SP2014 Brazil: Sličice
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,doci
- TMmanija2012
- Kontakt:
Re: SP2014 Brazil: Sličice
Beze je virtualno sakupljanje..danas niko od nasih..al 7 duplih..ovog Mitroglua i golmana Argentine Romera pocecu sanjati
Najmanje imam Rusa i Belgijanaca.

Našao sam na piku lika koji traži sličice sa Eura 2004. Imam 23 slicice koje njemu trebaju. Jel neko od vas ovako kupovao ili prodavao? Koliko para bih mu trebao tražiti
?

Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.
hahahhaha sad na piku ima zamjena slicica lol http://www.****/slicice
- pintol_TM87
- Kontakt:
kakva promocijaZekoo je napisao/la:hahahhaha sad na piku ima zamjena slicica lol http://www.****/slicice

Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
PIK je svakako precjenjen, lupaju cijene pogotovo onaj "legionar72". Kad smo kod 2004 i meni fale neke slibe. Da ti u inbox pošaljem ?Desmond je napisao/la:Našao sam na piku lika koji traži sličice sa Eura 2004. Imam 23 slicice koje njemu trebaju. Jel neko od vas ovako kupovao ili prodavao? Koliko para bih mu trebao tražiti?
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Jel' mi neko moze reci zasto se koristi naziv sliBe?
- katalinski
- Kontakt:
Ma mi sve rijeci skratimo..svemu dajemo nadimak.sad je i kladionica kladza,a slicice uvijek bile slibe .
Ajvatar
Dolazi od staroegipatske riječi "slibadon" koja označava komade kamena na kojima su bili uklesani portreti egipatskih faraona. Slibadone su, u vrijeme Drevnog Egipta, skupljali kolekcionari širom svijeta. Od tada i datiraju igre slike-bijelo, pola-cijelo, te najpopularnija i omiljena igra Ramzesa III (po nekim egiptolozima i Tutankamona) ćiza-bliza.Zekoo je napisao/la:Jel' mi neko moze reci zasto se koristi naziv sliBe?
Naziv slibadon je kasnije prilagođen našem jeziku, te je tako nastao naziv slibe, koji se i danas može čuti u sarajevskim mahalama, ali i u ostatku BiH, posebno prilikom igranja drevnih egipatskih igara.
Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Desmond je napisao/la:Dolazi od staroegipatske riječi "slibadon" koja označava komade kamena na kojima su bili uklesani portreti egipatskih faraona. Slibadone su, u vrijeme Drevnog Egipta, skupljali kolekcionari širom svijeta. Od tada i datiraju igre slike-bijelo, pola-cijelo, te najpopularnija i omiljena igra Ramzesa III (po nekim egiptolozima i Tutankamona) ćiza-bliza.Zekoo je napisao/la:Jel' mi neko moze reci zasto se koristi naziv sliBe?
Naziv slibadon je kasnije prilagođen našem jeziku, te je tako nastao naziv slibe, koji se i danas može čuti u sarajevskim mahalama, ali i u ostatku BiH, posebno prilikom igranja drevnih egipatskih igara.

I ovaj virtuelni album na fifinoj stranici izgleda da nece biti los, naravno lijepiti slicice iz kesica svaki dan i imati u rukama na kraju popunjen album je skroz druga prica, ali se i ovaj cini zanimljiv.
Ovako je izgledao za proslo prvenstvo:
[youtube][/youtube]
Pored toga sto se ukucavaju kodovi sa poledjina sjajnih slicica koje lijepimo u pravi album, svaki dan se dobiju nove slicice, a i dosta ih je sakriveno negdje na fifinoj stranici pa treba cackati i traziti ih.
Ovako je izgledao za proslo prvenstvo:
[youtube][/youtube]
Pored toga sto se ukucavaju kodovi sa poledjina sjajnih slicica koje lijepimo u pravi album, svaki dan se dobiju nove slicice, a i dosta ih je sakriveno negdje na fifinoj stranici pa treba cackati i traziti ih.
Napokon Bosanac!
Jučer se pomjerila metar od kioska i krenula otvarati paket kad Medo prvi viri. Neopisiv osjećaj.
"Skupljala" sam i ja ovaj virtuelni album prije 4 godine, bio je interesantan, isto se može mijenjati sa drugim članovima. Dobra zanimacija, u svakom slučaju.
Jučer se pomjerila metar od kioska i krenula otvarati paket kad Medo prvi viri. Neopisiv osjećaj.

"Skupljala" sam i ja ovaj virtuelni album prije 4 godine, bio je interesantan, isto se može mijenjati sa drugim članovima. Dobra zanimacija, u svakom slučaju.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- Cautinho
- Kontakt:
U Hrvatskoj po mojim informacijama još nišu izašle sličice.
Keep walking.
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Gdje ide ova slicica? 00 broj, na prvoj stranici?
http://postimg.org/image/qrwhwxm2z/" onclick="window.open(this.href);return false;

http://postimg.org/image/qrwhwxm2z/" onclick="window.open(this.href);return false;
- pintol_TM87
- Kontakt:
dole desno imas pise 00NK/RK Krivaja je napisao/la:Gdje ide ova slicica? 00 broj, na prvoj stranici?![]()
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Jao kako su opasne ove tete na trafikama. Otišao ja kupiti konobaru sliba na trafiku, kad ona mene pita hoces uzet od mene slicica
Kad izvadi stara sve one slibare što su trebale bit u albumima. Kaže dao joj prijatelj, imala negdje oko 25 sliba, dala mi za dvije marke sve. Yeble majku, sve gol prevarant. 

- Ponos Torina
- Kontakt:
Joj gdje su Zahirovica stavili

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Ja sam ga dobio, prva dvojica Šunjić i Zahirović 
pintol - Hvala

pintol - Hvala

Ako nekome trebaju brojevi 8, 75, 196, 286, 297, 328, 380, 411, 465 nek se javi da dogovaramo razmjenu
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.