A mogao je i vala malo vise pazit. Kad je znao kakve probleme je imao Pjanic kad je cestitao Lulicu. Mada men se cini da Spaha ne **** zivu silu. I ne sekira se za to nista.Chinaglia je napisao/la:Švabe napale Spahu na Faceu jer je čestitao Seji na pobjedi i golujes' nas krenulo, Džeko, Seo, Spaha, ko je sljedeći
Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
Spahic i veceras od prve minute u dresu Leverkusena! dobro to nije nikakva novost,ali vazno je da je on stub odbrane Bayera... iako ima 34 godine cini mi se da on bez problema moze odigrati jos 2-3 sezone na visokom nivou..
Ma nije to to, forsiraju ga, hoće ga prodat' na kraju sezone, pa da uzmu više para za njega. 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
+1ceze je napisao/la:Nije najbolji ali je dobar.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Ne vjerujem ja vama, čekam objektivni WhoScored.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Prema objektivnom i neutralnom portalu WhoScored, Emir Spahić je večeras bio treći najgori igrač apotekara iz Leverkusena, golmana ćemo eliminisati, što nam govori da je čak šest sedam igrača ocijenjeno bolje od njega.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kako tendeciozan, da ne kažem glup, post. Bez uvrede.Virtu4l je napisao/la:Prema objektivnom i neutralnom portalu WhoScored, Emir Spahić je večeras bio treći najgori igrač apotekara iz Leverkusena, golmana ćemo eliminisati, što nam govori da je čak šest sedam igrača ocijenjeno bolje od njega.
Po tome što si ti napisao izgleda da je Spahić bio jedan od najgorih igrača, što čak i prema WS na koji se pozivaš, nije istina. On je dobio sasvim dobru ocjenu koja se uklapa u prosjek ekipe. Bolju ocjenu od Topraka recimo.

Usput, 6 igrača ima lošiju ocjenu od njega.
Općenito ne vidim šta hoćeš da dokažeš sa ovim postovima na temama reprezentacije zadnjih mjeseci. Nisam ni u toku moram priznati, ali vidim da svakodnevno pokušavaš nešto dokazati samo mi nije jasno šta ?
Ovo ozbiljno pitam, nemam namjeru da se prepirem sa tobom samo me interesuje, a kao što sam rekao nisam u toku.
Razumijem svu frku koja se digla oko reprezentacije ovdje na forumu, ali treba imati mjeru u svemu. Napišeš šta misliš, malo prodiskutuješ, razmijeniš mišljenja i to bi trebalo biti to.
Ne odnosi se ovo samo na tebe, ima vas još na svim stranama oko reprezentacije koji ovdje svakodnevno vrtite iste ploče i ostale forumaše, dozvolit ću sebi da govorim i u ime ostalih, na neki način tjerate sa tema o reprezentaciji.
Da ponovim još jednom, bez ikakve uvrede, stvarno mi to nije bio cilj.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Kojih šest, ja vidim samo Topraka i Castra. Golmana ne pikam, to sam napisao u prethodnom postu.ceze je napisao/la:Usput, 6 igrača ima lošiju ocjenu od njega.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Consigliere
- Kontakt:
WhoScored
Pa relevantniji je goal . com 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Po meni niko od njih nije relevantan, ali namjerno ovo stavljam u par zadnjih mečeva, jer su svršavali kad je jednom bio među najboljima po WhoScored.Consigliere je napisao/la:WhoScored![]()
![]()
Pa relevantniji je goal . com
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
@virtu, nema logike da pokusavas predstaviti ocjenu 7,3 kao nesto lose. Pusti licne osjecaje. To je dobra ocjena.
Vidimo da je vecina igraca dobila slicne ocjene, znaci rutinska utakmica od strane Bayera i pobjeda.
Vidimo da je vecina igraca dobila slicne ocjene, znaci rutinska utakmica od strane Bayera i pobjeda.
Zasto se ne bi pikao golman,pa i on je sastavi dio ekipe zar ne? Drugo,dobio bolju ocjenu od drugog stopera ( Topraka )..Trece,zar je ocjena 7.3 losa ocjena?Virtu4l je napisao/la:Kojih šest, ja vidim samo Topraka i Castra. Golmana ne pikam, to sam napisao u prethodnom postu.ceze je napisao/la:Usput, 6 igrača ima lošiju ocjenu od njega.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Možeš ti to bolje Virtu.Virtu4l je napisao/la:Prema objektivnom i neutralnom portalu WhoScored, Emir Spahić je večeras bio treći najgori igrač apotekara iz Leverkusena, golmana ćemo eliminisati, što nam govori da je čak šest sedam igrača ocijenjeno bolje od njega.
DRUG NEBI TI PUNCA
Izmjene, mada to nije bitno jer nisi shvatio šta hoću da kažem čim si se uhvatio samo tog dijela posta.Virtu4l je napisao/la:Kojih šest, ja vidim samo Topraka i Castra. Golmana ne pikam, to sam napisao u prethodnom postu.ceze je napisao/la:Usput, 6 igrača ima lošiju ocjenu od njega.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Nigdje nisam napisao da je loša ocjena, dobro pogledaj. Napisao sam da je bio među najgorima u svojoj ekipi, što je istina.calcio je napisao/la:@virtu, nema logike da pokusavas predstaviti ocjenu 7,3 kao nesto lose. Pusti licne osjecaje. To je dobra ocjena.![]()
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
OK, u pravu si. Sad sam vidio, moja greska.Virtu4l je napisao/la:Nigdje nisam napisao da je loša ocjena, dobro pogledaj. Napisao sam da je bio među najgorima u svojoj ekipi, što je istina.calcio je napisao/la:@virtu, nema logike da pokusavas predstaviti ocjenu 7,3 kao nesto lose. Pusti licne osjecaje. To je dobra ocjena.![]()
Bio je medju 7-8 najgorih, ukljucujuci zamjene.
Šta ću kad konstantno izvlače iz konteksta i govore ono što čovjek ne napiše. Valjda navikli tako sa selektorom.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Znači za očekivati je da u ekipi koja dobije 3:1 štoper bude najbolji ocjenjeni igrač. Al se frajer gubi 
Trenutno korisnika/ca: B1988K, invincible1921, Sheyi, ZmajTuzla i 42 gosta.