bujrumNKJ je napisao/la:Petak naveče krenem spavati, naravno, samo ću krenuti jer nema spavanja. Ujutro rano, spremanje, stvari u torbu, i polako pjevanje do grada. U gradu već masa ljudi pije, puši, navija, malo po gradu navijanje, budjenje ljudi da nas isprate i krećemo polako. I nakon duge vožnje, doći na taj Tušanj koji će mislim biti pun, da će sve goriti. Samo da nas vrijeme posluži i to je to. Ništa drugo više ne treba.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Zadnja izmjena: batva035, dana/u 28 mar 2014, 00:24, ukupno mijenjano 1 put.
Srcem do pobjede Fukare Batva
Utakmicu ce pratiti sve renomirane tv kuce od Nove tv,HRT,Rtl-a. Dolazi i vrh NS BiH na celu s Begicem i Osimom.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
sad prođe pored tribine, ni jedna stolica nije postavljena, ono su postavili samo za slikanje 
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 26 mar 2014, 18:39, ukupno mijenjano 1 put.
Ako nekog zanima , juniori Bratstvo - Sloboda 1-2 .... Imate jako dobre juniore , pogotovo momak sa brojem 9 (nez mu ime) zabio je golcinu iz slobodnjaka
BIli ste dosta bolji imali 2 pogodene precke , imali smo i mi par dobrih sansi izlasci 1 na 1 sa golmanom ali sve sutevi pored gola.... Samo ne znam ko delegira onog sudiju pa on nije da je navijo za neku od ove 2 ekipe nego nije imo pojma sta sudi u pojedinim momentima... Sve u svemu zasluzena pobjeda i cestitke 
www.nkbratstvogracanica.com
-
imperator10
- Kontakt:
Kadeti? ili ne smiješ napisati rezultat hahahacesc4 je napisao/la:Ako nekog zanima , juniori Bratstvo - Sloboda 1-2 .... Imate jako dobre juniore , pogotovo momak sa brojem 9 (nez mu ime) zabio je golcinu iz slobodnjakaBIli ste dosta bolji imali 2 pogodene precke , imali smo i mi par dobrih sansi izlasci 1 na 1 sa golmanom ali sve sutevi pored gola.... Samo ne znam ko delegira onog sudiju pa on nije da je navijo za neku od ove 2 ekipe nego nije imo pojma sta sudi u pojedinim momentima... Sve u svemu zasluzena pobjeda i cestitke
Mi koji ne mozemo do Tuzle mi cemo kafice zauzeti 
Pitanje za marku i po: kako dočekati Osima na Tušnju 
Pobjeda je bolja od orgazma!
Ljubazno i kulturno kako doliči dobrom domaćinu.Gorki je napisao/la:Pitanje za marku i po: kako dočekati Osima na Tušnju
Docekati gospodski onako kako dolikuje nasem klubu i navijacima,ipak je to jedno od najvecih imena sto se tice naseg fudbala,pokazati da smo gospoda a ne kompleksasi.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Na noz, nikako drugacije.Gorki je napisao/la:Pitanje za marku i po: kako dočekati Osima na Tušnju
Osim nas je hvalio prije one utakmice sa Slavijom i govorio da liga bez Slobode nije ista ali hvala i Zelji i Leotaru, jer da nas oni nisu izbacili ne bi mi bili danas tako dobri a ABD cemo u skorijoj buducnosti biti jos bolji.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
ispravka 40 ljudi ce raditi na postavljanju stolicafukaratz je napisao/la:40 ljudi radi na postavljanju stolicaharry_90 je napisao/la:Koliko ljudi radi na postavljanju stolica,nisu valjda samo ova trojica sto su na slikamaupravo obavio razgovor s ortakom iz Tehnograda
Sloboda Tuzla
opustenoChinaglia je napisao/la:sad prođe pored tribine, ni jedna stolica nije postavljena, ono su postavili samo za slikanje
Zadnja izmjena: fukaratz, dana/u 26 mar 2014, 19:53, ukupno mijenjano 1 put.
Sloboda Tuzla
Ma ako je 40 ljudi to ce se brzo zavrsit,sutra ujutro da krene do navece je fertig,i trebalo bi skloniti ono narandzasto cudo ispred tribine,ogradu sto je ostala od radova il sta je vec ,kvari ugodjaj 
Sent from my ST21i using Tapatalk 2
danas su isli kupovati nekakv posebne kablove, a ni sami ne znaju kako ce sve odraditi samo im je naredjeno da mora do subote biti gotovoZodiac je napisao/la:Ma ako je 40 ljudi to ce se brzo zavrsit,sutra ujutro da krene do navece je fertig,i trebalo bi skloniti ono narandzasto cudo ispred tribine,ogradu sto je ostala od radova il sta je vec ,kvari ugodjaj
Sloboda Tuzla
Hahahaha kadeti su dobili 0:1 ali nisam gledao tu tekmuimperator10 je napisao/la:Kadeti? ili ne smiješ napisati rezultat hahahacesc4 je napisao/la:Ako nekog zanima , juniori Bratstvo - Sloboda 1-2 .... Imate jako dobre juniore , pogotovo momak sa brojem 9 (nez mu ime) zabio je golcinu iz slobodnjakaBIli ste dosta bolji imali 2 pogodene precke , imali smo i mi par dobrih sansi izlasci 1 na 1 sa golmanom ali sve sutevi pored gola.... Samo ne znam ko delegira onog sudiju pa on nije da je navijo za neku od ove 2 ekipe nego nije imo pojma sta sudi u pojedinim momentima... Sve u svemu zasluzena pobjeda i cestitke
www.nkbratstvogracanica.com
Zadnja izmjena: Gorki, dana/u 26 mar 2014, 20:31, ukupno mijenjano 1 put.
Pobjeda je bolja od orgazma!
fukaratz je napisao/la:druze nema nikakve potrebe spominjati sta navijaci rade i gdjeChinaglia je napisao/la:sad prođe pored tribine, ni jedna stolica nije postavljena, ono su postavili samo za slikanjea navijači rade koreografiju na stadionu
sami sebe tako s.j.e.b.e.m.o
http://www.youtube.com/watch?v=dpZbCTwXnNc
-
imperator10
- Kontakt:
Znam da je 7:1 ili tako nešto bilo kod nas pa sam zato malo podcijenio, nadam se da se nećeš naljutitcesc4 je napisao/la:Hahahaha kadeti su dobili 0:1 ali nisam gledao tu tekmuimperator10 je napisao/la:Kadeti? ili ne smiješ napisati rezultat hahahacesc4 je napisao/la:Ako nekog zanima , juniori Bratstvo - Sloboda 1-2 .... Imate jako dobre juniore , pogotovo momak sa brojem 9 (nez mu ime) zabio je golcinu iz slobodnjakaBIli ste dosta bolji imali 2 pogodene precke , imali smo i mi par dobrih sansi izlasci 1 na 1 sa golmanom ali sve sutevi pored gola.... Samo ne znam ko delegira onog sudiju pa on nije da je navijo za neku od ove 2 ekipe nego nije imo pojma sta sudi u pojedinim momentima... Sve u svemu zasluzena pobjeda i cestitke
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.