To je lako reci meni i tebi ali hajd objasni strucnjaku.Naravno da imamo dosta rjesenja samo trebamo znati.Sheyi je napisao/la:Ma moze i Lulic na desnog beka, odigrace bolje nego ijedan od mogucih rijesenja ukoliko se Kujdza povrijedi pred Sp
Mensur Mujdža
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Mensur Mujdža
Najgore je rješenje stavljati igrača kojem to nije prirodna pozicija, to odmah povlači i druge rokade...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
A sta je Avdiji prirodna pozicijaVirtu4l je napisao/la:Najgore je rješenje stavljati igrača kojem to nije prirodna pozicija, to odmah povlači i druge rokade...
--------------Dzeko-------Ibisevic
---Lulic---------------------
---------- Misimovic ----Pjanic
----------------Germanija
-Kolasinac----Spahic -- Bicakcic----Mujdza
--------------Begovic--------------
by: Glavonja Safet.
---Lulic---------------------
---------- Misimovic ----Pjanic
----------------Germanija
-Kolasinac----Spahic -- Bicakcic----Mujdza
--------------Begovic--------------
by: Glavonja Safet.
-
slucajniprolaznik
- Kontakt:
Klupa!Guzonja je napisao/la:A sta je Avdiji prirodna pozicijaVirtu4l je napisao/la:Najgore je rješenje stavljati igrača kojem to nije prirodna pozicija, to odmah povlači i druge rokade...
Ali na tribinama...slucajniprolaznik je napisao/la:Klupa!Guzonja je napisao/la:A sta je Avdiji prirodna pozicijaVirtu4l je napisao/la:Najgore je rješenje stavljati igrača kojem to nije prirodna pozicija, to odmah povlači i druge rokade...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Steta ako je Mujdza bas povrijedjen,mozda je izasao iz igre iz predostroznosti... Ja dijelim misljenje onih koji kazu da je Mujdza mozda i najvazniji igrac reprezentacije BIH,iz prostog razloga jer za njega nemamo nikakvu zamjenu! izuzev mozda djelimicno Vranjesa...
Zna li se status povrede?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
on me sve vise podsjeca n aZlatana Bajramovica i mislim da se ne moze racunati na njega,po svemu sudeci Avdija..
Imamo Ogija, a tek onda Avdija ...zgembo89 je napisao/la:on me sve vise podsjeca n aZlatana Bajramovica i mislim da se ne moze racunati na njega,po svemu sudeci Avdija..
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Imali informacija o kakvoj se povredi radi kod Mujdzonija?
Mujdžoni aka Zlatni Bajramović, 'bem ti nesreću.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
bolje staviti i višću nego avdiju na desnog beka.. u korist višći ide činjenica da je dosta utakmica već igrao na desnom beku..
- Papastathopoulos
- Kontakt:
pobjeze virtu k'o puskom natjeranGuzonja je napisao/la:A sta je Avdiji prirodna pozicijaVirtu4l je napisao/la:Najgore je rješenje stavljati igrača kojem to nije prirodna pozicija, to odmah povlači i druge rokade...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- Goalgetter
- Kontakt:
Iz Freiburga kazu da njegova povreda gleznja ne izgleda lose, ali da ce danas znati tacno koliko ce odsustvovati sa terena.
- Blek_Stena
- Kontakt:
Bog me ubio ako Mujdzi Avdija nije sihire bacio

Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović
Blek_Stena je napisao/la:Bog me ubio ako Mujdzi Avdija nije sihire bacio![]()
Kod Mensura izgleda ima i problema psihičke prirode. Ako želi ojačati tijelo i smanjiti rizik od povreda, onda mora jednako poraditi i na mentalnoj snazi. Ne smije ulaziti u susret sa strahom od povrede, jer mu to neće donijeti ništa dobro. Mislim da sam dovoljno rekao ako kao primjer navedem Pata.
Bolje glezanj nego koljeno ili ne daj boze kuk,ona povreda koja ga je dugo drzala van terena.Bice to dobro relativno brzo.I bolje bi bilo da Mujdzone i ne igra puno,njegove kvalitete znamo,nama je bitno samo da je zdrav i spreman.Goalgetter je napisao/la:Iz Freiburga kazu da njegova povreda gleznja ne izgleda lose, ali da ce danas znati tacno koliko ce odsustvovati sa terena.
I trebali bi ga odvesti kakvoj nani da mu prouci stogod
Najgore što se ovo dešava kada se konačno ustalio u prvoj postavi Freiburga. Upravo sada mora pomoći svom timu da izbori opstanak u ligi, ili da se dobrim partijama proda u nekog stabilnijeg Bundesligaša.
pokazao je se Ogi protiv EGipta tanak ko bašlija pa i Samaras ga je mlatio po desnom beku i ja sma za to da igra ispred Avdije ali daleko od toga da je dobro rješenje..bhsport je napisao/la:Imamo Ogija, a tek onda Avdija ...zgembo89 je napisao/la:on me sve vise podsjeca n aZlatana Bajramovica i mislim da se ne moze racunati na njega,po svemu sudeci Avdija..
Bili Lulic znao odigrati desnog beka jer on skoro moze igrati svaku poziciju a mislim da je desnjak koji dosta igra po ljevoj strani?...Jbga na Mujdzu se nemoze nadati i kad je ok protiv Egipta bio vidlo se da su mu falile utakmice jer je dosta spor bio.
....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Proximic i 18 gostiju.