AzRimiRzA je napisao/la:

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
AzRimiRzA je napisao/la:

zar neznas sam nije tesko .. de probaj,, ili kad vidim tipovi na forumu su tu par godina i traze link od tekmee tolike godine vise po netu a neznaju nac nista...!!!!!Blek_Stena je napisao/la:Haj nek neko iskopa podatak kad je Negredo zabio zadnji put
Ma vjeruj mi da je nebitno kad je on zabio. Nama je bitno da se Edin polako vraca u formu sto pokazuje na terenu. Ja sam davno rekao da je Dzeko klasa za Negreda, a onaj period oktobar-novembar 2013, kad je Dzeko bio van forme se samo posrecilo Negredu, zbog cega je svaku utakmicu zabijao golove. Sada se tek vidi pravo stanje i mislim da Negredo pored Dzeke ne moze trenutno ni prismrditi prvoj postavi.Blek_Stena je napisao/la:Haj nek neko iskopa podatak kad je Negredo zabio zadnji put
BaDa12 je napisao/la:Bombastičnog naslova, a ja opet nisam pročitala šta je rekao. Ne znam na koji jezik da se fokusiram.![]()
http://abc.ba/novost/19331/evo-sta-je-r ... gola-video" onclick="window.open(this.href);return false;
E nek si mi rekao "hakercino"adal je napisao/la:zar neznas sam nije tesko .. de probaj,, ili kad vidim tipovi na forumu su tu par godina i traze link od tekmee tolike godine vise po netu a neznaju nac nista...!!!!!Blek_Stena je napisao/la:Haj nek neko iskopa podatak kad je Negredo zabio zadnji put
Trenutno korisnika/ca: Edincapitano, Elddar i 24 gosta.