da je ikog drugog mozda osim Aguerra jer ga nemogu podnjeti udario vako reko bi nije trebo dobrog covjeka udarti ali ovaj zabaleta isto zna biti vrlo prgav igrac pa mi je i drago haha.calcio je napisao/la:Vidi ovog drvosjece![]()
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
[youtube][/youtube]
Ovo je za crvenog.Rios je napisao/la:Tako ti je to kad si nemocan i frustiran,jbgcalcio je napisao/la:Vidi ovog drvosjece![]()
![]()
Ovaj Fellaini ko Mojs dobri za Everton.
--------------Dzeko-------Ibisevic
---Lulic---------------------
---------- Misimovic ----Pjanic
----------------Germanija
-Kolasinac----Spahic -- Bicakcic----Mujdza
--------------Begovic--------------
by: Glavonja Safet.
AzRimiRzA je napisao/la:

--------------Dzeko-------Ibisevic
Bravo Dzeko! Gledao sam jedno 30 minuta drugog poluvremena i pogledam prvo kod kuce.... moram reci da sam bio prijatno iznenadjen njegovom borbom. Stvarno volim da vidim kada se bori i daje golove, bas kao sto svi znamo kakav moze da bude. Silva i Fernandinho jesu odlicno igrali, ali Dzeko je mislim odmah tu negdje bio poslje njih.
U subotu aBd neka Arsenal pobijedi 2-1, ali neka Dzeko dadne taj jedan gol City-a mada se ne uzdam bas u igrace Arsenala nesto
Ako Arsenal izgubi, neka bude onda radi Dzeke i nikoga drugo 
U subotu aBd neka Arsenal pobijedi 2-1, ali neka Dzeko dadne taj jedan gol City-a mada se ne uzdam bas u igrace Arsenala nesto
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Veliki igraci se poznaju u velikim i vaznim utakmicama.
Edin opet trpa kad je sezona usla u rasplet i kad svaka tekma moze biti odlucujuca u borbi za titulu.
Edin u 6 derbija 5 golova. To je statistika kojom se malo ko moze pohvaliti a igrali su veliki napadaci ove derbije, pogotovo u Unitedu. Inace njega komsije pamte i od ranije, dok je jos u Wolfsburgu igrao, i tada je trp'o United.
Poslije sjajne predstave protiv Barcelone, kad se bukvalno igr'o s njima i nisu mu mogli nista, ovo je jos jedna sjajna predstava.
Nije Edin slucajno igrac koji je zabio Realu, Unitedu, Bayernu, izdominirao mnoge velike klubove.
Ubjedljivo nas najbolji igrac SVIH VREMENA!
(hejteri ce pojesti svoja mooda od muke)
JEDAN JE EDIN DŽEKO
Edin opet trpa kad je sezona usla u rasplet i kad svaka tekma moze biti odlucujuca u borbi za titulu.
Edin u 6 derbija 5 golova. To je statistika kojom se malo ko moze pohvaliti a igrali su veliki napadaci ove derbije, pogotovo u Unitedu. Inace njega komsije pamte i od ranije, dok je jos u Wolfsburgu igrao, i tada je trp'o United.
Poslije sjajne predstave protiv Barcelone, kad se bukvalno igr'o s njima i nisu mu mogli nista, ovo je jos jedna sjajna predstava.
Nije Edin slucajno igrac koji je zabio Realu, Unitedu, Bayernu, izdominirao mnoge velike klubove.
Ubjedljivo nas najbolji igrac SVIH VREMENA!
(hejteri ce pojesti svoja mooda od muke)
JEDAN JE EDIN DŽEKO
Kralj.Da nije Negredu proteza ispala pa ne grize vise.
Bravo majstore!
Zadnja izmjena: BaDa12, dana/u 26 mar 2014, 08:04, ukupno mijenjano 1 put.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
ne pamtim kad je Dzeko vise i bolje igrao u odbrani nego sinoc, svaka cast
- Bayern@heart
- Kontakt:
Ono sinoć je bio neki drugi Džeko.
Skok igra fenomenalna, trka - pritisak, pasovi, golovi...majstore!
Skok igra fenomenalna, trka - pritisak, pasovi, golovi...majstore!
Ovo je odlicno, otprilike da ce kraj sezone docekati kao prvi napadac kluba sto bi znacilo top forma i samopouzdanje na vrhuncu pred SP! U pravo vrijeme se uspio izboriti za mjesto u ekipi, malo mu je Aguerova povreda olaksala posao, ali za nas je ovo odlicno sve.
Dzeko je odigrao utakmicu usudit cu se reci perektno! Pun je samopouzdanja,i ocito je u top formi... i on je konacno shvatio da ni Aguero ni Negredo nisu nista bolji od njega,vjerujem da ovaj prvi i nije povrijedjen da bi ostao na klupi... City puno bolje igra sa jednim napadacem,mozda bi i reprezentacija BIH trebala igrati tako,pogotovo protiv Argentine,jer koliko god Ibisevic igrao u formi,rizik je svaku utakmicu igrati sa dva napadaca! nekad je bolje u sredini imati vise kreativaca,trkaca... raduje forma Dzeke,aBd do Brazila ce se on nadavati golova,a ko zna mozda osvoji i titulu i pun raspolozenja dodje na okupljanje reprezentacije! koliko primjecujem i stisalo se sve oko onog nesporazuma u reprezentaciji,i polako stvari dolaze na svoje..nema vise prepucavanja po novinama,i to je jako dobro! Zmaju inace sve najbolje,samo neka nastavi ovako i sumnjam da ce ga City tek tako pustiti da ode na ljeto...
Kao sto rekoh davno... Forma je prolazna, a klasa vjecna.
Negredo sad samo nokte grize.
Negredo sad samo nokte grize.
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
- Blek_Stena
- Kontakt:
Haj nek neko iskopa podatak kad je Negredo zabio zadnji put 
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović
zar neznas sam nije tesko .. de probaj,, ili kad vidim tipovi na forumu su tu par godina i traze link od tekmee tolike godine vise po netu a neznaju nac nista...!!!!!Blek_Stena je napisao/la:Haj nek neko iskopa podatak kad je Negredo zabio zadnji put
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
- plavalokomotiva
- Kontakt:
Ma vjeruj mi da je nebitno kad je on zabio. Nama je bitno da se Edin polako vraca u formu sto pokazuje na terenu. Ja sam davno rekao da je Dzeko klasa za Negreda, a onaj period oktobar-novembar 2013, kad je Dzeko bio van forme se samo posrecilo Negredu, zbog cega je svaku utakmicu zabijao golove. Sada se tek vidi pravo stanje i mislim da Negredo pored Dzeke ne moze trenutno ni prismrditi prvoj postavi.Blek_Stena je napisao/la:Haj nek neko iskopa podatak kad je Negredo zabio zadnji put
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Burberry46, bvsic, COYGBiH, Edincapitano, Google Adsense [Bot], kontra, Konzerva, N3R3D, Rimes87, StevieG8, tuitamo, unavita, Viking4 i 139 gostiju.