FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Idemo Željoooooo! 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ne mogu vjerovato kako navijamo za istu ekipu.Saurman je napisao/la:[youtube][/youtube]

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Čudni su putevi gospodnji.Rooney88 je napisao/la:Ne mogu vjerovato kako navijamo za istu ekipu.Saurman je napisao/la:

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Plugin error????????????????? Tako mi piše.Yaro je napisao/la:evo arena sport 3 hrvatska stream http://www.one312.com/2014/03/veetle9.html" onclick="window.open(this.href);return false; sretno nam Manijaci
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
Jbmt u Sarajevu a nisi na tekmiElegant je napisao/la:Sretno plavi ...

--------------Dzeko-------Ibisevic
---Lulic---------------------
---------- Misimovic ----Pjanic
----------------Germanija
-Kolasinac----Spahic -- Bicakcic----Mujdza
--------------Begovic--------------
by: Glavonja Safet.
---Lulic---------------------
---------- Misimovic ----Pjanic
----------------Germanija
-Kolasinac----Spahic -- Bicakcic----Mujdza
--------------Begovic--------------
by: Glavonja Safet.
Kako Zeljo stoji u ovih par minuta ?
Neko radi, ima obaveza tako da me nije stid.Guzonja je napisao/la:Jbmt u Sarajevu a nisi na tekmiElegant je napisao/la:Sretno plavi ...mene bi bilo sramota pisati na ovoj temi kad je derbi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
TnxYaro je napisao/la:evo arena sport 3 hrvatska stream http://www.one312.com/2014/03/veetle9.html" onclick="window.open(this.href);return false; sretno nam Manijaci
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
Meni nece.Ado1921 je napisao/la:TnxYaro je napisao/la:evo arena sport 3 hrvatska stream http://www.one312.com/2014/03/veetle9.html" onclick="window.open(this.href);return false; sretno nam Manijaci
Ima li drugih linkova koji ferceraju??
Zadnja izmjena: zeljocity, dana/u 26 mar 2014, 19:16, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Guzonja je napisao/la:Jbmt u Sarajevu a nisi na tekmiElegant je napisao/la:Sretno plavi ...mene bi bilo sramota pisati na ovoj temi kad je derbi.
Zato što si isfrustrirani klinac. Kao što je kolega već naveo, ima ljudi koji imaju djecu, posao, itd.. tako da tvoje retardirane opaske nisu potrebne.
Drugovi, ima li ova arena hr na MojaTV? Ima nekih 977182 arena, ali nigdje ovu utakmicu da nađem 

NAPRIJED NARODE!
Jao Selimovicu 

-
- Kontakt:
e moj selimoviću 

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- randy_moss
- Kontakt:
http://www.one312.com/2014/03/veetle9.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Instalirajte Veetle.
Instalirajte Veetle.
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
opet nas jeb.e realizacija 

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Bojim se da ce nam ove propustene prilike doci glaveŽeljooooo je napisao/la:opet nas jeb.e realizacija

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Ma **** nas selimovic, niko me ne moze ubijediti da je bolji od Bajica, ja sta covjek promasuje ccc
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.