Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Murga
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Murga » 26 mar 2014, 02:09

anell je napisao/la:
arminarsenal je napisao/la:on Ozil, Ramsey, Wilshere and Koscielny…
None of them are close to coming back. Koscielny is out for a while. After that Ozil, I don’t know but at least two or three weeks. Ramsey is perhaps the closest. He is two weeks maybe. :lol: :lol: :mrgreen:
Ne mogu da vjerujem :? Znaci Ramsey je prvo trebao biti odsutan 3 sedmice i evo proslo je vise od 3 mjeseca a jos nije spreman :roll:
Ovo me podsjeca na jedan posao koji sam radio. Dodjemo na posao onako za vikend ili nesto kad se bas nikome ne ide, ali eto treba nesto, i kaze sef "Radit cemo do 4 ili 5... mozda do 6. Ako bude nesto neocekivano onda do 7..... eventualno do 8. Najkasnije do 9-10...."
Aaaa hebote, koga ti zahebavas, reci ostajemo cijeli dan i gotovo. Tako i ovi sa povredama igraca.

Sa cijelom situacijom, kako je krenulo, ako budemo u prvih 4 i nadam se osvojimo FA Cup, ja cu biti vise nego zadovoljan. Sto se sezona blizi kraju, ja sve vise i vise spustam ocekivanja haha. Bojim se ako ne bude mjesta za borbu ili diretkno za LP, ko ce htjeti onda doci...

COYG!
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

daxo
Kontakt:

Post Postao/la daxo » 26 mar 2014, 03:00

Hvala ti profesore sto nemogu spavati!!
Ebote ja nesto kontam ovaj Wenger ko ovi nasi politicari!! Znaci ja sam tu imam platu ogromnu moja filozofija je da igrace treba dovodit za vrecu brasna dvije kile secera i litru ulja, i onda im davat mjesecno za fasunge dok ja ebga imam 8,3 milona, Ja sam chef raje i ako ja kazem da je Arteta igracina on je onda igracina jer cijeli svijet je slijep!! Pa covjece sta si ti sebi umislio majkemi ti isto da si bosanski politicar ebes sviju u mozak!! Ja u potpunosti razumijem odlazak svih igraca, a pogotovo RVP pa skonto covjek da su sve panjevi oko njega i jos duplo veca plata pa i ja bih otisao u ljutog rivala!! Covjece osam godina covjek prica kako je klub placa kredit za stadion i bla bla pa pasha ti si jedan od najplacenijih trenera a osam godina nisi osvojio nista pa ebi se vise!! Zahvali se i cusss!!!

Guzonja
Kontakt:

Post Postao/la Guzonja » 26 mar 2014, 03:12

Neka ga jos na klupi Arsenala :D
--------------Dzeko-------Ibisevic
---Lulic---------------------
---------- Misimovic ----Pjanic
----------------Germanija
-Kolasinac----Spahic -- Bicakcic----Mujdza
--------------Begovic--------------

by: Glavonja Safet.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 26 mar 2014, 07:12

Pobjeda protiv Tottenhama je, kako sada stvari stoje, donijela tu 4. poziciju. Nisam očekivao borbu za titulu do samog kraja, ali nisam očekivao ni nagli pad Arsenala. Ovo je baš zabrinjavajuće. :?

Što se tiče Wengera i Arsenala, on je tu božanstvo. Ali, nekad se treba rastati - jedno drugom više ne mogu pomoći. Dali su svoj maksimum, nit' može Wenger više profitirati od Arsenala, nit' može Arsenal profitirati od Wengera. Naravno, govorim isključivo o rezultatima, nikako ne ulazim u finansijske pogodnosti njegovog ugovora ili uštede novca na transferima. :mrgreen:

Everton ih može stići, ali i oni imaju teških utakmica - čekaju Cityja, idu Fulhamu (neki su unaprijed upisali tri boda, ali po meni je ovo i te kako teška utakmica), ali sigurno da će njihov (Arsenal - Everton, da ne bi bilo zabune) međusobni duel odlučiti neke stvari. Sve u svemu, jako zanimljiva borba i za to četvrto mjesto.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 26 mar 2014, 07:19

Arsenal i Wenger su postali kao familija koja vec odavno ne funkcionise ali ostaju zajedno zbog godina i srece iz proslosti, zbog djece i tako to.
Mene ako pitate, razvod je najbolje rjesenje, da niko ne pati, pa ni djeca... ali mene niko ne pita, jer da sam se ja pitao, do razvoda bi doslo prije par godina. :lol:

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 26 mar 2014, 09:35

Kakvi diletanti ovakav amaterizam se ne vidja u timovima iz nase lige poput ovoga sa ozlijedama. Pa Zeljin doktor ako kaze igrac 3 mjeseca odsutan on se vraca tu negdje za 3 mjeseca i ako promasi toj e nesto sitno, a niti kakve tehnologije ima niti laboratorije za pretrage, ultra mega giga treninga i terapija za brzi oporavak itd itd...

Jos nesto sto boli a to je ono sto je Scholes rekao kaze kad gledam Arsenal sad protiv Chelsea a i protiv Liverpoola oni gube 2-0 nema tu nikakve uzbune kod igraca pogotovo u veznom redu, nema nicega oni nastavljaju svoju igru isto ko da je 0-0 prime 4 gola oni i dalje svoje igraju lagana dodavanja kao da se nista nije desilo nema nikakve discipline, najvise je popljuvao vezni red Rosicky, Arteta, Cazorla.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

daxo
Kontakt:

Post Postao/la daxo » 26 mar 2014, 10:26

Nadam se velikim promjenama na ljeto. Ovo vise nema smisla!!!

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 26 mar 2014, 12:56

Ne ocekuj nikakve velike promjene na ljeto jer je nemoguce promijeniti 7-8 igraca a toliko u ovom momentu treba mijenjati da bi se imao dobar ptvi tim, konkurentan za trofeje i da bi se imala solidna klupa.

Ovaj Arsenal je Wenger iscjedio k'o limun.
Bez ijednog pravog napadaca, bez krila, bez DMFa i sa jos par polovnjaka je ovaj Arsenal zreo za Ligu Evrope ali ce u LP samo zato sto drugi nisu konstantni, npr. Everton i Tottenham, inace ovo ne treba slati u LP. Mogle bi se desiti velike bruke. Jos vece od ovih u EPL.
Wenger ima sansu da opet postavi istih 11 protiv Cityja. Vjerujte da hoce. :roll:

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 26 mar 2014, 12:58

SamoZeljo je napisao/la:Ne ocekuj nikakve velike promjene na ljeto jer je nemoguce promijeniti 7-8 igraca a toliko u ovom momentu treba mijenjati da bi se imao dobar ptvi tim, konkurentan za trofeje i da bi se imala solidna klupa.

Ovaj Arsenal je Wenger iscjedio k'o limun.
Bez ijednog pravog napadaca, bez krila, bez DMFa i sa jos par polovnjaka je ovaj Arsenal zreo za Ligu Evrope ali ce u LP samo zato sto drugi nisu konstantni, npr. Everton i Tottenham, inace ovo ne treba slati u LP. Mogle bi se desiti velike bruke. Jos vece od ovih u EPL.
Wenger ima sansu da opet postavi istih 11 protiv Cityja. Vjerujte da hoce. :roll:
Nakon sto svi ozdrave, ti stvarno ozbiljan sa 7-8 igraca?
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 26 mar 2014, 13:01

Fali nam max 3-4 igraca, a to su napadac, defanzivni vezni i krilo + neki solidan desni bek.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 26 mar 2014, 13:05

ma ya..kakvih 7-8 Bog te....prvo medicinski tim mijenjat jer Arsenal ima širinu,al samo kad je većina zdrava...Monreal,Jack,Ramiz,Theo,Ozil,Koss...eto ti širina....al' ne moš ti kad se kod nas automatski povrijedi 6-7 igrača
A.F.C. Bournemouth!

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 26 mar 2014, 13:06

Murga je napisao/la:Nakon sto svi ozdrave, ti stvarno ozbiljan sa 7-8 igraca?
Nisam mislio 7-8 za prvi tim nego ukupno, nikad ti nisu svi zdravi. SVaki tim ima povrede plus padove u formi.
Svakako trebaju dva napadaca, jedan za prvi tim a drugi za klupe ili po potrebi u prvi tim, nekad se moze i mora sa dvojicom napadaca. Treba jedan DMF i jedno krilo.
Ono sto mene nervira je talentovani ali glupi Poljak kojeg isto tako treba mijenjati jer kao takav nece nadoci.
Treba pored toga zamjena za Sagnu, i to sigurno treba.
Ovo je ono sto mislim na brzinu a jos plus klupa nije najbolja, pa dodaj jos 2-3 i eto ti cifre od 7-8.

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 26 mar 2014, 13:15

Max sto ce on dovesti je desni bek i krilo/napadac.

Arteta ce i dalje piti prvi pik za dm-a ,iako on i dm su 2 razlicita pojma. Pored toga ima wilshirea ,ramseya,flaminija.

I jos 10 ofanzivni igraca koje moze tu staviti i dozivjeti debakl.

Najbolje sto se moze desiti je da wenger ode i dodje neko ko ima neku ambiciju da osvoji pokoji trofej,wenger je nema godinama.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

daxo
Kontakt:

Post Postao/la daxo » 26 mar 2014, 14:12

Ljudi nama treba 5 kvalitetnih igraca definitivno,uz odlazak pojedinih panjeva!!
Ako se ovo nedesi nemamo sta trazit ni iducu sezonu!!

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 26 mar 2014, 14:22

treba nam 2-3 wc igrača, u napadu,dmf-u i lijevom krilu,plus 2-3 koja će vodu nositi, golman,desni bek ako sagna odlazi i treći stoper ako odlazi vermaelen.tolko igrača sigurno neće dovesti voajer,jedina šansa nam je da ode nakon ove sezone a ne da nastavi ovo mrcvarenje još dvije sezone za koje sam siguran da bi bile gore nego ove do sada,svi će se naredne godine još jače pojačat a ovaj će dovest dva prosječna igrača

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 26 mar 2014, 15:32

Ma prvo sto se mora poraditi je sami Wenger i njegov sistem treniranja koji ocigledno ne funkcionise!? :? O ovim povredama je sve receno...
Gledajte Abua klase! :lol: :lol: :lol:
slika

Drugo, jedva cekam ljeto da odu pojedini dilitanti iz ekipe a to su ova dva najglavnija Sagna i Vermaelen! Nismo smijesnog gola primili dok se ova budala nije vratila medju prvih 11!
Ne sumnjam sta ce nam Giroudov pandam Dzeko raditi kraj Vermaelena?! :oops:

Ako bi mogli usput da povuku jos i Artetu, Parka (koji se preplatio na nase jasle) bio bih srecan...

Treba biti iskren i reci da je Cazorla gori od Artete... Sinoc je on sam unistio 2 dobre prilike za kontru. Paja ih opisao... Smrdi ovo na novog Arshavina!? :roll: :roll:

7/8 igraca je neralno ocekivati.... Neka dodju prvo onih 3/4 sto prizeljkujemo a da su klasa... Ako vec ne mogu Draxler i Costa zajendo neka dovedu onda samo Costu a za Draxlera alternativa neka bude Grizmann. Ponovo pokusati sa Grizmann-om i Benderom mozda im ovaj prelazni rok i posreci se... :? :roll: Desni bek je bilo koji bolji od Sagne!
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 26 mar 2014, 15:35

da mi je još jednom vidjet Diaby-a u kontaktu s loptom tačno bih se rodio :mrgreen:
A.F.C. Bournemouth!

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 26 mar 2014, 15:47

grizmann navodno već dogovorio odlazak u psg,a arteta će dobiti novi ugovor kao što je i cazorla već dobio :lol:

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 26 mar 2014, 15:58

slika 8-)

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.