RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
odlučio sam da jedno vrijeme ne reagujem jer ste očigledno dobar dio vas glas godinama nesposobneuprave na čelu sa lokalnim nesposobnjakovićima i kabadahijama pokušavao sam da vam objasnim kako su godinama uništavali temelje kluba nedajući priliku domaćim snagama ti naši izdanci su blokirani od onih koji su vodili klub a uspoređivati BAJEVIĆA MARIĆA KODRU VAHU SA EGZEKUTORIMA brojnih generacija našeg omladinskog pogona je u najmanju ruku neozbiljno nadam se da će budućnost biti svijetlija i da konačno sjednem na tribine i osim sportskih nebuloza i naručenih negativnih komentara na zvonića hajdarevića itd oni zaslužuju podršku iako su u svojim generacijama bili razervni igrači najbolji su najbolji su svim silama spriječeni da pokažu što znaju jer vjerovatno bi zauzeli mjesta bjelosvjetskom čemeru koji je nosio dres nakon rata nije mrkva kriv što nezna kriv je što se prihvatio posla misleći da zna kada budemo imali u prvom sastavu 7 domaćih i na klupi barem 3 tada ćemo biti klub po mjeri nekadašnje slave uprava nam je onakva kakvu mi želimo jer ne tražimo bolju na zahtjevamo rezultate ne tjaramo ih sa tribina ne tjeramo ih iz kluba oni su važniji od naših omladinaca a ove rezultate mogli smo ostvariti sa rajom sa gradskih igrališta mi smo krivi za sve jer je tuđe bolje iako je mnogo ne kvalitetnije a sad opet oplite da sam nečiji rođak ili neka druga stvar od onih momaka koje sam prije spominjao ja sam samo svjestan da se kuća pravi od temelja a mi ih sami sebi rušimo
Nisam bio na tekmi ali sam ovo i ocekivao.
Ne treba sada udarati pos vemu dobrome uradjenom.
Mi jednostavno nemamo te igrace koji ce donjeti prevagu. Imamo jedno 6-7 igraca kojima treba dodati jos 3- 4 nova malo jaca igraca uz dbrog trenera i onda se mozemo nadati necemu.
Jesam razocaran ali ovo je samo jos jedna od standardnih Velezovih utakmica u zadnje vrijeme.
Ne treba sada udarati pos vemu dobrome uradjenom.
Mi jednostavno nemamo te igrace koji ce donjeti prevagu. Imamo jedno 6-7 igraca kojima treba dodati jos 3- 4 nova malo jaca igraca uz dbrog trenera i onda se mozemo nadati necemu.
Jesam razocaran ali ovo je samo jos jedna od standardnih Velezovih utakmica u zadnje vrijeme.
- el-fighter
- Kontakt:
Previse smo mi nade polagali u Kup, doduse opravdano, ali nakon sto smo krenuli u drugi dio bez pravog centarfora. Danas da smo imali bilo kakvog klasicnog spica prosli bi bez problema. Imamo ekipu koja na svakom gostovanju moze uzeti bodove, jer odlicno igramo prema nazad. Problem je protiv slabijih ekipa gdje trebamo preuzeti inicijativu i napasti. Stvaramo sanse, igramo dobro, ali gola nigdje.
Sto se tice sezone, ne mozemo reci da je propala. Prethodnih godina smo se u ovo doba grcevito borili za opstanak. Ove sezone je preambiciozno najavljena borba za Evropu, ali cemo barem zavrsiti u sredini tabele. Imamo dobar kostur, ekipu treba malo pojacati i sljedece sezone ne vidim kako ne mozemo izboriti Evropu.
FORZA VELEZ
Sto se tice sezone, ne mozemo reci da je propala. Prethodnih godina smo se u ovo doba grcevito borili za opstanak. Ove sezone je preambiciozno najavljena borba za Evropu, ali cemo barem zavrsiti u sredini tabele. Imamo dobar kostur, ekipu treba malo pojacati i sljedece sezone ne vidim kako ne mozemo izboriti Evropu.
FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Siroki,Celik,Mladost,Celik kuci 1 gol,1bod i ispadanje iz kupa. Ako ovo nije opalit trenera nogom u kicmu i otjerat iz kluba ja neznam sta je 
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
U pravu si. U mene je mozak titovog pionira, a vidim da jedan prosjecan k_urac ima vise mozga od tebe.tareizo je napisao/la:e moj kadet imas mozak pionirasamocelik je napisao/la:Crkni od muke samo zbog ovoga komentara.I vidimo se u finalu KUP-a na Bijelom Brijegu.Kadet91 je napisao/la:Tuzno je gubiti od seljackih ekipa.... To najvise boli.samim svojim postom sramotis armiju pravi navijaca VELEZA ,vjeruj da ste vi prosli (realno ste bili bolji u obe tekme) ja bih vama cestitao ,a nebi provociro kao sto ti cinis
pozz pravim navijacima VELEZA iz Zenice
- pravnik1981
- Kontakt:
Ma navijaci su krivi...Pritisak stvaraju..jeb.em li vam mame nesposobne kako vas nije stid raje koja po onakvoj kisi dodje i navija citavu tekmu podore glasne zice za manekene..uffffffffffNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Siroki,Celik,Mladost,Celik kuci 1 gol,1bod i ispadanje iz kupa. Ako ovo nije opalit trenera nogom u kicmu i otjerat iz kluba ja neznam sta je
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Pod hitno se založiti ili naložiti za stadion u gradu,nema sreće gore.
Projekt-sjeverni treba da krene.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Bilo bi raje svaku tekmu 2-3 milje a napravit od jedno 10-12.tepsija je napisao/la:Pod hitno se založiti ili naložiti za stadion u gradu,nema sreće gore.
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
U pravu si. U mene je mozak titovog pionira, a vidim da jedan prosjecan k_urac ima vise mozga od tebe.
Ja nisam htio da uvrijedim navijace Celika, cestitam navijacima Celika, ali nemoj mi reci da niste seljacki klub kad se izmedju sebe bijete za vrijeme kup utakmice??? Priznaj brate. Evo cestitam ti ziv mi bio i ti i Celik.
[/quote]
hvala na cestitkama
p,s.ostali dio posta necu da repliciram jer pametniji popusta
hvala na cestitkama
p,s.ostali dio posta necu da repliciram jer pametniji popusta
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
- tepsija
- Kontakt:
Ne treba više od 15 milja,i to bi bilo to.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Bilo bi raje svaku tekmu 2-3 milje a napravit od jedno 10-12.tepsija je napisao/la:Pod hitno se založiti ili naložiti za stadion u gradu,nema sreće gore.
Stadion bez atletske,blizina grada,imali bi sigurno jednu od boljih posjeta u ligi.
Pješaka na utakmicu kao nekad.A ne kao danas...kiša...radi mostarski taxi ko išta.
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
ma mi i jesmo krivi moj pravniče jer smo kao navijači hrabri potući se i na strani ne razmišljajući šta će biti sa našim glavama ali smo zato **** kukavice i najveće pi e kada trebamo zaštititi klub od njegovih unutrašnjih neprijatelja od rata nijedna uprava nije bila prijatelj veleža bili su prijatelji samo svog džepa pokušavao sam da kažem da svi zdravi sportski kolektivi opstaju jedino na domaćim snagama koje se kasnije uz kvalitetan rad dobro prodaju a rad i namjerno eliminisanje kvalitetnih dijelova nekog tkiva ravno je zločinu e takvi nam ljudi godinama vode klub ne trebaju nama politički direktori kluba i oni koji odnose nama trebaju oni koji donose i pune nam tribine a ovi su najrahatniji kada su tribine sablasne nema im ko prigovarati ponavljam da su novac kojim su plaćali bjelosvjetske otpade usmjerili na nekoliko naših momaka umjesto što su ih otjerali sada bi stanje bilo mnogo bolje ali mi jednostavno nećemo bolje mi ćemo loviti morsku ribu u neretvi
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Ma ja brato. Lagano sakapje a i posjeta bi bila puno bolja. Koliko raje nema prevoz pa se skupi milja van grada. Da je u sjevernom to bi se utrostrucilo svaku tekmu plus ovako vaznije protiv Zelje Sarajeva Borca Celika. To bi gorilotepsija je napisao/la:Ne treba više od 15 milja,i to bi bilo to.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Bilo bi raje svaku tekmu 2-3 milje a napravit od jedno 10-12.tepsija je napisao/la:Pod hitno se založiti ili naložiti za stadion u gradu,nema sreće gore.
Stadion bez atletske,blizina grada,imali bi sigurno jednu od boljih posjeta u ligi.
Pješaka na utakmicu kao nekad.A ne kao danas...kiša...radi mostarski taxi ko išta.
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Pastrmka brato, ko bi financirao taj projekt stadion?
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Brato nisu to neke astronomske cifre i nije do toga. Problem je dozvola za gradnju a zna se ko je opstruiraKadet91 je napisao/la:Pastrmka brato, ko bi financirao taj projekt stadion?
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- tepsija
- Kontakt:
Samo nek usvoje regulacioni plan.
Sve ostalo bi išlo.
Kao i BB,kao i Vrapčići....napravilo bi se.
Ko je napravio Orašju stadion?
Sve ostalo bi išlo.
Kao i BB,kao i Vrapčići....napravilo bi se.
Ko je napravio Orašju stadion?
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
Nadam se braco. Vrijeme je vise da se krene naprijed, ali dusmani i sa jedne i da druge strane nas stalno stopaju. Bice da im smeta zvijezda.
- tepsija
- Kontakt:
Bošće im zvijezda oči još duuuuugo godina,nabijem ih.
i jedne i druge.
i jedne i druge.
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
Tako je, Zvijezdu niko nesmije da dira, nema nista ljepse negol vidjeti Velezov austobus sa zvijezdom. To je symbol Veleza.
Kad bi igrali u Evropi, ja bih pokrenuo akciju da se Velezu nabavi avion sa petokrakom kao autobus.
Kad bi igrali u Evropi, ja bih pokrenuo akciju da se Velezu nabavi avion sa petokrakom kao autobus.
- zivinaajkula
- Kontakt:
Kadet91 je napisao/la:Tako je, Zvijezdu niko nesmije da dira, nema nista ljepse negol vidjeti Velezov austobus sa zvijezdom. To je symbol Veleza.
Znas li ti koliko kosta servisiranje aviona,neki dan mijenjao lamelu i zamajac na autu pa me doslo 1500 KM!
sloboda govora i pravda za sve!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!
A taj famozni stadion u sjevernom bi bio pun pogodak. Ljepota fino iz mahale pola sata prije tekme lagano krenut, nema taxija, nema s kim ću se vratit i to. Znam masu raje što ne mogu doći zbog prevoza. U sjevernom bi bio minimalac 3 milje ljudi na utakmici, svak može pješke lagano. Ali to su samo snovi...
Danas sam 2 sata stajao gore na vrhu tribine, mokar, naživciran, ali to ne bi bio problem samo da smo prošli... Nikako mi nisu jasne dvije izmene: Blagojević - Ćemalović i Hajdarović - Janković. To su bila naša 2 najbolja igrača danas i jedino su oni mogli napraviti neku promjenu... Dosadilo više pričat o tome, ali toliko fali taj j.ebeni napadač, nisu bili u stanju toliko vremena dovest nekog
Jbga sad, sezona je gotova, kup bio jedina šansa..
Danas sam 2 sata stajao gore na vrhu tribine, mokar, naživciran, ali to ne bi bio problem samo da smo prošli... Nikako mi nisu jasne dvije izmene: Blagojević - Ćemalović i Hajdarović - Janković. To su bila naša 2 najbolja igrača danas i jedino su oni mogli napraviti neku promjenu... Dosadilo više pričat o tome, ali toliko fali taj j.ebeni napadač, nisu bili u stanju toliko vremena dovest nekog
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.