullerom i Budstuberom do 2014 godine.
Super vijet, jos kad nam Toni Kroos dodje, imacemo tri vrhunska mlada igraca za 2010/2011. Koje sve pozicije u veznom redu kroos moze igrati, bi li on mogao igrati na Ribery-jevoj poziciji?
Može igrati sve osim zadnjeg veznog.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 04 feb 2010, 11:29

FRANK RIBERY je napisao/la:
zlatandr je napisao/la:
Eto u slucaju da nam Ribi ode, mogu ga zamjeniti Muller i Kroos. Jos samo nam jedan dobar golman fali i kompletni smo!
Volim te Zeljo!!!

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 04 feb 2010, 11:37

zlatandr je napisao/la:
FRANK RIBERY je napisao/la:
zlatandr je napisao/la: Super vijet, jos kad nam Toni Kroos dodje, imacemo tri vrhunska mlada igraca za 2010/2011. Koje sve pozicije u veznom redu kroos moze igrati, bi li on mogao igrati na Ribery-jevoj poziciji?
Eto u slucaju da nam Ribi ode, mogu ga zamjeniti Muller i Kroos. Jos samo nam jedan dobar golman fali i kompletni smo!

Mislim ipak da bi doveli zamjenu za Riberya,a Kroos bi na poziciju playmakera.Umjesto Riberya vjerovatno bi došao igrač tipa: Mata,Gourcuff,Hamsik,Silva,Lavezzi,Ozil.....

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 04 feb 2010, 13:24

izvinjavam se na off topic..al posto ste vi naravno najaktivnija tema od svih bundesligasa,ovdje mi je najsigurnije :D ...ako neko mozda zna....ona bodovna razlika izmedju talijanske i njemacke lige....jel talijani gube predtavnika u lp,tj. njemacka im uzima od ove sezone...cini mi se da bi nijemci mogli dobit to jedno mjesto a talijani izgubit...i ako neko ima da prikaze tu tabelu tj. da vidim tu bodovnu razliku izmedju talijanske i njemacke lige.... ;)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 04 feb 2010, 13:28

Ohooo, fenomenalan potez. Talenti su dobili nove ugovore, veca primanja, sta im treba vise. Sad ce jos bolje da igraju.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 04 feb 2010, 13:36

1860 München priprema milijunsku tužbu za Bayern

Višemilijunsku odštetu sudski će od gradskog rivala Bayerna tražiti bavarski drugoligaški nogometni klub 1860 München. U klubu sumnjaju da su ih iz Bayerna prevarili...

Vijest donosi "Münchner Merkur", list kojemu su vodeći ljudi 1860 Münchena priznali da preispituju način na koji su iz Bayerna otkupili njihov udio u vlasništvu Allianz Arene.

Godine 2006., dok su u 1860 Münchenu bili u najtežim financijskim problemima, iz Bayerna su otkupili njihov vlasnički udio za 11 milijuna eura, čime su, iako su gradske rivale spasili propasti, postali potpuni vlasnici stadiona, kojeg danas drugoligaš koristi kao gost.

- Imamo razloga sumnjati da je procjena vrijednosti dionica stadiona bila neopravdano niska - izjavio je izvršni direktor 1860 Münchena Manfred Stoffers.

Ko vam je kriv sto se niste znali snaci, uostalom vama je bilo gusto... Trebate se zahvaliti na tome, jer da Bayerna nije bilo bankrotirali bi.

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 04 feb 2010, 13:38

sarajlija89 je napisao/la:izvinjavam se na off topic..al posto ste vi naravno najaktivnija tema od svih bundesligasa,ovdje mi je najsigurnije :D ...ako neko mozda zna....ona bodovna razlika izmedju talijanske i njemacke lige....jel talijani gube predtavnika u lp,tj. njemacka im uzima od ove sezone...cini mi se da bi nijemci mogli dobit to jedno mjesto a talijani izgubit...i ako neko ima da prikaze tu tabelu tj. da vidim tu bodovnu razliku izmedju talijanske i njemacke lige.... ;)
Koeficijent Italije je 62.910,a Njemacke lige 56.695
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 04 feb 2010, 14:09

sarajlija89 je napisao/la:izvinjavam se na off topic..al posto ste vi naravno najaktivnija tema od svih bundesligasa,ovdje mi je najsigurnije :D ...ako neko mozda zna....ona bodovna razlika izmedju talijanske i njemacke lige....jel talijani gube predtavnika u lp,tj. njemacka im uzima od ove sezone...cini mi se da bi nijemci mogli dobit to jedno mjesto a talijani izgubit...i ako neko ima da prikaze tu tabelu tj. da vidim tu bodovnu razliku izmedju talijanske i njemacke lige.... ;)
slika
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 04 feb 2010, 14:15

bistrikboy je napisao/la:
slika
hvala ;) ...bgm ce se voditi velika borba izmedju nijemaca i talijana ali i engleza i spanaca za prvo mjesto....mec koji bi mogao odluciti mozda je bayern-fiorentina....sttutgart ce ispasti vjerovatno...a i milan i inter bi trebali ispast iz lp.....znaci bayern-fiorentina bi trebalo dosta toga da odluci....a u kupu uefa talijani imaju juventus samo cini mi se...a nijemci werder,hsv i jel hertha prosla.....tu su u prednosti....realno vece sanse nijemci imaju
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 04 feb 2010, 14:22

Ma to je ta neka tendencija zadnjih godina,Bundesliga je sve bolja u kupu UEFA (zadnje tri godine barem 1 polufinalista),dok Seria A vise nije tako likvidna i igraci imaju manja primanja,klubovi manje budzete,uz to dolaze i dugovi prema drzavi Italiji (porezi) itd.Jednostavno dogorocno Bundesliga ce uzeti ovo 3.mjesto jer ima stabilniju situaciju i mnogo jasnije su podjejenje obaveze na relaciji liga - savez.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 04 feb 2010, 15:04

sarajlija89 je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:
slika
hvala ;) ...bgm ce se voditi velika borba izmedju nijemaca i talijana ali i engleza i spanaca za prvo mjesto....mec koji bi mogao odluciti mozda je bayern-fiorentina....sttutgart ce ispasti vjerovatno...a i milan i inter bi trebali ispast iz lp.....znaci bayern-fiorentina bi trebalo dosta toga da odluci....a u kupu uefa talijani imaju juventus samo cini mi se...a nijemci werder,hsv i jel hertha prosla.....tu su u prednosti....realno vece sanse nijemci imaju
Treba spomenuti da se ovdje racunaju bodovi iz zadnjih 5 godina. Tako da ce se u slijedecoj godini izbrisati bodovi iz sezone 2005/06, a zamjenit ce ih iz ove. U ovoj 2005/06 sezoni Italija ima prednost oko 5.000 bodova, sto ce reci, ko bude bolji ove sezone slijedece je car. :mrgreen:
Ovi bodovi su posebno interesantni za timove poput Dortmunda i HSV-a, jer ce im otvoriti dodatno mjesto u LP,
#divovi

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 04 feb 2010, 15:13

Takodjer je i Van Buyten produzio ugovor do 2012 godine. :roll: :roll:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 04 feb 2010, 19:30

Toni Kroos dva puta za redom igrac mjeseca. 8-) 8-)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 04 feb 2010, 20:01

Šta ima braćo draga. Ubijamo sve redom, Robben u vrhunskoj formi, napokon Patriota posložio redove i čini se da smo postali pravi stroj za davanje golova. Gomez, pa koliko puta samo od moje strane omaložavan, ipak čovjek ne može da izgubi duel. Van Buyten isti u vrijeme dok je igrao za HSV, ZID i to čvršći nego što je onaj berlinski bio. Malo je onaj Martin rupa. Čovjek se zeza, dosadilo mu da Bayern ne prima golove, pa nekad radi kladionice pusti koju ili pogriješi.

Ribery aka Bilal. E moj brate lijepi, ako ti se ide, idi, ne trebaju nama igrači koji nisu lojalni, iako ne vjerujem ovim medijima ni sekunde. Siguran sam da će ostati.

Butt, odličan, hvala mu za Juventus. I dalje pamtim to. Lahm opet svjetska klasa, napokon je navikao na tu desnu stranu. Van Bommel, pa ljudi moji, je li ono Van Bommel ili je neko drugi , igra preporođeno, pravi vođa, energičan, trči, tu je svim srcem. Ivica, Ivica, bravo majstore, momak koji se trudi do bola. Schweini, pa ljudi moji, nakon toliko godina našli smo napokon poziciju koja mu odgovara.

Očigledno je da su se sve kockice složile i da je Bayern opet u top formi. Fiorentina nas je zapala, i mislim da ćemo ih ako Bog da oderati. Nemaju šanse protiv nas, nedaj Bože ozljeda.

E tako braća, šta se još radi. :mrgreen:

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 04 feb 2010, 20:12

Neutral je napisao/la:Šta ima braćo draga. Ubijamo sve redom, Robben u vrhunskoj formi, napokon Patriota posložio redove i čini se da smo postali pravi stroj za davanje golova. Gomez, pa koliko puta samo od moje strane omaložavan, ipak čovjek ne može da izgubi duel. Van Buyten isti u vrijeme dok je igrao za HSV, ZID i to čvršći nego što je onaj berlinski bio. Malo je onaj Martin rupa. Čovjek se zeza, dosadilo mu da Bayern ne prima golove, pa nekad radi kladionice pusti koju ili pogriješi.

Ribery aka Bilal. E moj brate lijepi, ako ti se ide, idi, ne trebaju nama igrači koji nisu lojalni, iako ne vjerujem ovim medijima ni sekunde. Siguran sam da će ostati.

Butt, odličan, hvala mu za Juventus. I dalje pamtim to. Lahm opet svjetska klasa, napokon je navikao na tu desnu stranu. Van Bommel, pa ljudi moji, je li ono Van Bommel ili je neko drugi , igra preporođeno, pravi vođa, energičan, trči, tu je svim srcem. Ivica, Ivica, bravo majstore, momak koji se trudi do bola. Schweini, pa ljudi moji, nakon toliko godina našli smo napokon poziciju koja mu odgovara.

Očigledno je da su se sve kockice složile i da je Bayern opet u top formi. Fiorentina nas je zapala, i mislim da ćemo ih ako Bog da oderati. Nemaju šanse protiv nas, nedaj Bože ozljeda.

E tako braća, šta se još radi. :mrgreen:
A lijepo si to srocio :lol: :lol: ma evo uzivamo u bayernovim igrama nadamo se da tako i nastave .. Viva Viva Fc Bayern.
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.