voltron30 je napisao/la:Šta će mu tek Midhat 'ebavat!Mozambik je napisao/la:Mamicu mu yebem onu grdnu. Evo i Dzeko mu yebe majku
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Bolje da neznamovoltron30 je napisao/la:Šta će mu tek Midhat 'ebavat!Mozambik je napisao/la:Mamicu mu yebem onu grdnu. Evo i Dzeko mu yebe majku
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
e tacno njima trojici se zao rastat s loptomNoName je napisao/la:Joj sto Silva, Nasri i Toure carine loptu, bili bi kudikamo opasniji da pokusaju malo brze i direktnije igraju prema golu. Trebao bi Pele ubaciti Negreda umjesto Nasrija
Sent from my GT-P5100 using Tapatalk
Što ovaj momak voli silovat ove jadnike iz drugog dijela grada 
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Nemojte ba tako mozda momci nisu imali "lopte" kad su djeca bili pa sad nadoknadujuhrustoni je napisao/la:e tacno njima trojici se zao rastat s loptomNoName je napisao/la:Joj sto Silva, Nasri i Toure carine loptu, bili bi kudikamo opasniji da pokusaju malo brze i direktnije igraju prema golu. Trebao bi Pele ubaciti Negreda umjesto Nasrija
Sent from my GT-P5100 using Tapatalk![]()
Sta je tebi?rio_Ferdy88 je napisao/la:![]()
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Goalgetter
- Kontakt:
Jel ono Dzeko j... Runiju mater u p.... ? Tako mi se cini da sam procitao sa usana. 
- DonCorleone
- Kontakt:
Sada ce mu Amra odgovoriti preko twitteraGoalgetter je napisao/la:Jel ono Dzeko j... Runiju mater u p.... ? Tako mi se cini da sam procitao sa usana.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Nije meni sigurnoGoalgetter je napisao/la:Jel ono Dzeko j... Runiju mater u p.... ? Tako mi se cini da sam procitao sa usana.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Dobar Dzeko. Znaci kad bude SP malo ga prehladit i on ce igrat ovako 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Vidi golmana, op op op...Cartman je napisao/la:Sta je tebi?rio_Ferdy88 je napisao/la:![]()
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.
- legenda reala
- Kontakt:
Drago momku što je njegov zemljak dao gol, šta je čudno pa i ti si se isto ovako radovao kad Solskjer zabij

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- DonCorleone
- Kontakt:
De Gea
.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
legenda reala je napisao/la:Drago momku što je njegov zemljak dao gol, šta je čudno pa i ti si se isto ovako radovao kad Solskjer zabij![]()
1946
STAAAAAAA JE OVOOOOO
to sunce ti yebem
Pa šta radi Edin Džeko, to je taj Džeko koji je toliko željan trpanja protivničkog gola.
Bravo!
Bravo!