Nosi plave sve do pobjede

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Šta je bilo drug pa su te danas iznervirali toliko?MuhamedTM je napisao/la:Nikad nisam nikoga mrzio,nemam namjeru da pocnem sad. Cak sam FC torpedo bodrio kad su igrali Europske tekme. Babo mi je pitar ,stari pitar koji je visio na kosevu i gledo Haseta velikog itd da ne baljezgam bez potrebe .Moj point je od danas ih ne mogu smislit.Oni su gamad bezobrazna ,lopovska ,pokvarena ,dvolicna ,van-zemaljska(sampioni svemira) da ih nema gorih na dunjaluku.
Molim te Boze da pobjedi ljoZe,da pokazemo da je ljudska dusa i borba protiv nepravde jaca od para i dusmana koji ne vole svoje koliko mrze tudze. Pozdrav plava braco.
Da ti nije babo ukinou džeparac.MuhamedTM je napisao/la:Nikad nisam nikoga mrzio,nemam namjeru da pocnem sad. Cak sam FC torpedo bodrio kad su igrali Europske tekme. Babo mi je pitar ,stari pitar koji je visio na kosevu i gledo Haseta velikog itd da ne baljezgam bez potrebe .Moj point je od danas ih ne mogu smislit.Oni su gamad bezobrazna ,lopovska ,pokvarena ,dvolicna ,van-zemaljska(sampioni svemira) da ih nema gorih na dunjaluku.
Molim te Boze da pobjedi ljoZe,da pokazemo da je ljudska dusa i borba protiv nepravde jaca od para i dusmana koji ne vole svoje koliko mrze tudze. Pozdrav plava braco.
na skenderiji oni klosari po 12 KM ko prodaju, kontam radije cu baciti dvije marke nego onom papku dati a kao sto kazes bice ispred juga...terabajt je napisao/la:Bice u kucici ispred juga ne sikiraj se, opremaj se jos maloUltras1921 je napisao/la:karti kod trznice nema....
E Boga ti šta ti to uradismo danas. Jeli te neko ružio. Baš si me nasikirao! Čemu tolika mržnja pa nismo Vam ništa JOŠ uradili!MuhamedTM je napisao/la:Nikad nisam nikoga mrzio,nemam namjeru da pocnem sad. Cak sam FC torpedo bodrio kad su igrali Europske tekme. Babo mi je pitar ,stari pitar koji je visio na kosevu i gledo Haseta velikog itd da ne baljezgam bez potrebe .Moj point je od danas ih ne mogu smislit.Oni su gamad bezobrazna ,lopovska ,pokvarena ,dvolicna ,van-zemaljska(sampioni svemira) da ih nema gorih na dunjaluku.
Ko vi mozete nekom nesto uraditi jadovi.meme pitar je napisao/la:E Boga ti šta ti to uradismo danas. Jeli te neko ružio. Baš si me nasikirao! Čemu tolika mržnja pa nismo Vam ništa JOŠ uradili!MuhamedTM je napisao/la:Nikad nisam nikoga mrzio,nemam namjeru da pocnem sad. Cak sam FC torpedo bodrio kad su igrali Europske tekme. Babo mi je pitar ,stari pitar koji je visio na kosevu i gledo Haseta velikog itd da ne baljezgam bez potrebe .Moj point je od danas ih ne mogu smislit.Oni su gamad bezobrazna ,lopovska ,pokvarena ,dvolicna ,van-zemaljska(sampioni svemira) da ih nema gorih na dunjaluku.
Ako je okruglo pola miliona € to je super !Format je napisao/la:Citam da do 31.3 Mersin mora uplatit 500 000 e na racun Zelje ili im prijeti suspenzija od Uefe,kako bi ovo bilo dobro,neko kupi klub sa toliko para
http://www.videoteka.me/zeljeznicar/" onclick="window.open(this.href);return false;neroazzuro je napisao/la:Hocel sigurno bit stream znal neko i gdje?
Hvala
Virtu4l je napisao/la:http://www.videoteka.me/zeljeznicar/" onclick="window.open(this.href);return false;neroazzuro je napisao/la:Hocel sigurno bit stream znal neko i gdje?
Hvala
U toku je predigra sa juga...
Koliko je ovo sigurno ? Da ne bude pred utakmcu stream offline, pa da moram šamarati monitor.Virtu4l je napisao/la:http://www.videoteka.me/zeljeznicar/" onclick="window.open(this.href);return false;neroazzuro je napisao/la:Hocel sigurno bit stream znal neko i gdje?
Hvala
Počeo prenos.Saurman je napisao/la:Koliko je ovo sigurno ? Da ne bude pred utakmcu stream offline, pa da moram šamarati monitor.Virtu4l je napisao/la:http://www.videoteka.me/zeljeznicar/" onclick="window.open(this.href);return false;neroazzuro je napisao/la:Hocel sigurno bit stream znal neko i gdje?
Hvala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.