trebao bi bit na areni 3,bar po programuvecaveca je napisao/la:Hoce li biti kakvog linka ?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
trebao bi bit na areni 3,bar po programuvecaveca je napisao/la:Hoce li biti kakvog linka ?
Stvarno? Daj link rasporedammuummii je napisao/la:trebao bi bit na areni 3,bar po programuvecaveca je napisao/la:Hoce li biti kakvog linka ?
ali ArenaSport 3 HRConsigliere je napisao/la:Stvarno? Daj link rasporedammuummii je napisao/la:trebao bi bit na areni 3,bar po programuvecaveca je napisao/la:Hoce li biti kakvog linka ?
Ukucaš onaj kod kao za bezobrazneBenjo_AFC86 je napisao/la:Zna li neko kako otkljucati ovaj program na Mojoj tv.. BH TELECOM PREMIER LIGA?
Ma ima, ali će staviti izgleda na ArenaSport 5 koji samo ide u Srbiji i CG, za bh će ostati ili Moja tv ili streamBenjo_AFC86 je napisao/la:Nema prenosa na areni, ne bacajte bombe
http://www.tvarenasport.com/channel" onclick="window.open(this.href);return false;
Zna li neko kako otkljucati ovaj program na Mojoj tv.. BH TELECOM PREMIER LIGA?
To vazi samo za one koji imaju Telecomovu kablovsku? Odnosnu MojuTV. Jbga znam, hvatam se za slamku.Padovan je napisao/la:Ukucaš onaj kod kao za bezobrazneBenjo_AFC86 je napisao/la:Zna li neko kako otkljucati ovaj program na Mojoj tv.. BH TELECOM PREMIER LIGA?kanale i skine ti 2KM sa računa i gledaj.
Pa ovo ima samo kod nas svojim potrošačima 2km, a komšijama džabaRooney88 je napisao/la:To vazi samo za one koji imaju Telecomovu kablovsku? Odnosnu MojuTV. Jbga znam, hvatam se za slamku.
Salji.RodjeniiBrato je napisao/la:Kome treba link streama nek se javi na PM..
I meni saljiRooney88 je napisao/la:RodjeniiBrato je napisao/la:Kome treba link streama nek se javi na PM..
Trenutno korisnika/ca: bavaracmujo, bhfanatic14, bordobijeli, Hajdeee, jurisicduska, muhamedhulk, Rule_hz i 79 gostiju.