Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
Nemoguce je kako zna biti ovako glup :O
Sent from my ST18i using Tapatalk
Sent from my ST18i using Tapatalk
Izdržati, to je temelj vrline!
-
jasko_juve
- Kontakt:
kako ce mu promjeniti navike cim ode u nba, ima da bude kao cvjecka, sto prije ode tamo to je bolje za njega
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Kod: Označi sve
http://www.draftexpress.com/nba-mock-draft/2014/Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Juka po ovim pretpostavkama bi trebao biti 3. centar drafta. A u obzir treba uzeti i to da Noah moze igrati i C i PF. Volio bih da Juka bude u top 10 pikova. Makar 10. 
„O vjernici, ako se budete Allaha bojali, On će vam sposobnost darovati pa ćete istinu od neistine moći rastaviti i preko ružnih postupaka vaših će preći i oprostiti vam. - A Allahova dobrota je neizmjerna“. (El-Enfal, 29)
Juka ako uspije da pobijedi balkansko-balvanski sindrom i mentalitet koji krasi dobar dio naših igrača, i ako ga zaobiđu povrede, može postati jedan od relevantnijih igrača čak i u NBA ligi.
Ovo mu je velika prilika i ona mu se nudi SADA, i jako su bitni baš sadašnji koraci i njegov trenutni mentalni razvoj. To i samo to, mentalni sklop, može odrediti hoče li od njega postati igračina ili če se ugasiti.
Ovo mu je velika prilika i ona mu se nudi SADA, i jako su bitni baš sadašnji koraci i njegov trenutni mentalni razvoj. To i samo to, mentalni sklop, može odrediti hoče li od njega postati igračina ili če se ugasiti.
Pink Panther je napisao:
inače, ljetos Nurkica čeka individualni rad sa dinom rađom,mjesec dana. cijena sitnica, 20 000eur ,klub platio teško je zamisliti boljeg mentora.
inače, ljetos Nurkica čeka individualni rad sa dinom rađom,mjesec dana. cijena sitnica, 20 000eur ,klub platio teško je zamisliti boljeg mentora.
Odlicno
Sad sa Dinom, a kad ode preko bare sa Dreamom
Sad sa Dinom, a kad ode preko bare sa Dreamom
Imaće i u reprezentaciji jednog od najboljih "individual" trenera na ovim prostorima, Trajkovića.
Ma samo da ga povrede zaobiđu, da koljena izdrže. Ne sekiram se ja za ganje
Ma samo da ga povrede zaobiđu, da koljena izdrže. Ne sekiram se ja za ganje
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
A bas nedavno kontam bi li se Radja prihvatio posla, da uz neki honor, daje lekcije Jusufu.
Radja je centar s najboljom ledjnom tehnikom od svih Evropljana, kazu.
Juka mora dodat i sut s poludistance, jer nece moci samo na snagu u NBA.
Radja je centar s najboljom ledjnom tehnikom od svih Evropljana, kazu.
Juka mora dodat i sut s poludistance, jer nece moci samo na snagu u NBA.
Ma juka je zvijer samo pameti u glavu i jos rad, rad i samo rad, njegovo vrijeme tek dolazi, smijem se kladiti da ce za 2 god biti medju 5 centara u evropi 
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ide on u NBA na ljeto. Već je sada ga spominju i na NBA sajtu, a prema nekim ekspetnim prognozama bi trebao biti drugi centar drafta, ako nastavi s ovakvim igrama.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Juka objasnio. Index 30.
15 poena 8 skokova protiv Partizana, najefikasni u svojoj ekipi...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Odlicna igra jusufa protiv partizana, 15 poena i 8 skokova, dvije ukradene i tri asistencije, i samo dva faula. Zanimljivo da je sve pogodio osim zadnjeg slobodnog u zadnjoj minuti.
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.
Valorizacija 30 mvp zadnjeg kola barem bi trebao 
Tri ukradene.
- el-fighter
- Kontakt:
Bravo Juka. Opet je bio najbolji u svojoj ekipi, ali je bilo nedovoljno da se pobjedi ovakav Partizan.
Sto se tice odlaska u NBA, strah me da ne izgubi ovaj osjecaj za sut. Jusuf ima jako dobar sut za jednog centra, a odlaskom u SAD to bi se moglo promijeniti. Ameri bi napravili igraca koji ce biti zakon i red pod kosem, te biti opasan u radijusu pola metra od istog. Zato bih volio da ostane jos barem sezonu u Evropi, jer vec su se pojavile price da bi vec na ljeto mogao u NBA.
Sto se tice odlaska u NBA, strah me da ne izgubi ovaj osjecaj za sut. Jusuf ima jako dobar sut za jednog centra, a odlaskom u SAD to bi se moglo promijeniti. Ameri bi napravili igraca koji ce biti zakon i red pod kosem, te biti opasan u radijusu pola metra od istog. Zato bih volio da ostane jos barem sezonu u Evropi, jer vec su se pojavile price da bi vec na ljeto mogao u NBA.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Tačno mi muka gledati kako se Juka s ovim svojim reto-saigračima pati.
Jedva čekam taj NBA!
Jedva čekam taj NBA!
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Trenutno korisnika/ca: TripleThreat i 3 gosta.