Miroslav Ćiro Blažević

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

amir
Kontakt:

Re: Miroslav Ćiro Blažević

Post Postao/la amir » 29 dec 2008, 18:00

CheGuevara je napisao/la:
Kemo je napisao/la:svi postovi levata na ovom forumu su uglavnom "covjek zna sta radi", "covjek je dobar za reprezentaciju", "covjek je puno uradio". niko da napise nikakava argument zasto to misle, uglavnom sve se svodi na napravio je dobru atmosferu. kako ste samo pateticni niko nema svoj misljenje nego svi prepisujeete jedni od drugih. fatate se za slamcicu gdje su sad nase zvijeze. pa nase zvijeze su treneri u Realu iz san sebastiana, u grenoblu, dijonu, verderu, arsenalu, herti, AEK-u vode reprzentacije koje ucestvuju na SP i tamo igraju vazne uloge. a gdje je "nas" ciro bio prije nego je dosao u nas savez. raspitajte se malo gdje je dobio zadnji otkaz. pa repka nasa ga je vratila iz mrtvih niko ga vise nije spominjao. a vi pricate kao da je on humanitarna, dosa da nam pomogne, smilovao se, sazalio se. ne znam kako vas uopste nije stid da nesto lose pricate o legendama naseg fudbala, a da nazivate sebe navijacima ove repke. pitate sta rade nase legende za reprezentaciju. pa zasto bi bilo sta sad radili. pokusali su, svi znate za kodrinu utakmicu na kosevu, covejk je ima velike planove da skine ova savez i da nas savez ucini ozbiljnim i priznatim u svijetu. ali par dana poslje te utakmice ko da se nista nije desilo svi zaboravili na to za sta se moramo boriti, i svi u glas "Ciro majstore". i covjek vidi nema se za sta boriti svi zadovoljni savezom, reprezentacijom i ljudi se uhvatili svog posla, vide svi zadovoljni niko i ne zeli njohovu pomoc. skontat ce te vi o cemu vam govorim dok malo izgradite svoju licnost, i svoje misljenje, kad postanete punoljetni. a vi koji ste stariji vama se ne moze ni pomoci vi ste za kakve livade ostavite se ovoga
To i ja kazem..uhvatila se djeca pljuvati po Kodri, kao da je on kriv sto se nista neradi protiv saveza...a pogotovo kad se pocne po njemu pljuvati zbog njegovog sina, sto je zaigrao ili sto ce zaigrati za mladu spansku repku..ma hajd, svi sto to pisu su uglavnom ili neka djecurlija ili neki, kao sto si naveo, cobani :lol:

Protiv saveza se mora drugacije...nemoze se non stop ici protiv njih na racun trenera ili igraca..mora se nastaviti medijski pritisak..vjerovatno nema druge..

a ako ste bas toliko navalili da skidate Savez preko Kodre, pa sto onda nepocnete pljuvati po igracima poput Spahica, Hasagica ili Bajramovica, koji su bili buntovniki pa su se vratili, igraju, i pricaju o dobroj atmosferi..a savez se vise nespominje ;) ..ili sto se recimo Sergej Barbarez nista neradi, da bi se savez skinuo???...ej ljudi moji, pa svi smo mi umorni toga, pa i te nase zvijezde...
Evo dosao sam sa posla kad vidim da pojedinci govore protiv Cire i nazivaju "nas" koji podrzavamo Ciru sa nekim rijecima sa kojima se djeca svadjaju i prepiru.
Cuj, pitate se sta je Ciro uradio u svojoj trenerskoj karijeri, e ljudi dragi (djeco) za opisati vam to bi trebalo dugo vremena i prostora.
Cuj, mi bljujemo po Kodri, e velika neistina, Kodro je bio igracina, jer neigaci nemogu igrati u jedne BARSELONE, i bilo mi je drago kada je dosao za selektora, a bio sam zalostan kada je otisao( otjeran ), nisam mogao vjerovati da vise nece biti selektor.
Kada je dosao Ciro za selektora, bio sam pola radostan, pola tuzan, ali kada sam bio u Zenici i gledao utakmicu protiv Bugarske, od tada ga u potpunosti podrzavam.
Spominjete nase strucnjake u ino klubovima i velicate ih a blatite Ciru, e stvarno nema smisla. Sta su to nasi strucnjaci uradili za reprezentaciju (osim Kodre, koji je htio pomoci ) pricaju jednu pricu a drugo rade, svaka njima cast sto se tice strucnosti ali boli njiha briga za BiH, da hoce pomoci dosli bi i uradili nesto, jer mogu pomoci bez obzira ko bio u savezu. Ali oni nece, svi govore nije vrijeme za povratak, kada budu uslovi mi ce mo doci, kada ovo, kada ono, nece da dodju jer nema para kod nas.
Kad dodje neki selektor, oni govore valja li ili nevalja i to je sve.
BEZ OBZIRA KO BIO SELEKTOR, JA GA PODRZAVAM AKO GA PODRZAVAJU IGRACI, u ovom slicaju je to sa Cirom slucaj, Kada ih je posjetio Bajramovic uoci utakmice protiv Armenije i vidio raspolozenje medju igracima i strucnim stabom, pozelio je da zaigra i povrijedjen kada je vidio sve. Ciro je napravio jednu dobru atmosferu koja vlada medju igracima a ima i celicnu ruku sto se tice ozbiljnog rada.
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

bebek1
Kontakt:

Post Postao/la bebek1 » 29 dec 2008, 18:02

Dobar je Ciro,bar je bez dlake na jeziku i naravno zna motivirati igrace i navijace

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 29 dec 2008, 18:23

A DA ODEMO NA SVJETSKO SVIMA BI CIRO ODMA VALJO.....NIKO GA VISE NE BI KRITIKOVO SI BI NAJ O NJEMU A COVJEK TRENIRA 40 GODINA..

starmo76
Kontakt:

Post Postao/la starmo76 » 29 dec 2008, 18:34

A_d_0 je napisao/la:ma dajte ba CIRO dokazani strucnjak vi ga osporavate....sa vam je....HASAGIC se ne bi vratio da nema CIRE isto tako i SPAHIC....koga biste vi da nas vodi ako necete CIRU..KODRU koji je vodio 2 OVCE DO STALE...jel??
Bogati odakle si ti?Kako te nije sramota na kodru tako?

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 29 dec 2008, 22:30

Obrisano je zadnjih par postova,jer nemaju nikakve veze sa temom.Tako ce biti i ubuduce,ako nastavite sa glupostima.
AMAR OSIM!!!

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 29 dec 2008, 22:37

Zahvaljujem koristim sekin mail nisam znao da je to tako javno CHE pozzz!
jadno sve !jamo mi u Belgiju dernečit!Ćiro care!!!!
Fi hajati.
GO Bosno.

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 29 dec 2008, 22:59

Ja mislim da treba covjeku dati odredeno postovanje.

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 29 dec 2008, 23:17

Treba pustiti covjeka da radi svoj posao, a zna ga raditi sigurno dobro, imam povjerenje u njega i vjerujem da moze nesto napraviti sa nasim zlatnim momcima. Nikada se nemoze reci za bilo koga da ima sve predispozicije, ali mislim da Ciro zna sta treba i kako treba sa nasim igracima. Svaki trener ima svoji prednosti i svojih mana, ali neko manje neko vise i obrnuto. Mozda grijesi u odabiru nekih igraca a mozda i ne, to e moje misljenje, ali ipak on je strucnjak a ja nisam, valjda on poziva onoga koga misli da je bolji i kako mu ko pase po njegovoj taktici i po protivniku. Pustimo covjeka da radi svoj posao, mislim da moze napraviti dobar rezultat. Vjerujem da ce mo dobiti Belgju u obadvije utakmice, i ne pomisljam da moze biti drukcije osim nase dvije pobijede sa ovakvim igracima i selektorom

MUFC

Post Postao/la MUFC » 30 dec 2008, 00:04

RođeniMostar je napisao/la:Nikad ga neću podržavati ma kakav god uspjeh on donio nama ! ne vjerujem da će ikakav uspjeh donijeti repki jer je to senilni starac koji je željan samo što više da zaradi ali eto nacija se naložila pa nek uživaju dok mogu !
Slučajno,pa dijete bio osvojilo 3.mjesto na SP s onakvim sastavom Hrvatske repke, i diže se u visine !
Narode dragi,obraz je preči od **** fudbala !

svaka cast na ovom postu .... manijace evo nam josh jednog s free ulazom :D :lol:
I'm An FC Fan !!!

Love United Hate Glazer !Boykot Official United Web Page & Shops !
Join MUST _ The Official Manchester United Supporters Trust

MUFC

Post Postao/la MUFC » 30 dec 2008, 00:07

loptica je napisao/la:ZAŠTO ŠTO JE VOLIO NEVENKU TUĐMAN-KĆER I SAD AJMO PALJBA...
SELJAČINE SMO MO SINE VELIKE A TAKO SAMO MRŽNJU SIJEMO!IiZJAVE ĆIRE KOJE STALNO PRATIM ZNAM O ČEMU PRIČAM POKAZO SE DA JE čOVIJEK ZA RAZLIKU OD NAŠIH GOVANA!
povraća mi se od tih NAŠIH Bošnjaka!

kao prvo ko je spomenuo Bosnjake ?
kao drugo ko sije mrznju, nacionalnu netrpeljivost ?
kao trece ko to ima izjave koje prilice nekom nacionalno orjentisanom politicaru, nego selektoru ?
kao cetvrto et opet ode s teme

kao peto nemoj da je ko obrisao post :D
I'm An FC Fan !!!

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 30 dec 2008, 03:03

amir je napisao/la:Treba pustiti covjeka da radi svoj posao, a zna ga raditi sigurno dobro, imam povjerenje u njega i vjerujem da moze nesto napraviti sa nasim zlatnim momcima. Nikada se nemoze reci za bilo koga da ima sve predispozicije, ali mislim da Ciro zna sta treba i kako treba sa nasim igracima. Svaki trener ima svoji prednosti i svojih mana, ali neko manje neko vise i obrnuto. Mozda grijesi u odabiru nekih igraca a mozda i ne, to e moje misljenje, ali ipak on je strucnjak a ja nisam, valjda on poziva onoga koga misli da je bolji i kako mu ko pase po njegovoj taktici i po protivniku. Pustimo covjeka da radi svoj posao, mislim da moze napraviti dobar rezultat. Vjerujem da ce mo dobiti Belgju u obadvije utakmice, i ne pomisljam da moze biti drukcije osim nase dvije pobijede sa ovakvim igracima i selektorom
Tako je, ljudi previse protiv njega govore gluposti.

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 30 dec 2008, 11:15

Muc trebo si shvatiti o čemu govorim ,a vrati se na start sijeti se kako je bilo kad se čovijek kandidirao ?ok!
Crno dokazivat da je bijelo nema smisla.kako kaže on prijatelji su se pokazali ,i jesu samo politika i politika!
Sretno njemu pameti i zdravlja i strpljenja da svoj zadatak odradi pa eto nas u Africi ,a momci mislim tko čita i prati izjave naših igrača o njemu sve govore!
Sretno nam za Afriku!
Fi hajati.
GO Bosno.

MUFC

Post Postao/la MUFC » 30 dec 2008, 18:20

loptica je napisao/la:Muc trebo si shvatiti o čemu govorim ,a vrati se na start sijeti se kako je bilo kad se čovijek kandidirao ?ok!
Crno dokazivat da je bijelo nema smisla.kako kaže on prijatelji su se pokazali ,i jesu samo politika i politika!
Sretno njemu pameti i zdravlja i strpljenja da svoj zadatak odradi pa eto nas u Africi ,a momci mislim tko čita i prati izjave naših igrača o njemu sve govore!
Sretno nam za Afriku!

na sta mislis ? objasni!
a sjeti se ti da ti je piro ceder izjavio da BIh nikad nece imati reprezentaciju! e toga se ti sjeti ...
I'm An FC Fan !!!

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 30 dec 2008, 18:24

MUFC je napisao/la:
loptica je napisao/la:Muc trebo si shvatiti o čemu govorim ,a vrati se na start sijeti se kako je bilo kad se čovijek kandidirao ?ok!
Sretno nam za Afriku!

na sta mislis ? objasni!
a sjeti se ti da ti je piro ceder izjavio da BIh nikad nece imati reprezentaciju! e toga se ti sjeti ...
pa sad je imamo..zato je on i doso da nam bude selektor!! (i sto ga niko drugi vise nije htjeo! :roll: )

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 30 dec 2008, 18:26

Ciro je Kralj trenera i svak bi ga zelio za trenera.
Zivi nam Ciro hiljadu godina

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 30 dec 2008, 18:29

Ljudi nema se šta pričat ovdje s vama više bolan tako je kako vi kažu UVIJEK ISTI SOLE JELO!
OK REŠPEKT VAMA!
jadni ste full!da vi volite ovu repku volili bi i trenera ali vidjet ćete ode i on a onda čekajmo behar da cvate.....tko će nam doć???
Fi hajati.
GO Bosno.

sukisp
Kontakt:

Post Postao/la sukisp » 30 dec 2008, 18:36

Kodro bi nakon dva do tri poraza bio tako ispljuvan i to bas od onih koji ga sada ko biva vracaju.
Ciro je nula od karaktera i covijeka,dvica od trenera i petica od zabavljaca i unosenje euforije i morala u repku.
mi smo narod koji bi i Capela i bilo kojeg selektora ispljuvali mozda samo nakon jednog nepoziva nekom igracu koji je ko biva zasluzio a nije pozvan da ne govorim o nekom losem rezultatu.
Nije se rodio koji je narodu(nasem)ugodio-niti ce se roditi.
Zato i jesmo tu gdje smo :twisted:

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 30 dec 2008, 18:52

sukisp je napisao/la:Kodro bi nakon dva do tri poraza bio tako ispljuvan i to bas od onih koji ga sada ko biva vracaju.
Ciro je nula od karaktera i covijeka,dvica od trenera i petica od zabavljaca i unosenje euforije i morala u repku.
mi smo narod koji bi i Capela i bilo kojeg selektora ispljuvali mozda samo nakon jednog nepoziva nekom igracu koji je ko biva zasluzio a nije pozvan da ne govorim o nekom losem rezultatu.
Taj tvoj post ima dva karatera..prvi karakter contra ciro a drugi pro ciro..de malo detaljnije, da skontam sta hoces stim da kazes..jer ja mislim, oni koji pljuju po Ciri, oni nepljuju zbog poraza sto smo imali do sad, nego iz drugih razloga...

sukisp
Kontakt:

Post Postao/la sukisp » 30 dec 2008, 19:07

sukisp je napisao/la:Kodro bi nakon dva do tri poraza bio tako ispljuvan i to bas od onih koji ga sada ko biva vracaju.
Taj tvoj post ima dva karatera..prvi karakter contra ciro a drugi pro ciro..de malo detaljnije, da skontam sta hoces stim da kazes..jer ja mislim, oni koji pljuju po Ciri, oni nepljuju zbog poraza sto smo imali do sad, nego iz drugih razloga...
Jedan te isti karakter a ne dva ;)
Ove ocijene za Ciru su defakto cinjenice.
ali sto se tice pljuvanja ne odnosi se samo u biti na Ciru nego kako rece
nije se rodio koji je nasem narodu ugodio.
p.s one dvije tekme kodre u japanu znamo kakvo je njesra imao oko sklapanja ekipe.
i ona u zenici protiv Makedonije koja je naravno pokazala neiskustvo kodre.
I klap odjednom se bilo naslo kriticara koji su naostrili oruzje protiv kodre.
jadna ti majka nebila da je napravio kakav kiks protiv estonije ili ovih drugih.Ziv bi bio odran.
Hocu da kazem mi cemo pljuvaca imati pa taman kad bi svijetsko prvenstvo osvojili.
I to bi bilo da smo u finalu pobijedili 2-0 naslo bise tehnicara koji bi izvalili ma ovaj rezultat je trebao biti 4-0 za nas :roll:
Kad nemamo da nam je,kad imamo mi hocemo jos neki klinac.
Insan ti je vazda nas nezadovoljan,zato kazem tu smo gdje smo-nigdje.

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 30 dec 2008, 19:11

sukisp je napisao/la:
Jedan te isti karakter a ne dva ;)
Ove ocijene za Ciru su defakto cinjenice.
ali sto se tice pljuvanja ne odnosi se samo u biti na Ciru nego kako rece
nije se rodio koji je nasem narodu ugodio.
p.s one dvije tekme kodre u japanu znamo kakvo je njesra imao oko sklapanja ekipe.
i ona u zenici protiv Makedonije koja je naravno pokazala neiskustvo kodre.
I klap odjednom se bilo naslo kriticara koji su naostrili oruzje protiv kodre.
jadna ti majka nebila da je napravio kakav kiks protiv estonije ili ovih drugih.Ziv bi bio odran.
Hocu da kazem mi cemo pljuvaca imati pa taman kad bi svijetsko prvenstvo osvojili.
I to bi bilo da smo u finalu pobijedili 2-0 naslo bise tehnicara koji bi izvalili ma ovaj rezultat je trebao biti 4-0 za nas :roll:
Kad nemamo da nam je,kad imamo mi hocemo jos neki klinac.
Insan ti je vazda nas nezadovoljan,zato kazem tu smo gdje smo-nigdje.
Eh, sad je vec jasnije..sve se slazem samo sto se neslazem je to uvezi tekme protiv makedonije gdje je se vidjelo neiskustvo od kodre..za tu slabu tekmu su samo igraci bili krivi..on je postavio najbolje sto smo tada imali, a to najbolje nije bilo dovoljno dobro..samo kad se sjetim dzeko kako je seto po igralistu, kako je lopti bezveze izgubio i to sve..a da nepocnem o drugima...daj Kodri sada da vodi repku, kad su svi igraci u formi, onda bi sve drugacije izgledalo!!!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.