DO SMRTI ODANI........HZ87
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Mirza_Hordas je napisao/la:R.I.P. VEDRAN PULJIC – PULJA
Kriv ,
zato sto je navijac bio
Kriv
zato sto se za pravdu borio
Kriv
zato sto je volio
Kriv
zato sto je kad je bilo najteze stao uz raju svoju
Kriv
zato sto je volio Saraj'vo i bordo boju
Kriv ,
zato sto je kao Kosevo veliko srce imao
zato sto je bordo zastavu u nebo dizao
zato sto je iz Sarajeva stigao
Kriv ,
zato sto je goloruk pred pistolj stao
Kriv
zato sto je svoj zivot dao
Kriv
zato sto se Vedran Puljic zvao
Vedrane ,
Brate nas sa tribine
neka se tvoja dusa u rajske dvore vine
neka nas ona dovede do istine
neka Veliki Bog primi nase molitve i dove
neka se sjeverna tribina stadiona Kosevo tvojim imenom zove
Vedrane ,
Brate nas sa tribine
pocivaj u miru sada
Sarajevo i Bosna
zaboraviti nece nikada
Niz lice mi suze teku
prema nebu dizem glavu
i Velikog Boga molim
Niz lice mi suze teku
prema nebu dizem glavu
i Velikog Boga molim
za Vedranovu vjecnu slavu
Nista brate ovakav kadara kakav jeste sa njim cemo igrati drugi dio nema nikakvih promjena jedino neznam da se u upravi nije sta promijenilojunuz23 je napisao/la:Jel ima nosto novo oko kluba
FK Sarajevo je napisao/la:R.I.P VEDRANE POCIVAJ U MIRU
đe će to !FK Sarajevo je napisao/la:Nista brate ovakav kadara kakav jeste sa njim cemo igrati drugi dio nema nikakvih promjena jedino neznam da se u upravi nije sta promijenilojunuz23 je napisao/la:Jel ima nosto novo oko kluba
Kod nas je teze otjerati upravu nego piti supermenZagor je napisao/la:đe će to !FK Sarajevo je napisao/la:Nista brate ovakav kadara kakav jeste sa njim cemo igrati drugi dio nema nikakvih promjena jedino neznam da se u upravi nije sta promijenilojunuz23 je napisao/la:Jel ima nosto novo oko kluba![]()
Ali vidite sta je Jahovic sada uradio sebi upropastio karijeru sad cijelu polusezonu sigurno nece igratimiky_hz je napisao/la:Jahovic vjerovatno nece putovati sa ekipom u Ulcinj,nego ce ostati u Sarajevu i trenirat sa juniorima...samim tim znaci da sad nikako nece igrati u drugom dijelu jel ce biti zadnja opcija za tu poziciju napadaca...mada je i trazio da ga klub pusti na neku posudbu u Madjarsku
Treba reci da Cala vodi 4 juniora na pripreme,Trebinjaca,Cizmica,Kenu Handzica i Nuhica
I ne treba da igra.FK Sarajevo je napisao/la:Ali vidite sta je Jahovic sada uradio sebi upropastio karijeru sad cijelu polusezonu sigurno nece igratimiky_hz je napisao/la:Jahovic vjerovatno nece putovati sa ekipom u Ulcinj,nego ce ostati u Sarajevu i trenirat sa juniorima...samim tim znaci da sad nikako nece igrati u drugom dijelu jel ce biti zadnja opcija za tu poziciju napadaca...mada je i trazio da ga klub pusti na neku posudbu u Madjarsku
Treba reci da Cala vodi 4 juniora na pripreme,Trebinjaca,Cizmica,Kenu Handzica i Nuhica
I ja mislim da ovim postupkom i nije zasluzio da igra ali eto vidis sta sam sebi napravi upropastio je sebi karijeruButmiran je napisao/la:I ne treba da igra.FK Sarajevo je napisao/la:Ali vidite sta je Jahovic sada uradio sebi upropastio karijeru sad cijelu polusezonu sigurno nece igratimiky_hz je napisao/la:Jahovic vjerovatno nece putovati sa ekipom u Ulcinj,nego ce ostati u Sarajevu i trenirat sa juniorima...samim tim znaci da sad nikako nece igrati u drugom dijelu jel ce biti zadnja opcija za tu poziciju napadaca...mada je i trazio da ga klub pusti na neku posudbu u Madjarsku
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Bordo10, bordobijeli, Hajdeee, hase73, MokraKifla, Serha i 85 gostiju.