zar je zaista potrebno pisati o uspjesima Ćire Blaževića ?Tkanton je napisao/la:Hajd navedi jednu utakmicu gdje je Ciro u tim bitnim utakmicama pobijedio, ja ti mogu nabrojat 10 gdje je bio nabijen u takvim tekmama
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Nagradno pitanje za @Tkanton:
1. Koliko bitnih utakmica moras dobiti da bi bio prvak u ex YU?
2. Koliko bitnih utakmica moras dobiti da bi igrao polufinale svjetskog prvenstva i dobiti utakmicu za trece mjesto tog istog prvenstva?
P.S. Smijesan si
1. Koliko bitnih utakmica moras dobiti da bi bio prvak u ex YU?
2. Koliko bitnih utakmica moras dobiti da bi igrao polufinale svjetskog prvenstva i dobiti utakmicu za trece mjesto tog istog prvenstva?
P.S. Smijesan si
- Probisvjet
- Kontakt:
Idemo svi nazdraviti za stolice na sjeveru.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Znači,crvene i crne...sa naslonjacima,u paketu po 20 komada mislim....sa sve celofanima

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Sta bolan ti pricas ? Pa jesil ti svjestan koje gluposti pises, cuj gdje je Ciro u tim bitnim utakmicama pobijedio, nisi gledo kvalifikacije reprezentacije i kad je osvojio 3 mjesto sa Hrvatskom a da ne govorim kakve je uspjehe imao sa Dinamom, daj ba dijete ne pisi bezveze.Tkanton je napisao/la: Hajd navedi jednu utakmicu gdje je Ciro u tim bitnim utakmicama pobijedio, ja ti mogu nabrojat 10 gdje je bio nabijen u takvim tekmama
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Stolice na "Sjeveru"
Mora se nazdravit . A poslije i nakon pobjede u Subotu i naravno Tuzanski Pilsner

Zadnja izmjena: fukara87, dana/u 25 mar 2014, 22:29, ukupno mijenjano 1 put.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
a bgm i prije tekme ako nam bude fino mjesto okupljanja 
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
InatSilanBosanski
- Kontakt:
Dobro, to vam nije bas neki opravdan argument.I ciro je morao negdje probit led, tako bi mogao i ovaj trener iz Bihaca probit led na Tusnju.Ne pricamo o nekim desetinama hiljada navijaca, nego 3ooo na sjeveru koji ce orit, ali nije neka brojka da se trese zemlja od njih.
Nemam neke simpatije prema vama, ali imate lijepu sjevernu tribinu.Nadam se da ce Tusanj bit pun, kao u stara dobra Slobodina vremena.
Nemam neke simpatije prema vama, ali imate lijepu sjevernu tribinu.Nadam se da ce Tusanj bit pun, kao u stara dobra Slobodina vremena.
Na sjeveru na sjeveru sa one strane Slatinee, navijaju navijaju, navijaju Fukareee 
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
druze ako na sjeveru bude 3000 ljudi i to ako zagrmi to ce da se cuje do Lukavca je.o majku
...sjever je NATKRIVENA tribina jos plus jako akusticna... i ako si nekad navijao sa natkrivene tribine znas da u toj situaciji 3000 zvuci ko 5000
a gdje je zapad, nece ni oni sutit heheeh..mi pricamo o 2000+ NAVIJACA + simpatizeri ( njih sigurno 4000+)
edit: uh kako bi to zagrmilo strasno haha "Na Poljudu, na Poljudu sa one strane Marjana...."
meni ekstra nek je ritam Hajduka 
a gdje je zapad, nece ni oni sutit heheeh..mi pricamo o 2000+ NAVIJACA + simpatizeri ( njih sigurno 4000+)
edit: uh kako bi to zagrmilo strasno haha "Na Poljudu, na Poljudu sa one strane Marjana...."
Zadnja izmjena: ultrasstyle_tz, dana/u 25 mar 2014, 22:33, ukupno mijenjano 1 put.
-
wienultras
- Kontakt:
pobjedjujemo,imamo najboljeg trenera na balkanu trenutno,najjacu ekipu u ovoj sabaniji,pobjedom bi mogli na prvo mjesto, TUSANJ IMA DA GORIIII 
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
nemaš predstavu koliko je akustična tribinaInatSilanBosanski je napisao/la:Ne pricamo o nekim desetinama hiljada navijaca, nego 3ooo na sjeveru koji ce orit, ali nije neka brojka da se trese zemlja od njih.
-
InatSilanBosanski
- Kontakt:
Vjerujem ja druze, ali onako za argumente sam se javio.Lijepo bi bilo da napunite citav stadion.I imate trenera kao odlicnog motivatora sto je najvaznijeChinaglia je napisao/la:nemaš predstavu koliko je akustična tribinaInatSilanBosanski je napisao/la:Ne pricamo o nekim desetinama hiljada navijaca, nego 3ooo na sjeveru koji ce orit, ali nije neka brojka da se trese zemlja od njih.
Kad na Sjeveru zagrmi cuje se do Solane i Miladija, a zaboravljate onu novu zgradu kod Tusnja koja je se uklopila u taj ambijent jer odbija zvuk sa Sjevera i Zapada pa to zvuci puno bolje a sad zamislite kad se uradi Istocna tribina kako ce to da bude prava perverzija.
Da objasnim o cemu se radi ovde, uskoro spot i kratkometrazni film, tema je Sloboda.SaltCityAttack je napisao/la:nego ovako se nase FUkare spremaju za ulazak u PL , jer ipak kako na terenu tako i na tribinama jedino tamo imamo konkurenciju
[youtube][/youtube]
Pjesma je vec snimljena cuo sam je, iznenadit ce te se ako sve ispadne kako treba.
Kad je protiv Mladosti DK bilo oko 3500 ljudi, onda poslije ovih pobjeda u Čapljini i Lukavcu očekujem duplo, realno, pogotovo što je ovako bitna utakmica.
Nema se sta ocekivati stadion ce biti pun ... meni samo nije jasno kad ce se postavljati ove stolice jer ne ide to tako brzo kako se misli nema sanse da se do utakmice postavi 1k stolica

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
..
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 27 mar 2014, 16:47, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
ide to brzo...stolice su istovarene ispred TEHNOGRADA.....postavljanje krece trasu,aBdSlobodas je napisao/la:Nema se sta ocekivati stadion ce biti pun ... meni samo nije jasno kad ce se postavljati ove stolice jer ne ide to tako brzo kako se misli nema sanse da se do utakmice postavi 1k stolica![]()
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
opet oni u Kavezu okupljanje, vec mi sjebase jednu furku 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.