FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ma kakva ljutnja cuo sam da ste i taj gol zabili greskom nasih stopera i da je lopta jedva usla u gol ali pobjeda je pobjeda 
www.nkbratstvogracanica.com
imperator10 je iz Kaknjacesc4 je napisao/la:Ma kakva ljutnja cuo sam da ste i taj gol zabili greskom nasih stopera i da je lopta jedva usla u gol ali pobjeda je pobjeda
Sloboda Tuzla
-
imperator10
- Kontakt:
Pozdrav iz unutrašnjostifukaratz je napisao/la:imperator10 je iz Kaknjacesc4 je napisao/la:Ma kakva ljutnja cuo sam da ste i taj gol zabili greskom nasih stopera i da je lopta jedva usla u gol ali pobjeda je pobjeda
Moja greska ondaimperator10 je napisao/la:Pozdrav iz unutrašnjostifukaratz je napisao/la:imperator10 je iz Kaknjacesc4 je napisao/la:Ma kakva ljutnja cuo sam da ste i taj gol zabili greskom nasih stopera i da je lopta jedva usla u gol ali pobjeda je pobjeda
www.nkbratstvogracanica.com
Ma ja bi najradije da se igronorise cojk, to ce mu najtereze past, a opet mi se necemo morat nikom nizasta pravdat.Gorki je napisao/la:Pitanje za marku i po: kako dočekati Osima na Tušnju
my bad
bolje bi bilo da se i ne postavljaju do tekme, poslije tekme neka krenu i imaju 14 dana do naredne domaće tekme da završe čitavu tribinu, ako su uopšte stigle sve stolice 
klasik je napisao/la:Ma ja bi najradije da se igronorise cojk, to ce mu najtereze past, a opet mi se necemo morat nikom nizasta pravdat.Gorki je napisao/la:Pitanje za marku i po: kako dočekati Osima na Tušnju
Mah bilo bi tu svega,ali trebamo sačuvat obraz i ne spominjat ama baš ništa,kao da nije tu
Ali ovo je xtra dolaze TV kuće Nove,RTL,Al jazeera balkans,pa naš TK..kao da se prenosi finale kupa balkana
Pobjeda je bolja od orgazma!
Ovo i jeste najbolja utakmica na balkanu u subotu, hahaGorki je napisao/la:..kao da se prenosi finale kupa balkana![]()
doleze hrt, tv nova, rtl, al jazeera, i biscani se plase da ce biti pokradeni
nek budu sretni sto ce uopce prisustvovati ovakvom dogadjaju 
Sloboda Tuzla
Mozete li mi objasniti zasto ne gotivite Osima? Nisam upucen u to pa me zanima.
zašto bismo ga gotivili? baš me zanimaPa3ot je napisao/la:Mozete li mi objasniti zasto ne gotivite Osima? Nisam upucen u to pa me zanima.
jedna poveznica je Seljo, a drugo opet Seljo, odosno puštanje tekme Leotaru, a Ivica Osim se nije oglasio povodom toga, a inače je čovjek koji ima i da svoje mišljenje o svemu, ali eto, tada ga nije imao
što se mene lično tiče, zabij mu
Ćiro skoro svaki tjedan na Novoj tv u In Magazinu pa ne čudi ovoliki interes hrvatskih medija za utakmicu
.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
za starijeg Osima me libo tuki al je fazon sto ima ono govedo od sina
e tog sina treba dobro izubijati negdje
pa mu sakriti kljuc od svlacionice kad dodje, iskljuciti vodu, sakriti sudiji zastavicu i zabiti Amaru u paksu.....
Sloboda Tuzla
Zato što nije mako prstom kad je Željezničar namješt´oPa3ot je napisao/la:Mozete li mi objasniti zasto ne gotivite Osima? Nisam upucen u to pa me zanima.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
TOG COVJEKA SAM GOTIVIO NENORMALNO...sad mu se u usta p.o.s.e.r.e.m...i njemu i onom mu sinu sto sa kerom zivi....smradovi obicni...a vole palamudat o svemu osim o polomljenim zastavicama,nestanku vode i zakljucanim sudijama...ffuujjjj...nek mi ne dolazi na Tusanj i s.j.e.b.a.j.e mi furkuHeller je napisao/la:Zato što nije mako prstom kad je Željezničar namješt´oPa3ot je napisao/la:Mozete li mi objasniti zasto ne gotivite Osima? Nisam upucen u to pa me zanima.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- nesvrstani
- Kontakt:
staragarda je napisao/la:TOG COVJEKA SAM GOTIVIO NENORMALNO...sad mu se u usta p.o.s.e.r.e.m...i njemu i onom mu sinu sto sa kerom zivi....smradovi obicni...a vole palamudat o svemu osim o polomljenim zastavicama,nestanku vode i zakljucanim sudijama...ffuujjjj...nek mi ne dolazi na Tusanj i s.j.e.b.a.j.e mi furkuHeller je napisao/la:Zato što nije mako prstom kad je Željezničar namješt´oPa3ot je napisao/la:Mozete li mi objasniti zasto ne gotivite Osima? Nisam upucen u to pa me zanima.
ne bi bilo lose izdati saopstenje i istaknuti da nije dobrodosao, odjednom bi svi na tusanj... m.a.r.s s.t.o.k.o! ili ako nista neku parolu napraviti tipa kao igrac odlican ko covjek rinaka
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...
Grdan je napisao/la:Ćiro skoro svaki tjedan na Novoj tv u In Magazinu pa ne čudi ovoliki interes hrvatskih medija za utakmicu.
Dolazak navedenih televizijskih kuća je jedan od razloga zbog čega je trener svih trenera doveden na Tušanj,sada se o Slobodi/Tuzli priča i u Hrvatskoj/Srbiji odn.općenito Balkanu.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
sjecas se sezone kad smo mi ostali bez evrope jer kao nismo imali licence..pa otisao Siroki...eh na sudu je Sloboda dobila presudu i odstetu od preko 400.000 maraka..dio te odstete je "stari" savez kompenzirao kroz to sto jednom nismo platili kotizaciju, sto nismo placali kazne za kartone, za bakljade itd itd i tako je kompenziran ogroman dio sredstava (jbg za sve nas kaznjavali) ..Pa3ot je napisao/la:Mozete li mi objasniti zasto ne gotivite Osima? Nisam upucen u to pa me zanima.
ali je ostalo nekih 270.000 maraka koje su ovaj gospodin i ekipa mu kad su dosli na celo saveza hladno otpisali i rekli da ne priznaju taj dug niti tu presudu..naravno u toj euforiji oko komiteta sta je mogla sama Sloboda..na stranu sto su odlucili zbog tog duga da nas izbace iz lige.
i onda je doslo zadnje kolo kad su i proveli tu presudu kada su nastimali citavo kolo..ukratko JEDINI nacin da Sloboda ostane u ligi je bilo da pobijedi u Ist.Sarajevu a to svi znamo da je nemoguce u tim okolnostima (pokrili su i tu soluciju ), a ostale sve solucije su imali pokrivene..
i onda imas to sto neko dobro rece palamudi o svemu, ima misljenje i neki "smekerski" stav o svemu a ovdje je sutio kao zaliven, zasto? jer je i on to aminovao zbog onih para..jbg svi su mislili da ce se Sloboda ugasiti kao sto i bi da se Azmir nije pojavio..
nema veze kod mene licno s tim sto je on Zeljin itd itd, bitne su ove stavke gdje se direktno radilo protiv Slobode.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ćiro danas bio na RTL-u "U zdrav mozak", šprdali ga da je Mamić rekao za njega da zaboravlja, da gubi pamcenje... J*bo im Ćiro majku, sve po spisku 
Rafael30 je napisao/la:Ćiro danas bio na RTL-u "U zdrav mozak", šprdali ga da je Mamić rekao za njega da zaboravlja, da gubi pamcenje... J*bo im Ćiro majku, sve po spisku
ja znam za ovo:
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.